تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 نوامبر 2021 - 22:09
کد خبر : 74322

تولید سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر

تولید سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در مزارع پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار می شود. محمد اسدی در گفتگو با خبرنگاران گفت: شهرستان اهر یکی تولید کننده‌ی گوشت سفید در سطح آذربایجان شرقی است و رتبه پنجم استانی را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

تولید سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در مزارع پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار می شود.

محمد اسدی در گفتگو با خبرنگاران گفت: شهرستان اهر یکی تولید کننده‌ی گوشت سفید در سطح آذربایجان شرقی است و رتبه پنجم استانی را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به کمبود آب و خشکسالی های اخیر در شهرستان اهر افزود: با وجود کم آبی در برخی نقاط این شهرستان وجود مناطقی مانند تراس رودخانه اهرچای، روان آب های دره سراجلو، جلگه ورگهان ویجنی، پاکوه قوشاداغ، روان آبهای یوزبند و انجرد و غیره مناطق مستعدی برای تولید آبزیان بخصوص ماهی قزل آلا هستند.

اسدی ضمن تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان صنعت آبزی پروری در اهر خاطرنشان کرد: از پروانه داران می‌خواهیم برای توسعه و گسترش صنعت آبزی پروری در این شهرستان اقدام نمایند، چرا که می توان با توسعه این صنعت تولید سالانه گوشت سفید ماهی را به بیش از ۲۰۰۰ تن ارتقاء دهیم.

وی در ادامه از جمله موانع پیشرفت و توسعه صنعت آبزی پروری در اهر را عدم شناخت و علاقه کافی به آبزی پروری و فواید پروتئینی ماهی، انجام بروکراسی های اداری و همچنین عدم همکاری مؤثر مدیریت امور منابع آب و سایر ارگانهای ذیربط در جهت اهدای مجوز پرورش عنوان کرد و خواستار حل این موضوع در جهت رونق تولید، اشتغال و سرمایه در این شهرستان شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.