فعلا تنیسورهای ایرانی در سطح المپیک نیستند / مکلفیم به خوزستان کمک کنیم


فعلا تنیسورهای ایرانی در سطح المپیک نیستند / مکلفیم به خوزستان کمک کنیم

ایسنا/خوزستان رئیس فدراسیون تنیس با بیان این‌که حضور در المپیک چهار سال آینده نیز برای ایران، بسیار سخت است، گفت معمولا رنکینگ بازیکن‌ها در انتخابی‌ها برای حضور در المپیک نقش دارد که فعلا بازیکنان ما در این سطح نیستند.

داوود عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در طول چهار سال گذشته هیات تنیس خوزستان نوساناتی داشته است و به نظر من عملکرد این هیات در طول چهار سال گذشته و به ویژه در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، قضاوت آن‌چنانی ندارد. در یک سال اخیر نیز که من به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شده‌ام، تلاش شد که مجمع انتخاب رییس هیات استان با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شود و اعضای مجمع نیز رای قاطعی به آقای جمهیری دادند و این نشان می‌دهد با برنامه‌ پیشنهادی جمهیری، اعضای مجمع انتظارات خاصی از وی دارند. ضمن این‌که فدراسیون نیز خود را مکلف می‌داند که به کمک هیات تنیس خوزستان بیاید.

وی بیان کرد: اولین زمین‌های تنیس ایران در خوزستان احداث شدند اما اکنون تنیس خوزستان حال و روز خوبی ندارد و همه و از جمله خانواده تنیس استان و فدراسیون باید کمک کنند تا حال تنیس خوزستان خوب شود. هر برنامه و پیشنهادی که هیات به فدراسیون بدهد تا بتوانیم این رشته را در استان مجددا احیا کنیم از سوی ما نیز پذیرفته می‌شود. همان‌طور که میزبانی دوره مربیگری را به خوزستان دادیم و اگر نیمسال دوم سال جاری به دلیل شرایط اقلیمی خوزستان درخواست مسابقات هزار امتیازی را داشته باشد، قطعا این مسابقات را به استان خوزستان خواهیم داد تا بتواند تکاپوی خوبی را در استان ایجاد کند.

رئیس فدراسیون تنیس در خصوص عدم حضور تنیسورهای ایرانی در المپیک نیز خاطر نشان کرد: المپیک در تنیس بر اساس رنکینگ خواهد بود و معمولا انتخابی برگزار نمی‌کنند. با توجه به وضعیتی که فدراسیون ایران در چند سال گذشته با آن مواجه بود و به دسته چهار آسیا سقوط کرد، در نظر داریم ابتدا از این وضعیت نجات پیدا کنیم و طی آخرین مذاکراتی که با فدراسیون جهانی داشتیم، درخواست میزبانی آی‌تی‌اف را در نیمه دوم شهریور یا مهرماه در تهران داشتیم. منتظر هستیم فدراسیون جهانی نتیجه را به ما اعلام کند و اگر میزبانی را بگیریم یا حتی مسابقه جای دیگر باشد، در تلاش هستیم از دسته چهار به دسته سه صعود کنیم. معمولا رنکینگ بازیکن‌ها در انتخابی‌ها برای حضور در المپیک نقش دارد که فعلا بازیکنان ما در این سطح نیستند.

وی افزود: حضور در المپیک چهار سال آینده نیز برای ایران، بسیار سخت است اما کاری نشدنی نیست. معمولا برای این‌که یک رشته پیشرفت کند، به چند عامل زنجیروار در کنار هم نیاز دارد. سخت‌افزار و شرایط مالی آن فدراسیون نیز از جمله این عوامل هستند. برای برگزاری یک مسابقه فیوچرز باید حداقل 20 هزار دلار هزینه کرد و معمولا مسابقات فیوچرز را سه هفته می‌گذارند که می‌شود ۶۰ هزار دلار، که با وضعیت ارزی، نزدیک به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دربر دارد. اگر فدراسیون بخواهد شخصا ورود کند، نه تنها فدراسیون تنیس بلکه هیچ فدراسیونی نمی‌تواند این رقابت‌ها را برگزار کند و باید فضا را به سمتی برد تا اسپانسرها راغب شوند در این رشته سرمایه‌گذاری کنند. ما نیز در طول یک سال گذشته در حال بردن شرایط به سمتی هستیم که سرمایه‌گذاران در فضای تنیس سرمایه‌گذاری کنند که این مهم در یکی دو ماه اخیر اتفاق افتاده است و سرمایه‌گذاران خوبی ورود کرده‌اند. استمرار این‌ها باعث می‌شود، اتفاقات خوبی برای تنیس ایران رقم بخورد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *