تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 21:32
کد خبر : 120820

کتاب‌های برتر سال آموزش و پرورش خراسان جنوبی معرفی شد

کتاب‌های برتر سال آموزش و پرورش خراسان جنوبی معرفی شد

ایسنا/خراسان جنوبی چهار اثر به عنوان کتاب برتر سال آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی معرفی شد. محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۳۰ آبان به رسانه‌ها بیان کرد: به منظور ارج نهادن به تلاش‌های علمی همکاران پژوهشگر و مولف و با هدف تشویق و ترغیب

کتاب‌های برتر سال آموزش و پرورش خراسان جنوبی معرفی شد

ایسنا/خراسان جنوبی چهار اثر به عنوان کتاب برتر سال آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی معرفی شد.

محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۳۰ آبان به رسانه‌ها بیان کرد: به منظور ارج نهادن به تلاش‌های علمی همکاران پژوهشگر و مولف و با هدف تشویق و ترغیب نویسندگان فرهنگی برای سومین سال متوالی اقدام به فراخوان انتخاب کتاب برتر سال آموزش و پرورش استان شد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به وصول ۲۶ اثر از تالیفات منتشر شده همکاران نویسنده در بازه زمانی نیمه دوم سال ۹۹ و ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ به دبیرخانه این فراخوان در بیرجند افزود: این کتاب‌ها در موضوعاتی نظیر ادبی، روانشناسی، کمک درسی، علوم و فنون، تربیت بدنی و کتاب کودک به رشته تحریر درآمده‌اند.

وی گفت: پس از بررسی و ارزیابی آثار رسیده، چهار اثر به عنوان کتاب‌های برگزیده انتخاب و معرفی شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: کتاب «عشق و آهیمسا» به قلم صدیقه احراری از بیرجند، «طنز در شعر معاصر فارسی» تالیف حبیب حاجی‌پور از خوسف، «ذبح عظیم از منظر قرآن و حدیث» نوشته محسن نادی از سربیشه و «در روشنای باران» به قلم لیلا کباری قطبی از فردوس به عنوان کتاب‌های برتر سال آموزش و پرورش  استان معرفی شدند.

وی از کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره انتخاب کتاب سال خراسان جنوبی توسط معلم خوسفی خبر داد و افزود: در این جشنواره، حبیب حاجی‌پور با تالیف کتاب «داستان بعضی‌ها»، شایسته تقدیر در حوزه ادبیات رشته شعر معاصر انتخاب و معرفی شد.

واقعی گفت: داوری کتاب‌های منتخب براساس معیارهایی همچون بدیع‌ بودن موضوع کتاب، رعایت استانداردها در ساختار، فصل‌بندی، نگارش، دستور زبان و گزینش واژگان، رعایت استانداردها در ذکر منابع و مآخذ، بالابودن عیار علمی محتوای کتاب، بهره‌مندی از قدرت تحلیل و استنتاج منطقی، پاکیزگی و آراستگی کتاب از حیث حروف‌چینی، صفحه‌آرایی و چاپ و رعایت استانداردهای تصحیح و ترجمه درخصوص آثار ترجمه‌ و تصحیح‌شده انجام شده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.