در طرفداری از کاندیداها خدمات ۴۰ ساله انقلاب را زیر سئوال نبریم


در طرفداری از کاندیداها خدمات ۴۰ ساله انقلاب را زیر سئوال نبریم

ایسنا/اصفهان یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: کارآمدی نظام، مشروط به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است و هرچه آمار مشارکت کنندگان بالاتر رود کارآمدی آن دولت بیشتر شده و مردم به نظام دل گرم‌تر می‌شوند.

حجت الاسلام ناصر رفیعی، شامگاه (سه شنبه- ۴ خرداد) در نشست آنلاین با موضوع حضور حداکثری؛ نقش طلاب؛ انتخابات ۱۴۰۰ که به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم- شعبه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در زندگی همواره با گزینه انتخاب و حذف مواجه هستیم. برای مثال یک غذای خاص را انتخاب می کنیم و چون انسان قادر به پاسخگویی در تمام زمینه ها نیست بیشتر موارد را حذف می کند و یک یا دو انتخاب می کند و در کل انتخاب جز اصول اصلی زندگی انسان ها است.

وی افزود: اگر در انتخاب های مهم زندگی اشتباه کنیم ضرر زیادی می بینیم. انتخاب باید با انگیزه و علت باشد. انتخاب از روی جهالت یکی از انتخاب‌های مردود است، چرا که ریشه همه بدبختی ها نادانی است. انگیزه دوم انتخاب، ترس است و برخی از روی ترس انتخاب می کنند که این نوع انتخاب هم سودی ندارد. سومین نوع انتخاب از روی سودجویی است مانند کسانی که برای سود دنیا امام حسین (ع) را به شهادت رساندند. اما چهارمین انتخاب به فرموده قرآن از روی بصیرت و آگاهی است که این نوع انتخاب بهترین نوع انتخاب است.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: بنابراین اگر انتخاب از روی آگاهی و فهم باشد ارزش دارد. ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد. بعد از انقلاب مردم به بنی صدر رای دادند که هزینه سنگین این انتخاب اشتباه را دادند. پس انتخاب باید از روی بصیرت باشد. در طرفداری از کاندیداها خدمات ۴۰ ساله انقلاب را نباید زیر سوال ببریم، چرا که هر دولتی به نوبه خود خدمات زیادی را به کشور و انقلاب کرده است.

به گزارش ایسنا، رفیعی ادامه داد: خدمات دولت ها نباید نادیده گرفته شود و اصل نظام نباید در انتقادها زیر سوال برود. در علوم پزشکی، صنایع، امور فرهنگی و… پیشرفت های زیادی کرده ایم و هر وزیری در حوزه خود ریل گذاری خاصی را انجام داده است. یاس در مردم نباید ایجاد کنیم و برای رای آوردن یک نامزد نباید نظام را زیر سوال ببریم.

مرتب نگوییم انتخابات رقابتی نیست

وی گفت: قبل از اینکه به شخص بپردازید باید بدانید که کارآمدی نظام، مشروط به مشارکت حداکثری در انتخابات است. این مطلب را جا نیندازیم که فضای انتخابات رقابتی نیست. هرچه آمار مشارکت کنندگان بالاتر برود کارآمدی آن دولت بیشتر شده و مردم به نظام دل گرم‌تر می‌شوند. حکومت نیاز به اقبال مردم دارد و حتی امام معصوم نیز به حمایت مردم نیاز دارد و پیامبر اسلام(ص) در مدینه به دلیل حمایت مردم موفق شد.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: با مشارکت حداکثری در انتخابات نا امیدی دشمن را موجب می شویم. منافقان داخلی خطرناک تر از دشمن خارجی هستند چرا که در پی آن هستند که مشارکت پایین مردم در انتخابات را روی گردانی آنان از نظام تعبیر کنند. طلاب توجه به دشمن ستیزی را در مردم قوی کنند و بدانید هر قدمی که کفار را مایوس کند عمل صالح است.

رفیعی گفت: خطاها و اشتباهات را توجیه نکنیم هرچند که اشتباه و فساد در تمام مسئولان دیده نمی شود. به بهانه انتخابات عمل حرام را حلال جلوه ندهیم. در وصیت نامه شهدا شرکت در انتخابات و دفاع از ولایت فقیه توصیه شده است و در همین شهر اصفهان در یک روز ۳۷۰ شهید را تشییع کردند. یکی از اهرم هایی که می توانید مردم را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنید ارجاع دادن آنان به وصیت نامه شهدا است.

وی افزود: مردم به امام(ره) و مقام معظم رهبری عشق زیادی دارند و از همین عشق می توان مردم را به سخنان این دو بزرگوار ارجاع داد تا به شرکت در انتخابات تشویق شوند. برخی می گویند رای ندهیم. در پاسخ می گوییم راه حل شما چیست؟ چه نظامی را می خواهید جایگزین جمهوری اسلامی کنید. کشورهایی که دچار تزلزل شدند سرنوشت امروز افغانستان و… را دارند. فکر نکنیم رابطه با آمریکا کشور را گلستان می کند. افغانستان مگر پایگاه آمریکایی ها نیست؟ آیا این کشور گلستان است؟

این استاد حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: امروز مردم به راحتی از مسئولان انتقاد می کنند و آزادی عقیده دارند، پس اوضاع را برای مردم سیاه نمایی نکنیم. البته بحث انتخاب اصلح از اهمیت زیادی برخوردار است. در میان این کاندیداها که مطرح هستند مردم باید به عملکرد گذشته آنان نگاه کنند. نامزدی که بیشتر از همه تخریب می شود بدانید که دشمن قصد دارد او انتخاب نشود.

رفیعی خاطرنشان کرد: انتظار داریم بالای ۵۰ درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کنند که در این صورت دشمنان انقلاب اسلامی از حضور آگاهانه مردم نا امید می‌شوند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *