مدرسه ملی ابررسانایی و کاربردها در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود
ایسنا/اصفهان مدرسه ملی ابررسانایی و کاربردها، ۲۳و ۲۴ بهمن ماه جاری به میزبانی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
دبیر اجرایی این رویداد علمی با اعلام این خبر، اظهار کرد: یکی از راه های تقویت و گسترش دانش استراتژیک کوانتومی، برگزاری مدرسه های علمی است.
حمیده شاکری پور با بیان این که هدف ما، آموزش درست و اصولی مفاهیم ابررسانایی و کاربردهای به روز آن، به زبان آسان است، گفت: دانش کوانتمی در فناوریهای مهمی مانند شتابدهنده سرن، تصویربرداری فوق دقیق پزشکی، قطارهای فوق سریع، ژنراتورها، ترانسفورماتورها، موتورهای سبک و سریع، منابع ذخیرهی بزرگ انرژی، زیردریاییها، رادارها، مخابرات بدون سیم و بسیاری از آزمایشگاه های پیشرفته که با میدان مغناطیسی بالا کار میکنند، به کار گرفته شده است.
وی افزود: متأسفانه در ایران، توجه چندانی به این دانش مهم نمیشود که شاید یکی از دلایل نپرداختن به آن، فقدان اطلاع افراد مستعد در مراکز علمی از اهمیت راهبردی این موضوع است.
استادیار دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: در این مدرسه با گردهم آمدن برجسته ترین اساتید و محققان داخلی و خارجی در زمینه ابررسانایی و بحث و تبادل اندیشه درمورد آخرین دستاوردهای تحقیقاتی این حوزه، سعی می شود دانش متخصصان کشورمان در این زمینه به روز و کاربردی شود.
شاکری پور، مخاطب اصلی این دوره را دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی فیزیک، محققان پسادکتری و استادان دانشگاه دانست و تصریح کرد: شرکت کنندگان در این دوره می توانند از ارائه اساتید به نام دانشگاه های کشور همچون دکتر سیداکبر جعفری و دکتر سید میرابوالحسن واعظی از دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محمدی زاده از دانشگاه تهران و اساتیدی از دانشگاه صنعتی اصفهان و نیز از حضور دکتر محمد یزدانی اسرمی از دانشگاه استراثکلاید بریتانیا بهره مند شوند.
به گزارش ایسنا، در مدرسه ملی ابررسانایی محورهای علمی ابررسانای دمای اتاق، هیدریدهای تحت فشار، شکست تقارن و فازهای ابررسانایی، ابررساناهای توپولوژیک و کاربردهای آن، شکل های جدید نظم ابررسانایی در مواد دیراک و ابررساناهای پایه آهن، آموزش و به بحث و بررسی علمی گذاشته می شود.
همچنین یک کارگاه آموزشی با عنوان “آنالیز کیفی و کمی پراش پرتو ایکس”، با هدف آموزش چگونگی یافتن فازهای درون ترکیب تان و محاسبه پارامترهای شبکه بلوری، برگزار می شود.
این رویداد علمی ۲۳ و ۲۴ بهمن از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۷:۱۵ عصر برگزار می شود و علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی http://www.psi.ir/f/nsas۲۰۲۱ و Physics.iut.ac.ir/fa/school_sc مراجعه کنند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا