رشد آمار ازدواج در گرو فرهنگسازی است
ایسنا/زنجان مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: فارغ از اعطای تسهیلات ازدواج، آنچه که باعث رشد آمار در این زمینه میشود، فرهنگسازی در این خصوص است. علی خلیلی ظهر امروز (۲۲ تیرماه) در نشست خبری که به مناسبت هفته ازدواج در سالن کنفرانس ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت
ایسنا/زنجان مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: فارغ از اعطای تسهیلات ازدواج، آنچه که باعث رشد آمار در این زمینه میشود، فرهنگسازی در این خصوص است.
علی خلیلی ظهر امروز (۲۲ تیرماه) در نشست خبری که به مناسبت هفته ازدواج در سالن کنفرانس ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س)، با اشاره به اینکه کاهش آمار ازدواج در جامعه دلایل مختلفی دارد، افزود: بدون شک مهمترین کاری که میتوان در این زمینه انجام داد، فرهنگسازی برای ترغیب جوانان به امر ازدواج است.
وی با یادآوری اینکه مشکلات اقتصادی بخش اعظمی از مشکلاتی است که باعث شده خانوادهها و خود جوانان استطاعت مالی کافی برای ازدواج نداشته باشند، تصریح کرد: در شرایط کنونی اقتصاد جامعه به لحاظ تامین مسکن، هزینههای ازدواج، اشتغال، جهیزیه و … دغدغههای قابل توجه جوانان است و وجود چنین موانعی باعث شده است که جوانان رغبتی برای ازدواج نداشته باشند.
این مسئول با تاکید بر اینکه به تاخیر افتادن ازدواج جوانان باعث به وجود آمدن آسیبهای اجتماعی زیادی خواهد شد، ادامه داد: برای اینکه بتوان موانع پیش روی ازدواج جوانان از جمله تورم، بیکاری، مسکن، دغدغههای معیشتی و … را برداریم، همه دستگاههای متولی باید با برنامهریزی میانمدت و بلندمدت در راستای رفع این مشکلات گام بردارند که در این راستا نباید از ظرفیت خیرین غافل بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه اگر بخواهیم به مهمترین موانع پیش روی ازدواج جوانان اشاره کنیم، بیتردید موضوع اشتغال و مسکن، دو دغدغه اصلی در این زمینه به شمار میرود، اظهار کرد: برای اینکه بتوان این مشکلات را از سر راه جوانان برداشت، همه دستگاههای متولی باید در یک راستا حرکت کنند؛ چرا که اگر قرار باشد هر دستگاهی در این زمینه جداگانه عمل کند، نتیجهای حاصل نخواهد شد.
خلیلی در ادامه از برگزاری ۱۶۶ کارگاه آموزشی ازدواج در زنجان و ارائه خدمات لازم به جوانان در این زمینه از سوی ۹ مرکز مشاوره خبر داد و بیان کرد: زنجان یکی از استانهایی است که توانسته است از ظرفیت خیرین در امر تسهیل کردن زمینه ازدواج جوانان به خوبی استفاده کند و خوشبختانه خیرین استان نیز در این زمینه همراهی لازم را برای کمک به ازدواج جوانان داشتهاند.
وی با یادآوری اینکه متوسط سن ازدواج در سال گذشته در استان زنجان برای آقایان ۲۷.۳ درصد و برای خانمها نیز ۲۲.۵ درصد بوده است، خاطرنشان کرد: آمار حاکی از آن است که در سال گذشته ۸۲۲۷ واقعه ازدواج در استان زنجان اتفاق افتاده که این میزان نسبت به سال ۹۸ با رشد ۲.۳۱ درصدی مواجه بوده اما با توجه به آمار کشوری در این زمینه که ۴.۷ درصد است، آمار قابل قبولی نیست.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0