سرانه فضای آموزشی اردبیل به ازای هر دانشآموز ۶متر مربع است
ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در استان اردبیل به ازای هر دانشآموز شش متر مربع فضای آموزشی وجود دارد در حالی که این سرانه در شرایط استاندارد 8.5 متر مربع است.
احمد ناصری در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه توسعه فضاهای آموزشی همچنان به عنوان رویکرد اصلی مورد توجه آموزش و پرورش است، اظهار کرد: با همکاری اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و همچنین مجمع خیرین، ساخت و تکمیل پروژههای نیمهتمام آموزشی در اولویت جدی است.
وی به کمبود فضای آموزشی در سه شهر اردبیل، مشگینشهر و پارسآباد اشاره کرد و گفت: برای تأمین اعتبار مورد نیاز با هدف تکمیل پروژههای نیمهتمام، اداره کل آموزش و پرورش استان اهتمام جدی بر فروش فضاهای آموزشی در محیط تجاری دارد که در این زمینه انتظار میرود مسئولان استانی نسبت به صدور مجوز قانونی از طریق کمیسیون ماده پنج اقدام کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در سطح استان بیش از 103 نقطه در این زمینه شناسایی شده که به عنوان فضاهای آموزشی قابلیت تغییر کاربری و فروش را دارند که از این بین 43 مورد در مرکز استان است.
ناصری افزود: تاکنون تنها یک فضای آموزشی با مجوز تغییر کاربری به فروش رسیده که از محل آن شاهد تکمیل و راهاندازی دو استخر نیمهتمام در استان هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با تاکید استاندار اردبیل قرار شد تا سقف 100 میلیارد تومان منابع از این محل برای آموزش و پرورش تزریق شود تا پروژههای نیمهتمام در سطح استان به سرانجام برسند.
ناصری به برگزاری کلاسهای رفع اشکال برای دانشآموزان اول و دوم ابتدایی و هنرآموزان هنرستانهای استان اشاره کرد و ادامه داد: در 40 روز اخیر استقبال دانشآموزان از این کلاسها به صورت یک ساعته تا 75 درصد بوده است.
وی به کمبود تبلت دانشآموزی و نیاز ضروری برای توسعه زیرساختهای اینترنتی در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون برای سه هزار و 700 دانشآموز بیبضاعت و کم بضاعت استان تبلت و گوشی هوشمند تهیه شده تا در اختیار خانوادهها برای برقراری ارتباط و آموزش فضای مجازی قرار گیرد.
ناصری در ادامه تصریح کرد: قرار است مرکز آمار ایران 500 عدد تبلت به استان اهدا کند که از هفته آینده توزیع این تبلتها شروع میشود تا دانشآموزان با اتصال به شبکه شاد بتوانند از بستر و فضای فراهم شده استفاده کنند.
وی اضافه کرد: بیش از 85 درصد دانشآموزان استان تحت پوشش شبکه شاد هستند و ما از طریق سامانههای آموزشی و هشدار و آگاهیدهی به خانوادهها، با 200 هزار نفر از اولیا در ارتباط مستقیم هستیم تا امکان ارتقا آموزش و مهارت آنها را بالا ببریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در مورد اجرای طرح سوادآموزی و ارتقا مهارت خانوادهها بیان کرد: در قالب این طرح که در مراکز یادگیری محلی انجام میشود، افراد بیسواد در کنار آموزش سواد مهارتهای مورد نظر را نیز یاد میگیرند تا فرصت اشتغال خانگی برای آنها فراهم آید.
انتهای پیام
منبع:ایسنا