مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به اینکه رسیدگی به وضعیت گرمخانه تنها به عهده شهرداری نیست، گفت: بهتر است ارگانهایی مانند کمیته امداد و بهزیستی نیز پای کار بیایند و به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند.
مرتضی رضایی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پزشکان و خیرین نیز میتوانند در این کار خیر سهمی داشته باشند، افزود: بعضی از مراجعه کنندگان گرمخانه سند هویتی ندارند، به عنوان مثال برخی از آنها سن بالا هستند و برخی نیز معتاد یا بزهکارند و دستگاههایی مانند ثبت احوال یا جامعه پزشکی میتوانند به آنها کمک کنند تا به زندگی برگردند.
وی تصریح کرد: مشکلات این افراد به عنوان معظل اجتماعی مطرح است و باید دست به دست هم دهیم تا حل شوند، از طرف دیگر باید کاری کنیم که روز به روز تعداد مراجعه کنندگان به گرمخانه کمتر شود اما متاسفانه در حال حاضر روند افزایشی دارد.
رضایی درباره وضعیت گرمخانه همدان در آستانه فصل سرما، اظهار کرد: خوشبختانه از نظر تامین امکانات، مشکلی در گرمخانه وجود ندارد و مراجعه کنندگان میتوانند از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۸ صبح روز بعد در گرمخانه حضور داشته باشند.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان تعداد مراجعه کنندگان به گرمخانه را بین ۹۰ تا ۱۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: با سردتر شدن هوا این تعداد به ۱۲۰ نفر هم میرسد، علاوه بر این سامانه ۱۳۷ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و شهروندان میتوانند حضور کارتن خوابها در شهر را به همکاران ما اعلام کنند تا به گرمخانه منتقل شوند.
وی با اشاره به اینکه گرمخانه آقایان همدان همانند قبل در محل سابق است، مطرح کرد: با توجه به کم لطفی همسایهها به دنبال محل جدید و بهتری هستیم تا در مواقع بحرانی بتوانیم تعداد خوابگاهها را افزایش دهیم و به محض یافتن مکان مناسب و انجام کارهای لازم، گرمخانه به محل جدید منتقل میشود.
منبع: ايسنا