اخبار 15

از اجرای طرح خودکفایی در مدارس تا تخصیص اعتبار برای امن سازی زیرساخت‌های حیاتی

از اجرای طرح خودکفایی در مدارس تا تخصیص اعتبار برای امن سازی زیرساخت‌های حیاتی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۹ هزار و ۱۴۳ دانش آموز دختر و پسر دبیرستان‌های شبانه روزی متوسطه اول و دوم تحت پوشش طرح خوداتکایی قرار می‌گیرند.

محمد علی واقعی، امروز پنجشنبه ۲۷ آبان در هشتمین نشست شورای آموزش و پرورش استان که در سالن ایثارگران مجتمع آموزشی، رفاهی فرهنگیان استان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع مهارت‌آموزی، این طرح با ایجاد ظرفیت‌های برون سازمانی، طرح‌های خوداتکایی، در مدارس شبانه روزی اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی، تقویت فرهنگ کار، تلاش ، تعاون و مسئولیت پذیری، آشنایی و آموزش دانش‌آموزان در زمینه مشاغل و حِرف مورد علاقه آنان، غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و ایجاد زمینه برای خود اشتغالی فارغ‌التحصیلان مدارس شبانه‌روزی را از جمله اهداف طرح مهارت آموزی در مدارس شبانه روزی خراسان جنوبی برشمرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با اشاره به ضرورت صرف زمان حداکثر سه روز در هفته به مدت ۶ ساعت بصورت فوق برنامه و حداکثر ۱۲۰ ساعته برای هر دانش‌آموز، تصریح کرد: از درآمدهای حاصل از اجرای طرح‌های خوداتکایی برای ارتقاء سطح کمی و کیفی امور آموزشی و رفاهی مدارس شبانه‌روزی استفاده می‌شود.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی، یادآور شد: اجرای طرح مهارت آموزی در ۷۱دبیرستان شبانه روزی استان و پوشش ۹۰درصدی دبیرستان های  شبانه روزی دوره اول و ۵۰ درصدی دبیرستان های  شبانه روزی دوره دوم متوسطه نظری، نیازمند ۷۱۰میلیون تومان می باشد.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی، اجرای طرح امن سازی زیر ساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری توسط شرکت های دارای مجوز از مرکز افتا را در مدارس ضروری دانست و تأکید کرد: برای اجرای طرح امن سازی زیرساخت‌های حیاتی در قبال حملات سایبری در مدارس، اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیون تومان مورد نیاز است که با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تأمین و هزینه می‌شود.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، از نیاز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای تجهیز  سالن کامپیوتر دبیرستان علامه حلی بیرجند خبر داد و افزود: امیدواریم با مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی این مشکل مرتفع شود.

وی، با اشاره به آغاز عملیات طرح توجیهی استفاده از نیروگاه‌های فتوولتائیک (انرژی خورشیدی ) ، عنوان کرد: این طرح  بر اساس نظرات کارشناسی وبه روز ، میزان سرمایه گذاری ونوع تعرفه های اعلامی وزارت نیرو در خصوص خریداری برق، تهیه و تدوین می شود تا پس از کارشناسی در حوزه اقتصادی استانداری  در اردوگاه های آموزش و پرورش  اجرا شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با بیان این مطلب که در حال حاضر ۱۴۶ دانش آموز دخترو پسر متوسطه اول و دوم در ۴ شهرستان بشرویه، سرایان، طبس و فردوس در طرح آبا، جذب شده و مشغول تحصیل می باشند که نسبت به سال گذشته ۵۸ نفر رشد دارد، خاطرنشان کرد: با استفاده از ظرفیت مدارس آموزش از راه دور، طرح آبا در شهرستان‌های نهبندان، خوسف و سربیشه نیز قابل اجرا است.

به گفته واقعی، در حال حاضر کلاس‌های مدارس روستایی و عشایری با نرم جمعیتی زیر ۱۵ نفر و کلاس‌های فنی و حرفه ای و کار گاهی در هنرستان‌ها به صورت حضوری فعالیت کنند و فعالیت سایر  واحدهای آموزشی دیگر اعم از دولتی یا غیردولتی تا اعلام ستاد ملی کرونا  به صورت مجازی است.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *