اخبار 32

شکل‌گیری دولت اسلامی، روح بیانیه مقام معظم رهبری است

شکل‌گیری دولت اسلامی، روح بیانیه مقام معظم رهبری است
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، گفت: روح بیانیه رهبری، شکل‌گیری دولت اسلامی است که باید در کنار دولت، جامعه اسلامی تشکیل شود.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – حجت‌الاسلام‌والمسمین محمدعلی نکونام 30 فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد، با اشاره به در پیش بودن ایام  نیمه شعبان، اظهار کرد: باید به این روز از جهات مختلف نگاه شود که شب نیمه شعبان از پرفضیلت‌ترین شب‌ها بوده و از شب‌های احیا است که عبادت‌کنندگان این شب مشمول غفران خداوند واقع می‌شوند.
وی افزود: علاوه بر فضیلت نیمه شعبان، محتوای روز و شب نیمه شعبان مطرح است که در چنین شبی خداوند متعال مولودی را به امام حسن عسگری (ع) عطا می‌کند که بناست جهانی را پر از عدل و داد کند و این محتوایی از محتوای این شب است.
حجت‌السلام نکونام بیان کرد: شیعه‌ای در مسیر تکامل است که دارای روحیه انتظار باشد بنابراین، انتظار یک امر تحول‌آفرین بوده و مسئله راکد نیست.
وی گفت: وظایف منتظران را می‌توان در سخن رهبری که فرمودند وظایف منتظران شکل‌دهی انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه و تمدن اسلامی است، دید و باید در راستای این پنج مرحله حرکت کرد.
نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: با گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی، با رسیدن به دولت اسلامی فاصله بسیار وجود دارد که لازم است از بالاترین مقام دولتی تا پایین‌ترین درجه، دولت اسلامی بروز و ظهور داشته باشد، بنابراین تمامی افراد و فعالان باید نقش خود را به درستی ایفا کنند تا دولت اسلامی شکل گیرد.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، تصریح کرد: روح بیانیه رهبری، شکل‌گیری دولت اسلامی است که باید در کنار دولت، جامعه اسلامی تشکیل شود.
امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه یکی از وظایف سنگین منتظران، تلاش برای شکل‌گیری دولت اسلامی است، تصریح کرد:‌ گرفتاری‌های حزبی، جناحی و گروه‌گرایی‌ها مانع ایجاد دولت اسلامی شده است.
وی ادامه داد: وظیفه سنگین‌تر منتظران، شکل‌گیری جامعه اسلامی است که باید کمک کرد تا جامعه توحیدی شکل گیرد.
حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به نامگذاری سال به نام رونق تولید، بیان کرد: یکی از نقش‌های مهم در رونق تولید این است که جامعه اقتصادی محکمی تشکیل شود که باید در این راستا برای تحقق این امر، همه افراد تولیدگر باشند، بنابراین باید تولیدی صورت گیرد که درست، سالم و برای جامعه مفید بوده و در تراز جامعه مهدوی باشد.
وی در ادامه با اشاره به روز جهانی مستضعفان و سربازان گمنام، گفت: تمام تلاش سربازان گمنام در مسیر اهداف مهدوی  و سلامت نظام اسلامی است که به خوبی نقش خود را ایفا می‌کنند و در تمام عرصه‌ها حضور دارند.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به سوم اردیبهشت‌ماه روز جهانی کتاب، اظهار کرد: راه‌اندازی نهضت کتابخوانی از ضرورت‌ها است که متاسفانه جایگاه مناسبی در زمینه کتابخوانی در کشور وجود ندارد.
وی با اشاره به سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: سپاه نقش کلیدی و اساسی در خنثی کردن تلاش‌های دشمنان برای مقابله با نظام داشته که به همین دلیل دشمنان سپاه را تروریست می‌دانند.
حجت‌الاسلام نکونام گفت:  امروز سپاه با کوله‌باری از تجربه در کشور به سیل‌زدگان خدمت‌رسانی می‌کند، همانگونه که در تجربه جنگ هشت ساله، مقابله با گروهک‌ها، مقابله با داعش و …  نقش مهمی را برعهده داشته است.
وی بیان کرد: موکب‌هایی در مناطق سیل‌زده ایجاد شده و سپاه در حال انجام اقداماتی برای مردم آن مناطق است که در این مقطع زمانی به شدت نیازمند کمک‌های مردمی هستند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به سالروز شکست آمریکا در طبس، افزود: این امر معجزه‌ای از سوی خدواند بود که خداوند متعال در دل شب شن‌ها را به جان دشمن انداخت و نقشه آن‌ها خنثی شد.
وی در خصوص هفته تکریم از مساجد، تاکید کرد: در ایام پایانی ماه شعبان غبارروبی و مهیا کردن مساجد، تقویت و حضور نسل جوان در مساجد از ضرورت‌ها است، بنابراین مردم تا می‌توانند مساجد را تقویت کنند زیرا زنده بودن مساجد از ضرورت‌های جامعه‌ اسلامی است.
حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به تاسیس بنیاد مسکن و حساب 100 توسط امام راحل، تصریح کرد: در جهت رفع مشکل مسکن محرومان گام‌هایی برداشته شده ولی لازم است ساماندهی مسکن در روستاهای مشکل‌دار صورت کیرد.
وی گفت: بیش از نیمی از روستاهای استان در معرض خطر قرار دارند که لازم است اقدامات جدی برای آن‌ها انجام شود، گرچه مابقی آن‌ها نیز نیازمند مقاوم‌سازی هستند.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به مشکلات بسیار در دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ، بیان کرد: علی‌رغم دستور صریح وزیر راه و شهرسازی نسبت به بازگشایی گردنه عسل‌کشان، تاکنون اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است، همچنین لازم است با جدیدت مسئله روستاها و خانه‌های روستایی دنبال شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *