حضور در انتخابات گره گشای مشکلات است


حضور در انتخابات گره گشای مشکلات است

ایسنا/کردستان نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران و رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم استان کردستان روز ۲۸ خرداد ماه با حضور گسترده پای صندوق رای گره گشای مشکلاتی خواهند بود که در استان وجود دارد.

محسن فتحی در گفت‌وگو با خبرنگاران استان، چرایی حضور گسترده مردم استان پای صندوق های رای را تشریح و اظهار کرد: ۲۸ خرداد ماه مردم ایران از جمله شهروندان کردستانی برای یک انتخاب ملی و یک انتخاب محلی یعنی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا پای صندوق‌های رای حاضر خواهند شد. همانطور که پیش‌بینی می‌شد با برگزاری نخستین دور از مناظرات انتخاباتی، گرمی رقابت انتخاباتی هم حس شد.

وی در خصوص وضعیت فعلی کشور عنوان کرد: واقعیت این است انتخابات امسال تا حدودی متفاوت از گذشته است،  کشور به لحاظ شرایط اقتصادی در وضعیت خاصی قرار دارد و گرانی و تورم فشار معیشتی سنگینی را متوجه خانوارها به ویژه اقشار ضعیف‌تر جامعه وارد کرده است، همین موضوع هم سبب شد تا بیشترین بحث بین کاندیداهای ریاست جمهوری موضوع اقتصاد کشور باشد. مردم ایران از جمله کردستان از رییس جمهور آینده انتظار دارند فراتر از شعار حرکت کرده و برنامه‌های عملیاتی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور داشته باشد.

فتحی در خصوص حضور مردم استان کردستان در انتخابات تصریح کرد: مردم استان کردستان همیشه در برهه‌های حساس کشور همچون برگزاری انتخابات در کنار سایر هم وطنان نقش آفرینی کرده و این بار هم وظیفه ملی خود را به بهترین نحو انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: بنده به عنوان نماینده مردم شریف سنندج، دیواندره و کامیاران و نیز به عنوان رییس مجمع نمایندگان استان کردستان از تمام هم استانی ها دعوت می‌کنم با حضور گسترده پای صندوق رای به انتخاب یک رییس جمهور که بتواند گره از مشکلات اقتصادی کشور از جمله کردستان بگشاید، کمک کنند.

رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در خصوص مطالبه مردم کردستان از رییس جمهور آینده افزود: این موضوع از قبل مورد توجه نمایندگان استان از جمله بنده در مجلس بوده است. ما در مجلس و در رایزنی‌هایی که با مقامات کشوری در پایتخت داریم، سعی داشته و داریم نظر مدیران ارشد کشوری را به مسائل و مشکلات خاص استان جلب کنیم. کردستان در حال حاضر با مشکل خشکسالی هم مواجه شده است که باید برای مهار پیامدهای آن فکری اساسی کرد. کردستان به بودجه عمرانی بیشتری نیاز دارد. انتخاب برخی مدیران ارشد کشوری از میان نخبگان و تحصیل‌کردگان و متخصصین کردستانی از جمله مطالباتی است که انتظار داریم رییس جمهور آینده به آن پاسخ عملی بدهد. گزینش مدیران استانی از میان نیروهای بومی و داشتن برنامه برای بهبود زندگی مردم استان و تقویت معیشت اقشار ضعیف‌تر هم در صدر خواسته‌های ما قرار دارد.

محسن فتحی در خصوص چگونگی تحقق مطالبات و خواسته‌ها تاکید کرد: حضور مردم کردستان پای صندوق رای می‌تواند تقویت کننده ما به عنوان نمایندگان استان در مجلس شده تا بهتر و بیشتر بتوانیم مطالبات مردم استان را از رییس جمهور آینده پیگیری کنیم. از طرفی رای بالا به رییس جمهور آینده می‌تواند موجب تشکیل دولت قوی شده تا با اقتدار بیشتری پیگیر مشکلات باشد.

وی ادامه داد: بنده بسیار امیدوار هستم تا دولت آینده با سرعت مصوبه تشکیل منطقه آزاد بانه و مریوان را عملیاتی کند. راه اندازی این منطقه آزاد تاثیری مهم بر تغییر وضعیت اقتصاد استان دارد. لذا درخواست بنده از مردم استان این است انتخابات را مهم دانسته و با حضور یکپارچه پای صندوق‌های رای علاوه بر ایفای وظیفه ملی به نوعی کمک کرده تا بهتر مطالبات استانی را پیگیری کنیم.

فتحی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر بحث بیکاری و تنگنای معیشتی فشار زیادی بر مردم استان وارد کرده است و ممکن است این فشارها موجب شود امید چندانی به تغییر وضع موجود از طریق صندوق رای نداشته باشند، آیا راهی برای برون رفت از این مشکلات هست؟ خاطرنشان کرد: قطعا راهی وجود دارد. انسان تا زنده است باید زندگی کند. اگر راهی نبود من این همه تاکید به حضور و مشارکت بالای انتخاباتی نمی کردم. بنده بسیار مطمئنم که حضور گسترده مردم استان پای صندوق رای گره گشای اصلی مشکلات هست؛ چند روز پیش نیز رهبر معظم انقلاب به همین مساله اشاره کردند و فرمودند:”گفته می‌شود برخی به‌علت فشارهای معیشتی که همه ما آن را لمس می‌کنیم، برای شرکت در انتخابات مردد هستند یا برخی می‌گویند در دوره‌های قبل با شوق به فردی رأی دادیم اما در آخر دوره، منجر به دلخوری شد، بنابراین در انتخابات شرکت نمی‌کنیم. این موارد استدلال‌های درستی نیستند و نباید ما را از مشارکت در انتخابات دلسرد کنند، لذا اگر نابسامانی، ناکارآمدی و ضعف در مدیریت‌ها وجود دارد، باید آن را با انتخاب درست و خوب و روی کارآوردن مدیریت مردمی و اسلامی جبران کرد نه با شرکت نکردن در انتخابات.

وی در پایان یادآور شد: زمانی که  رهبر معظم انقلاب اینچنین از تاثیر رای مردم بر تغییر وضعیت کشور سخن می گویند، لذا وظیفه همگانی است که با یک انتخاب صحیح راه تغییر را باز کنیم. انتخاب صحیح هم وقتی اتفاق می‌افتد که همگی واجدین رای پای صندوق رای حاضر شده و یک رییس جمهور با اکثریت قاطع ملت ایران انتخاب شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *