تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 دسامبر 2021 - 17:43
کد خبر : 156841

بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه۱۴۰۰شهرداری/تعویق در پرداخت حقوق پرسنل برج میلاد

بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه۱۴۰۰شهرداری/تعویق در پرداخت حقوق پرسنل برج میلاد

در جریان دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت که در این راستا به تعویق دوماه پرسنل برج میلاد اشاره شد. به گزارش ایسنا، در جریان بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری

بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه۱۴۰۰شهرداری/تعویق در پرداخت حقوق پرسنل برج میلاد

در جریان دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت که در این راستا به تعویق دوماه پرسنل برج میلاد اشاره شد.

به گزارش ایسنا، در جریان بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران حجت نظری، عضو شورای شهر تهران پیشنهاد حذف جزء «ح» تبصره یک را مطرح کرد و گفت: برج میلاد در سال جاری شاید ۲۰ میلیارد هم در آمد نداشته باشد و اکنون اگر رقم ۲۰۰ میلیاردی درآمد را برای آن پیش بینی کنیم. هیچ مشخص نیست وضعیت کرونا تا کی ادامه دارد و اگر برج میلاد را که برای انجام امور جاری نیز دچار مشکل است ملزم کنیم تا به درآمد برسد عملا برای اداره امور جاری خود دچار مشکل خواهد شد. برج میلاد زیرمجموعه شهرداری تهران است و اتفاقا باید برای جبران هزینه‌های راهبری آن عددی پیش بینی شود، اما اگر اکنون بخواهیم برای آن عدد درآمدی پیش بینی کنیم، عملا برج میلاد را زمین‌گیر کرده ایم. در نتیجه با توجه به اینکه برج میلاد امکان تحقق این درآمد را ندارد جزء «ح» حذف شود.

در ادامه مجید فراهانی ضمن مخالفت با پیشنهاد نظری گفت: این بند همیشه در بودجه وجود داشته و قرار شد برای برج میلاد هم ردیف درآمدی و هم ردیف هزینه‌ای در نظر گرفته شود. برای تحقق درآمد و هزینه، برج میلاد درآمد خود را به حساب خزانه برای شفافیت واریز و همان را برای تامین بخشی از هزینه‌های خود دریافت می‌کند.

در ادامه جلسه محمدرضا جوادی یگانه، معاون اجتماعی شهرداری تهران گفت: درآمد برج میلاد در سال جاری در حدود ۱۰ میلیارد تومان بوده است. در سال گذشته که شرایط کرونایی را نداشتیم این درآمد در حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده است. هزینه‌های برج میلاد نیز در حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده است. اگر قرار باشد جبران هزینه به عنوان درآمد حساب شود عملا کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد. پیشنهاد ما این است که اگر تصریح می‌شود جبران هزینه که ربطی به این درآمد برج ندارد، امکان‌پذیر است، در غیر اینصورت حتی در نبود شرایط کرونایی هم برج میلاد باید ۳۰۰ میلیارد درآمد داشته باشد تا بتواند حقوق کارکنان خود را پرداخت کند.

وی افزود: پیشنهاد ما این است که ردیف جبران هزینه موجود باشد تا بتوانیم حقوق کارمندان برج را پرداخت کنیم کما اینکه اکنون دو ماه است حقوق آن‌ها به دلیل اینکه ردیف وجود نداشت، نتوانستیم پرداخت کنیم.

در ادامه جلسه بهاره آروین نیز پیشنهاد داد تا جزء «ح» تبصره یک اصلاح شود و تا زمان ادامه محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا اولویت هزینه کرد با هزینه‌های نگه داشت برج میلاد و شرکت برج میلاد خواهد بود و در شرایط کرونایی اولویت هزینه کرد با هزینه‌های برج میلاد باید باشد.

سید حسن رسولی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز گفت: پیشنهاد دکتر یگانه به دلیل بسته شدن ردیف‌های درآمدی قابل طرح نیست. ما در بودجه سنوات قبل ردیفی تحت عنوان درآمد و هزینه برای برج میلاد نداشتیم و امسال در راستای اجرای اصل تحقق شفافیت این اقدام انجام شده است.

نهایتا اعضای شورای شهر تهران با پیشنهاد بهاره آروین مبنی بر اینکه تا زمان ادامه شرایط کرونایی اولویت هزینه کرد با هزینه‌های نگهداشت برج میلاد خواهد بود، موافقت کردند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.