تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 دسامبر 2021 - 10:11
کد خبر : 150107

ورود سمنان به عرصه آموزش بین‌المللی/ دانشجویان خارجی در راه دانشگاه علوم پزشکی سمنان

ورود سمنان به عرصه آموزش بین‌المللی/ دانشجویان خارجی در راه دانشگاه علوم پزشکی سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از ثبت‌نام و آغاز ترم اول دانشجویان خارجی علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان از اردیبهشت‌ماه امسال خبر داد و از تحصیل دانشجویان خارجی به‌عنوان یک گام بلند در تحقق بین‌المللی شدن این دانشگاه نام برد. به گزارش ایسنا، دکتر نوید دانایی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه

ورود سمنان به عرصه آموزش بین‌المللی/ دانشجویان خارجی در راه دانشگاه علوم پزشکی سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از ثبت‌نام و آغاز ترم اول دانشجویان خارجی علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان از اردیبهشت‌ماه امسال خبر داد و از تحصیل دانشجویان خارجی به‌عنوان یک گام بلند در تحقق بین‌المللی شدن این دانشگاه نام برد.

به گزارش ایسنا، دکتر نوید دانایی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان از ورود این دانشگاه به بازار آموزش بین‌المللی خبر داد و اظهار کرد: تدریس در این کلاس‌ها به زبان انگلیسی است

وی با اشاره به ملیت دانشجویان ثبت‌نامی در این ترم افزود: دانشجویان ثبت‌نام شده عمدتاً از کشورهای هند، پاکستان و افغانستان هستند. ضمن آنکه انتظار می‌رود در ترم‌های آتی شاهد افزایش دانشجویان خارجی و توسعه پردیس بین المللی علوم پزشکی استان باشیم.

تدریس به زبان انگلیسی در پردیس بین‌المللی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه تاکنون ۳۵ دانشجوی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ثبت‌نام کردند ادامه داد: در ترم اول این آمادگی وجود دارد که تعداد دانشجویان را به ۶۰ دانشجو افزایش دهیم. بدیهی است که در ترم‌های آتی با توجه به شهریه منطقی و کیفیت بالای آموزشی انتظار می‌رود که تعداد دانشجویان در این دوره به حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ دانشجو برسد.

وی با ابراز خرسندی از فعال شدن پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از اردیبهشت‌ماه گفت: قرار است که این پردیس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شود.

دانایی با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان این پردیس تعهدی در قبال طبابت در ایران ندارند اضافه کرد: این دانشجویان بعد از اخذ مدرک از دانشگاه علوم پزشکی استان در کشور خود به خدمت خواهند پرداخت.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در پاسخ به پرسشی در خصوص میزان شهریه پرداختی این دانشجویان اظهار کرد: شهریه پرداختی در هر ترم ۳۵۰۰ دلار است که با توجه به کیفیت بالای آموزشی در این دانشگاه و در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های بین‌المللی دیگر کشورها شهریه مناسبی است.

وی به ثمر نشستن طرح راه‌اندازی پردیس بین‌المللی در این دانشگاه را نتیجه یک کار و تلاش چهار-پنج ساله دانست و گفت: شهریه دانشگاه‌های خارجی در حد و اندازه‌های دانشگاه سمنان بیش از هفت هزار دلار است اگر چه با توجه به شرایط فعلی افزایش درآمدهای ارزی دانشگاه از طریق تربیت دانشجویان یک فرصت خوب برای ما نیز به حساب می‌آید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از سفر وزیر بهداشت به سمنان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: قرار است که جشن سی سالگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت نیز برگزار و علاوه بر آن چندین پروژه بهداشتی و درمانی نیز با حضور مقام عالی وزارت به بهره‌برداری برسد.

وی از افتتاح ۲۷ پروژه بهداشتی در سفر وزیر به استان خبر داد و گفت: علاوه بر این چندین پروژه درمانی و آموزشی همچون آغاز عملیات اجرایی طرح توسعه بیمارستان امیرالمونین (ع) سمنان، راه‌اندازی یک اتاق عمل پیشرفته در بیمارستان امیر، بهره‌برداری از بخش “وی آی پی” بیمارستان امیر، کلنگ‌زنی بخش آموزشی بیمارستان معتمدی گرمسار، افتتاح خوابگاه دختران دانشکده سرخه، راه‌اندازی و افتتاح رسمی پژوهشکده سلامت، کلنگ‌زنی خوابگاه خیرساز دانشکده تغذیه آرادان، افتتاح رسمی مرکز طب سالمندی و طب سنتی و…را نیز خواهیم داشت.

کاهش ۴۰ درصدی فوتی تلفات جاده‌ای در استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از کاهش ۴۰ درصدی فوتی تلفات جاده‌ای در استان طی نوروز امسال خبر داد و گفت: امسال با وجود افزایش ترددها و افزایش ۳۰ درصدی مأموریت‌های پیش‌بیمارستانی و رشد ۲۰ درصدی مراجعات بیمارستانی در استان شاهد کاهش محسوس و قابل توجه تلفات جاده‌ای در استان بودیم.

وی با بیان اینکه این کاهش تلفات در شرایطی اتفاق افتاده که شاهد افزایش بار مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بودیم گفت: در ایام ابتدایی سال در استان شاهد کاهش ۳۷ درصدی مرگ و میرها در بخش پیش‌بیمارستانی و کاهش ۵۰ درصدی فوتی در بیمارستان‌ها بودیم.

وی به تجلیل از همراهی دستگاه‌های امدادی با این دانشگاه پرداخت و افزود: همکاری نزدیک بین‌دستگاهی و تعامل مناسب دیگر دستگاه‌ها در کنار توجه بیشتر شهروندان و حضور و همراهی پلیس، هلال احمر، راهداری، اورژانس و همچنین افزایش سرعت‌عمل و کاهش زمان انتقال بیماران به بیمارستان و…در این کاهش تلفات نقش مهمی داشتند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.