تاریخ انتشار : سه‌شنبه 10 آگوست 2021 - 14:25
کد خبر : 72103

راه‌حل‌های ترکیه‌ای برای دور زدن تحریم‌های ناتو و رقابت با روسیه

راه‌حل‌های ترکیه‌ای برای دور زدن تحریم‌های ناتو و رقابت با روسیه

ترکیه قدرت نظامی خود را افزایش داده و با این کار برای شرکای ناتو سیگنال ارسال می‌کند.  بنیامین بریملو، ستون نویس نشریه بیزینس اینسایدر نوشت: ترکیه در حال سرمایه گذاری در صنعت دفاعی و گسترش و تولید تجهیزات نظامی به منظور وابستگی کمتر به شرکای اتحاد آتلانتیک شمالی، دور زدن تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا

راه‌حل‌های ترکیه‌ای برای دور زدن تحریم‌های ناتو و رقابت با روسیه

ترکیه قدرت نظامی خود را افزایش داده و با این کار برای شرکای ناتو سیگنال ارسال می‌کند.

 بنیامین بریملو، ستون نویس نشریه بیزینس اینسایدر نوشت: ترکیه در حال سرمایه گذاری در صنعت دفاعی و گسترش و تولید تجهیزات نظامی به منظور وابستگی کمتر به شرکای اتحاد آتلانتیک شمالی، دور زدن تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا و در نتیجه ارسال “سیگنال” به متحدان ناتو است.
در ماه ژوئن، نیروی دریایی ترکیه موشک کروز ضد کشتی “آتماکا” را آزمایش کرد. “آتماکا” جایگزین موشک‌های ضد کشتی “هارپون” ساخت آمریکا برای ارتش ترکیه خواهد شد.
در سال‌های اخیر، آنکارا تلاش‌های خود را برای تولید سلاح افزایش داده است: توپ، موشک، تانک و کشتی‌های جنگی. نویسنده خاطرنشان می‌کند که این امر به خودکفایی بیشتر در صنایع دفاعی منجر شده و همچنین ترکیه را به صادرکننده سلاح تبدیل کرده است.
به نقل از اسپوتنیک، ترکیه از مدت‌ها پیش دارای پایگاه نظامی و صنعتی بزرگ و نسبتاً قدرتمندی بوده است که به آن اجازه می‌دهد سلاح‌های مختلف پیاده نظام را تحت مجوز تولیدکنندگان خارجی تولید کند. ترکیه یکی از چندین کشوری است که مجوز مونتاژ جنگنده‌های اف-۱۶ را دارد.
به گفته این ستون نویس، آنکارا به دلیل تحریم‌هایی که شرکایش در اتحاد آتلانتیک شمالی علیه آن اعمال کرده‌اند، بر توسعه تجهیزات نظامی خود تمرکز کرده است. علاوه بر این، به گفته بریملو، ترکیه به دلیل وجود کشور بسیار قوی‌تر در همسایگی خود – روسیه، که نفوذ خود را در دریای سیاه اعلام کرده است، توانایی‌های ارتش را افزایش می‌دهد.
در این مقاله آمده است که واشنگتن آنکارا را از برنامه تولید جنگنده‌های نسل پنجم F-۳۵ حذف کرد و برلین تمایلی به نوسازی تانک‌های لئوپارد ۲ ترکیه ندارد. اختلافات ترکیه با همسایگان و متحدان ناتو، این کشور را بر آن داشت که برای برخی از مشکلات مربوط به مجتمع نظامی-صنعتی راه حل‌های ترکیه‌ای پیدا کند.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.