اولویت نخست ما شکست تحریم انتخابات است
ایسنا/همدان رئیس ستاد انتخابات «عبدالناصر همتی» در استان همدان گفت: اولویت نخست ما حضور در عرصه انتخابات، مشارکت سیاسی و شکست تحریم انتخابات است چراکه جمهوریت در کنار اسلامیت باید مورد توجه قرار بگیرد.
جواد گیاهشناس در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: از زمانیکه اسامی نامزدهای انتخابات مشخص شد با فعالان سیاسی استان همدان به دنبال این بودیم، فضایی فراهم کنیم تا از کاندیدایی حمایت کنیم که بتواند تا حد زیادی دیدگاهها و نظرات جامعه را مدیریت کند.
وی ادامه داد: جبهه اصلاحطلبان ایران و جبهه اصلاحطلبان استان همدان از سه ماه قبل تمهیدات لازم را داشت و ما تمام کاندیداهایی که این پتانسیل را داشتند، تشویق کردیم در انتخابات شرکت کنند، حضور فعال داشته باشند و برنامههای خودشان را بدهند تا ما بتوانیم زمینه حضور همه نیروهای سیاسی و جریانهای فکری را داشته باشیم.
گیاهشناس افزود: پس از ردصلاحیت کاندیداهای جریان اصلاحات و مشخص شدن هفت کاندیدای نهایی ما میتوانستیم دو رویکرد اتخاذ کنیم، رویکرد عدم حضور و عدم مشارکت در انتخابات که ما میتوانستیم به عنوان فعالان سیاسی داشته باشیم و یا رویکرد حضور در انتخابات که ما رویکرد دوم را انتخاب کردیم چراکه جمهوریت در کنار اسلامیت باید مورد توجه قرار بگیرد.
رئیس ستاد انتخابات «عبدالناصر همتی» در استان همدان بیان کرد: پس از اینکه ما تصمیم گرفتیم از آقای همتی حمایت کنیم با یک کار جمعی در ۲۴ ساعت ستاد استانی را راه اندازی و بخش زیادی از شهرستانها را فعال کردیم.
وی با بیان اینکه اولویت اول ما حضور در عرصه انتخابات، مشارکت سیاسی و شکست تحریم انتخابات است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با دو تحریم مواجه هستیم که دو تهدید اساسی ایجاد کردند؛ مسئله اول تحریم بین المللی است که مشکلات بزرگی در حوزه های اقتصادی فراهم کرده و مسئله بعدی تحریم انتخابات است.
گیاهشناس اضافه کرد: بیانگیزگی مردم مهمترین آفت نظام سیاسی است و یک ابرچالش محسوب میشود که تهدیدات زیادی به دنبال دارد چراکه اگر در جامعه بی انگیزگی ایجاد شود آن جامعه آمادگی پذیرش هر نوع ایدئولوژی وارداتی را پیدا میکند که این مسئله به نفع حاکمیت نیست.
وی با بیان اینکه رقیب ما در هر جناح سیاسی عدم مشارکت مردم است، مطرح کرد: ما به دنبال این هستیم تا با تکیه بر صندوقهای رأی بتوانیم پوشش گسترده نگرشهای مردم را در اولویت قرار دهیم.
گیاهشناس با بیان اینکه شعار آقای همتی این است که دولت متخصصان را پایه گذاری کند، توضیح داد: وی میخواهد پای سیاسیون را از اقتصاد خارج کند و به نظر میرسد بتواند نقش مؤثری در این زمینه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: به طور قطع فضای انتخابات ما این نخواهد بود و از هفته آینده موج جدیدی ایجاد میشود و ما از مردم می خواهیم دقت کنند چراکه اگر مشارکت نکنند با شرایطی مانند مجلس حداقلی مواجه میشویم و بدانند که دولت حداقلی نمیتواند مشکلات را حل کند.
گیاهشناس با اشاره به ستادهای متعدد سایر کاندیداها در استان همدان، اظهار کرد: تحلیل ما از رقبا این بود که توان اداره امور و مشکلات جامعه را ندارند و اگر توانستند ستادهایشان را تا پایان انتخابات مدیریت کنند، توان اداره کشور را هم دارند.
وی در رابطه با برنامههای عبدالناصر همتی در دوران تصدیگری ریاست جمهوری، تصریح کرد: گزارش کامل برنامههای دولت آقای همتی که پیوست های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دارد، در سایت وی قرار دارد که محورهای اصلی آن توجه به معیشت و تولید ثروت ملی است.
گیاهشناس ادامه داد: تحصیلات آقای همتی در زمینه اقتصاد و استاد دانشگاه تهران است و در بخشهای مختلف اقتصادی فعالیت کرده است. شائبهای که مطرح میشود این است که چرا تاکنون کاری برای اقتصاد انجام نداده اما باید بدانیم وی بود که از ونزوئلایی شدن ایران جلوگیری کرد.
رئیس ستاد انتخابات «عبدالناصر همتی» در استان همدان با بیان اینکه با وعده های توزیع پول و مداخلات دولت مشکلات اقتصادی ما حل نمیشود، توضیح داد: دولت باید نقش نظارتی بر اقتصاد داشته باشد و تصدیگری آن کاهش پیدا کند.
گیاهشناس خاطرنشان کرد: تأمین معیشت مردم، برطرف کردن مشکلات حوزه کشاورزی، افزایش تعاملات دوطرفه با جهان، پذیرش FATF و اصلاح فرآیند اقتصادی و استقلال بانک مرکزی از مهمترین برنامههای آقای همتی پس از پیروزی در انتخابات است.
وی در رابطه با این مسئله که گفته میشود دولت همتی، دولت سوم روحانی است، توضیح داد: اگر آقای روحانی قصد همکاری با آقای همتی را داشت او را از ابتدا در سمت ریاست بانک مرکزی منصوب می کرد و تا انتهای دولت نگه می داشت و به نظر میرسد آقای همتی در یک جنگ اقتصادی ایثار کرد و مسئولیت ریاست بانک مرکزی را در بدترین شرایط اقتصادی کشور پذیرفت چراکه زمانی که فضا آرام بود، پیشنهاد کار به وی ندادند.
گیاهشناس در پایان در رابطه با برنامههای آقای همتی برای استانها خاطرنشان کرد: برنامههای وی کاملاً مدون است و مهمترین مسئلهای که در استانها وجود دارد، مزیت نسبی در عرصه اقتصادی، توجه به ظرفیت های اقتصادی، جهش تولید، مانع زدایی و نکته مهمتر جذب و بالا بردن سرمایه گذاری در استان هاست که با باز شدن گره ها اتفاق میافتد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا