یکی از مدرسان دوره آموزش تخصصی ژورنالیسم صنعت با اشاره به حلقه مفقوده روزنامه نگاری مالی در کشور، گفت: به طور قطع دوره آموزش تخصصی ژورنالیسم_صنعت می تواند شروعی بر ایجاد دوره ژورنالیسم مالی کشور باشد.
سامان احمدوند با تاکید بر ضرورت ارتباط دکترین اقتصادی با تیم اقتصادی دولت آقای رئیسی و جریان سازی موضوعات در رسانه ها، اظهار کرد: یکی از ضعف های امروز روزنامه نگاران به خصوص در حوزه اقتصادی این است که همیشه به کلیت موضوعات توجه می کنند، به عنوان مثال تنها به بررسی وضعیت کلی تورم می پردازند و آن را بررسی می کنند.
وی افزود: در چند سال گذشته در حوزه روزنامه نگاری به جزئیات موضوعات اقتصادی توجه نکرده ایم که مثلا عامل به وجود آورنده تورم چیست و آن را ریشه یابی کنیم.
این مدرس دوره آموزش تخصصی ژورنالیسم صنعت اضافه کرد: اگر امروز در مورد صنعت فولاد صحبت می کنیم باید به مشکلات صادرات و واردات آن بپردازیم و یا بتوانیم از دل یک صورت مالی صنعت، نقاط ضعف و قوت آن را شناسایی کنیم، از این طریق یک ژرونالیست می تواند رسالت خود را به درستی انجام دهد تا مدیران ارشد کشور از این مسیر، از واقعیت های اقتصادی حوزه صنعت با خبر شوند.
وی تاکید کرد: تا زمانی که در روزنامه نگاری به خصوص حوزه اقتصادی کلی گویی کنیم، نمی توان در راستای بهبود شرایط گام برداریم، اما اگر به صورت جزئی وارد مشکلات و علل آنها شویم به طور قطع در میان مدت تاثیر خود را بر روی کیفیت گزارش ها و آمارها برجای خواهد گذاشت و در ادامه راه مردم، مدیران میانی و مدیران ارشد در پرتو این اخبار و گزارش ها به آگاهی درستی دست می یابند.
احمدوند با تاکید بر اینکه در حال حاضر یک حلقه مفقوده به نام روزنامه نگاری مالی در کشور داریم که تا امروز به آنها پرداخته نشده است، به برگزاری دوره آموزش تخصصی ژورنالیسم_صنعت اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این دوره تخصصی مربوط به روزنامه نگاران است، امیدواریم یک فضای اقتصاد مالی در حوزه روژنالیسم مالی باز شود و صاحبین قلم این رشته، در این حوزه مسلط به آن شوند.
وی تصریح کرد: دوره آموزش تخصصی ژورنالیسم_صنعت می تواند شروعی بر ایجاد دوره ژورنالیسم مالی کشور باشد تا بعد از آن هر کارشناسی از هر تریبونی دیدگاه های غیرکارشناسانه خود را اعلام نکند.
این تحلیلگر اقتصادی با اشاره به مباحثی که قرار است در این دوره تدریس کند، گفت: در این دوره به دنبال شناخت و معرفی کلی وضعیت صنایع کشور به خبرنگاران هستم و به دنبال آن وارد مباحث مالی تکنیکی خواهیم شد.
وی توضیح داد: به عنوان مثال بعد از این دوره خبرنگاران متوجه خواهند شد که ارجحیت صنعت پتروشیمی کدام است و نسبت به تفکیک و جایگاه آنهای آن می پردازند.
احمدوند اضافه کرد: در این دوره بر روی صنایع صحبت خواهیم کرد و خبرنگاران در پایان دوره تسلط تقریبا کاملی به موضوعات پیدا می کنند، البته بعد از آن خبرنگاران باید به دنبال مطالعات و تحلیل های صورت های مالی صنایع باشند تا به صورت کامل قادر به تحلیل آن صنعت خاص شوند.
منبع: ايسنا