انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «ادویهجات در صنایع غذایی» را برگزار میکند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زینالعابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی شیمی صنایع غذایی دانشگاه تبریز، ۲۶ و ۲۷ تیرماه از ساعت۱۶ تا ۱۸ برپا میشود.
علاقهمندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شناسه @Esmaeil_rakhshani یا شماره واتساپ ۰۹۳۵۶۸۶۹۹۹۶ پیام دهند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا