انتقاد سازمان نظام پرستاری از روند رسیدگی به پرونده شهدای مدافع سلامت
رییس کل سازمان نظام پرستاری با انتقاد از روند رسیدگی به پرونده پرستاران شهید مدافع سلامت، در عین حال بر لزوم لحاظ مزایا برای پرستاران آسیب دیده در دوران کرونا تاکید کرد. به گزارش ایسنا، دکتر محمد میرزابیگی در مراسم یادواره شهدا و ایثارگران حوزه پرستاری ضمن تسلیت وفات حضرت زینب (س) و درود بر روح
رییس کل سازمان نظام پرستاری با انتقاد از روند رسیدگی به پرونده پرستاران شهید مدافع سلامت، در عین حال بر لزوم لحاظ مزایا برای پرستاران آسیب دیده در دوران کرونا تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد میرزابیگی در مراسم یادواره شهدا و ایثارگران حوزه پرستاری ضمن تسلیت وفات حضرت زینب (س) و درود بر روح شهدای نظام سلامت، گفت: رسالت سازمان نظام پرستاری صنفی و حرفهای است. در رابطه با امور صنفی شهدا وظایفی داریم، پرستاران در عرصههای مختلف مظلوم هستند اما در بخش شهادت مظلومتر هستند و ما میخواهیم به امور صنفی شهدای پرستار هم توجه کنیم. عزیزی در بخش کرونا شهید میشود بعد من در تهران نشستم و باید پروندهای در تهران خدمتم شرفیاب شود که ببینم این فرد شهید است یا نیست. این چه رفتاری است که با شهدا میشود؟
میرزابیگی، گفت: از امروز واحدی به نام پیگیری امور شهدای پرستاری در سازمان نظام پرستاری تشکیل میدهیم. ما می گوییم بالغ بر ۱۱۰ شهید پرستاری داریم که آمار ما با وزارتخانه متفاوت است؛ ولی نمی دانیم چند نفر را وزارتخانه تایید میکند. ما میگوییم نزدیک ۸۰ هزار پرستار به کرونا مبتلا شدند. حال اگر پرستاری در بخش خصوصی شهید شود بر اساس آییننامه شهید نیست؟ آیا ما حتی ذرهای از خاک پاک شهدا هستیم که تعیین کنیم آنها شهید هستند یا خیر؟ در برخی تصمیمگیریها نباید خیلی اداری فکر کنیم. این شهدا در مقایسه با شهدای دفاع مقدس تعدادی ندارند. بیاییم در رابطه با مسائل پرستاری شهدا و کار آنها در کرونا عمیقتر باشیم.
وی افزود: حساب کردن مزایایی برای کسانی که در دوران کرونا آسیب دیدند تاکید بعدی ما است. به طور مستند صحبت میکنم، این چه عدالتی است در مورد پاداشها؟ به تعداد ۲۰۰ نفر پرستار برای ۲۳۰ ساعت خدمت، میانگین ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان پرداخت شده است. بعد برای برخی برای ۲۰ ساعت “آن کالی” در ماه، ۱۰ میلیون تومان پرداخت شده است. بعد میخواهیم انگیزه هم بدهیم؟ البته ما داریم به نمایندگی از پرستاران این سخنان را میگوییم آنها هنوز چیزی نگفتند.
میرزابیگی ادامه داد: در این مدت آمار میدهند که حدود ۵۲ هزار مجوز استخدامی گرفته شده است که ۴۰ درصد آن از نیرویهای پرستاری است. البته هنوز این تعداد به شکل کامل به چرخه کار نیامدهاند و این در حالی است که ۴۰ هزار تخت در این مدت فعال شده است و این تعداد تخت نیاز به ۱۰۰ هزار پرستار دارد.
وی افزود: ما کمبود نیرو داریم و تعداد تخت و پرستار تناسب ندارد. با قبول استاندارد که ۲.۵ نفر نیرو به ازای هر تخت است باید تلاش شود تا کمبود نیرو رفع شود. نکته دوم در رابطه با تعرفهگذاری است که به نتیجه رسید اما پس از دوندگیهای فراوان گفتند پول نداریم. اکنون به نقطهای رسیدیم که قرار است پس از بیانات مقام معظم رهبری این موضوع به نتیجه برسد اما بازهم در روال اداری ماندهایم. تقاضا داریم گونهای افزایش تعرفه رخ دهد که نیاز پرستاران هم در آن دیده شود.
میرزابیگی با اشاره به تلاش کادر پرستاری در کنترل کرونا، تاکید کرد: اصلا چیزی به نام پاداش کرونا را جمع کنید، پاداشی که با این کیفیت توزیع میشود در کلام بزرگ است اما وقتی به پرستار میرسد بسیار کم است. آییننامه سختی کار را به گونه ای ساماندهی کنید که بخشهای عفونی بشوند جزو بخشهای زیانآور و هرکس بر اساس تلاشش امتیازات را دریافت کند.
وی افزود: در مورد نیروهای شرکتی باید فکری شود، پرستاران در مدیریت بخشها به ساعت و ثانیه فعال هستند. ظلم است که به پرستار شرکتی مانند سایر پرستاران توجه نکنیم. همه هراس از موج چهارم داریم و نیاز است این عزیزان در عرصه و صحنه فعال باشند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0