ایسنا/بوشهر سرپرست اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: خوشبختانه طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر به خوبی اجرا شده است و برای اجرای آن در سال آینده نیز آمادگی داریم.
مصدق کشاورزی در نشست کارگروه طرح توسعه مشاغل خانگی استان بوشهر با تقدیر از تلاشهای جهاد دانشگاهی در راستای پیشبرد طرح عنوان کرد: حقیقتاً فعالیت شبانهروزی تیم بادرایت و جوان مجموعه جهاد دانشگاهی که با چاشنی علم و انگیزه در این مدت کار را دنبال کردهاند بر هیچکسی پوشیده نیست، و من به سهم خودم تشکر میکنم.
این مسئول با اشاره به اهمیت انعکاس موارد و اشکالات کار گفت: دغدغههای عزیزان را میدانیم، هیچ منعی در سازمان ما برای حمایت از فعالان عرصه اشتغال وجود ندارد و ما خود به دنبال ارباب رجوع هستیم و اعتبار لازم برای اعطای تسهیلات در قالب طرحهای اشتغال را داریم.
کشاورزی تصریح کرد: اولویت اصلی ما روستاها بوده که حمایتها نیز انجام میشود، اینکه خانم نوشادی (کارآفرین و پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی) برای فروش محصولات کارآموزان ولو غیراستاندارد کمک میکند جهاد محسوب میشود.
طرح توسعه مشاغل خانگی در بوشهر به خوبی اجرا شده است
سرپرست اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان بوشهر عنوان کرد: باید بپذیریم که هنوز نتوانستهایم در سطح کشور حرفی برای گفتن داشته باشیم چرا که هم آدمهای قانعی هستیم و هم اینکه خودنظارتی شدیدی داریم که باعث شده گاهاً صدای ما به جایی نرسد و جسارت بیان طرحها و مطرحسازی ایدهها را نداشته باشیم.
وی ادامه داد: از نظر ما کار بزرگی انجام گرفته و خوشبختانه طرح به خوبی اجرا شده است و برای اجرای آن در سال آینده نیز آمادگی داریم.
سرپرست اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی بوشهر یادآور شد: فراهم کردن بازار اینترنتی و فضا در جهت حمایت از پیشرانها و فعالان در این طرح : برای برندسازی تعاونیها تا سقف ۱۰ میلیون تومان و ۶۰ درصد هزینه برند پرداخت میشود.
مصدق کشاورزی عنوان کرد: آنجا که نیاز به تسهیلات روستایی وجود دارد اعتبار هست و اعتبارات جدیدی نیز در حوزه گردشگری و صنایع دستی تزریق شده که اتفاقا تنها ۱۲ استان اجازه پذیرش طرح دارند که استان بوشهر یکی از آنهاست.
این مسئول عنوان کرد: به عقیده من از این پس نباید بگوییم پیشران، بلکه بگوییم خیرین. زیرا این افراد پیشران نیستند بلکه انسانهای خیّری هستند که علم، سواد، دانش، مهارت و بازار خود را در اختیار دیگران قرار میدهند تا به آنان در اشتغال کمک کنند.
سعی کردیم کار فاخر و قابل دفاعی ارائه دهیم
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری بوشهر در این نشست اظهار کرد: طی همکاریهایی که با جهاد دانشگاهی داشتهام بسیار آموختهام زیرا شرایط بسیار خوب و بستری برای آموزش و رشد و توسعه فراهم شد. در جریان طرح تدوین سند زنان و همچنین الگوی نوین مشاغل خانگی سعی کردیم کار فاخر و قابل دفاعی ارائه دهیم.
مریم آذرشب توضیح داد: در طرح مشاغل خانگی با هماهنگی صفر تا صدی یک شروع بسیار خوب داشتیم، در ادامه ویروس کرونا در یک بازه زمانی کارها را به تعویق و تعطیلی کشاند و با یک سری تغییر و تحولات در تیم اجرایی و عملیاتی همراه شد که در ادامه با این تغییرات روند پروسه را دنبال کردیم.
تنها نگرانی ما بابت فراگیرها بوده است
وی با اشاره به چالشهای طرح توسعه مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: برخی تصمیمگیریها و قراردادهای ملی سطح خدمت مشخصی برای استانها ندارد و موجب بروز ابهاماتی میشود که امیدواریم با حل این تعارضات و رسیدگی به دغدغهها در طرحهای بعدی با چنین مشکلاتی روبرو نشویم.
این مسئول یادآور شد: در روند اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی تنها نگرانی ما بابت فراگیرها بوده است و اگر هم دغدغهای بوده نگرانیها و مشکلات زنان و قشر هدف بوده که وعدههای ما در خصوص تامین معیشت خانواده و اشتغال پایدار ایشان محقق شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری بوشهر تاکید کرد: جذب جامعه هدف و توجیه و آموزش آنان کار بسیار دشواری بوده است چرا که با افراد و گروه هدف خاصی کار میکردیم که این کار به خوبی انجام شد و طرح به خوبی در استان شکل گرفت.
گفتنی است در این جلسه تعدادی از پیشرانها حضور داشته و به طرح مشکلات و چالشها در حوزههای آموزش و روند اجرای طرح پرداختند که مسئولان مربوطه بر پیگیری و رسیدگی به موارد و حمایتهای لازم تاکید کردند.
به گفته رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر، طرح توسعه مشاغل خانگی با ثبت نام بیش از ۱۷۰۰ نفر در حال اجرا است که کارهای مطالعاتی و نیازسنجی هر شهرستان و تشکیل شبکه و معرفی پیشران در حال انجام بوده و با همراهی دستگاه های مرتبط فاز مشاوره، آموزش و توانمندسازی اجرا میشود.
انتهای پیام