اخبار 35

نگاه جهاددانشگاهی کاربردی کردن دانش است/ آمادگی جهاددانشگاهی برای کمک به رونق تولید

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با تاکید براینکه نگاه این نهاد، خلق، گسترش و کاربردی کردن دانش در حوزه‌های مختلف است، راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) را در همین راستا ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، دکتر مظاهر بابایی، سه‌شنبه سوم اردیبهشت در آیین افتتاح مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) و راه‌اندازی کرسی تعاون و کارآفرینی در جهاددانشگاهی فارس، تصریح کرد: مرکز نوآوری و شکوفایی پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد کسانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده و برای نشان دادن آن به دیگران و عملیاتی كردن آن کوشش می‌کنند .

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی با پشتوانه چهاردهه فعالیت فرهنگی، آموزشی، علمی، پژوهشی و اجرایی، دیدگاه خلق و گسترش و کاربردی کردن علم و دانش را دنبال کرده است، افزود: این دیدگاه و نگرش سبب ارتقاء کیفی آموزش، پژوهش و ارائه خدمات مؤثرتر به جامعه و حل مسائل متناسب با نیازهای جامعه شده است.

بابایی، جهاددانشگاهی را یکی از موفق‌ترین نهادها در حوزه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی ارزیابی و خاطرنشان کرد که وجود 13 هزار و 51 طرح کاربردی و 498 اختراع و اجرایی کردن شمار زیادی از طرح‌ها و ایدها در بخش‌های مختلف گواه این مدعا است.

وی با قدردانی از همکاری اداره کل ورزش و جوانان و مدیرکل و معاون جوانان این مجموعه، تاکید کرد که همراهی اداره کل ورزش و جوانان با جهاددانشگاهی در به ثمر رسیدن بخش مهمی از ایده‌ها و طرح‌ها به ویژه در حوزه جوانان، ثمربخش بوده است.

بابایی با یادآوری اینکه منابع انسانی همواره یکی از مهمترین سرمایه‌ها در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، جوان را سرچشمه نیرو و استعداد دانست و خاطرنشان کرد: اداره کل ورزش و جوانان فارس در بهره‌گیری از نیروهای جوان در قالب سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد، بسیار موفق عمل کرده است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با یادآوری اینکه کمک به حل معضل بیکاری، یکی از اولویت‌های اصلی این نهاد محسوب می‌شود، گفت: جهاددانشگاهي همه توان و امکانات خود را بسیج كرده تا بتواند گوشه‌ای از مشکلات را برطرف كند و در این مسیر به همراهی و همکاری تمام اداره‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی، نیاز دارد.

بابايي با اعلام آمادگی جهاددانشگاهی فارس برای همکاری با دستگاه‌های دولتی و فعالان بخش خصوصی، در حوزه‌های مختلف با هدف کمک به رونق تولید و رفع معضل بیکاری و ارتقاء وضعیت اشتغال موثر و بهره‌وری نیروهای شاغل در جامعه، راه‌اندازی مرکز منش را اقدامی عملیاتی در این راستا عنوان کرد.

او ادامه داد: راه اندازی مرکز “ستفا” (سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان) در دهه گذشته نمونه‌ای عینی از تلاش‌های جهاددانشگاهی برای کمک به رفع مشکل بیکاری و تبعات آن بوده است؛ این مرکز با فعالیتهایی از قبیل مشاوره، آموزش، ارائه تسهیلات، استارتاپ‌ها، رویدادهای کارآفرینی برای دانش آموختگان، در این مسیر گام‌های مؤثری برداشته است .

بابایی همچنین در خصوص مرکز “نوآوری و شکوفایی” (منش) نیز گفت: تأسیس این مرکز در سطح کشور مطابق با برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی و با رویکردی جدید، گام دیگری است که مورد توجه قرار گرفت.

رئيس جهاد دانشگاهي فارس ابراز امیدواری کرد که مرکز منش در فارس با توجه به ضرورت رونق تولید و در راستای اشتغالزایی مؤثر با هدف کمک به توسعه کسب و کارهای دانش محور و در نتیجه افزایش توان اقتصادی و علمی استان و همچنین شناسایی، نیازسنجی، آسیب شناسی، جذب، حمایت و راه‌اندازی ایده‌های کارآفرین با قابلیت تجاری سازی و کاربردی شدن و اشتغال زایی و شتاب دهی به فعالیت‌های کسب و کارهای نوپا، با همراهی تمام دستگاه‌های اجرایی خصوصا مدیریت ارشد استان، عملکردی موفق داشته باشد.

بابایی تصریح کرد: در شرایط کنونی همکاری و تعامل بین سازمان‌ها، نهادها و اداره‌ها، خصوصا در حوزه اشتغال، امری ضروری محسوب می‌شود و با توجه به اینکه اداره کل ورزش و جوانان، متولی اصلی و محوری امور جوانان است و به حق اقدامات ارزشمندی را نیز بسترسازی کرده، امیدواریم با توسعه همکاری‌های مشترک شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد استان و رونق تولید با اتکای به نیروی جوان، با استعداد، تحصیلکرده و خلاق جامعه باشیم.منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *