اعلام آمادگی واگن پارس برای بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اراک
ایسنا/مرکزی سرپرست شهرداری اراک از اعلام آمادگی شرکت واگن پارس برای بازسازی اتوبوس های ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اراک خبر داد.
سعید بیاتیان در حاشیه بازدید از شرکت واگن پارس در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این بازدید به جهت هماهنگی جهت بازسازی اتوبوس ها و ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اراک انجام گرفت.
وی با اشاره به پایان عمر مفید ناوگان حمل و نقل عمومی شهر، افزود: عمر ۱۰ ساله ناوگان اتوبوسرانی کشور تمام شده است و نیاز به بازسازی دارند و اراک نیز از این قاعده مستثنی نیست.
سرپرست شهرداری اراک تصریح کرد: آخرین زمان ورود اتوبوس های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اراک در سال ۹۶ بود که ۵۰ دستگاه به ناوگان تزریق شد، اما با این وجود شرایط مطلوبی را در این ناوگان شاهد نیستیم، از طرفی با توجه به بیماری کرونا و کاهش سفرهای شهری، بهره برداران نیز تحت فشار قرار دارند.
وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی جهت بهبود وضعیت ناوگان در صورت پایان دوران کرونا، گفت: احتمال بازگشایی مدارس در اول مهرماه وجود دارد و مسلما در این شرایط با بحران روبرو می شویم به همین دلیل بحث بازسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر اراک در دستور کار قرار گرفت که پس از رایزنی با برخی از شرکت های تولیدکننده، شرکت واگن پارس نیز برای بازسازی اتوبوس ها اعلام آمادگی کرد.
بیاتیان اظهار کرد: در این راستا شرکت واگن پارس برای بازسازی بدنه، اتاق و کابین اعلام آمادگی کرد و با توجه به واگذاری این شرکت به گروه صنعتی مپنا و انجام فعالیت های جدید، امروز بازدیدی از شرکت انجام گرفت.
وی با اشاره به اینکه همزمان با بازسازی اتوبوس ها موضوع برقی شدن آنها نیز در دستور کار قرار دارد، افزود: شرکت مپنا اخیرا دو دستگاه اتوبوس برقی تولید کرده و تحویل شهرداری مشهد داده است که بر این اساس، مقرر است که شرکت واگن پارس اراک نیز ساخت یک دستگاه را به صورت نمونه در اراک انجام دهد که در صورت تایید نهایی، واگذاری پروژه بازسازی اتوبوس های ناوگان حمل و نقل اراک به این شرکت انجام گیرد و به جای دیزل و گاز، برقی شوند.
سرپرست شهرداری اراک بیان کرد: مسلما برقی شدن اتوبوس ها، کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی را به همراه دارد و اتوبوس ها نیز می توانند با کمک برق و شارژ، ۲۰۰ کیلومتر تردد داشته باشند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه واگن پارس تنها در مسئله بدنه، اتاق و کابین، بازسازی را انجام خواهد داد و به مسئله بازسازی موتور و گیربکس وارد نمی شود، شهرداری اراک برنامه ریزی تعمیرات موتوری در کنار تعمیرات ظاهری را نیز مدنظر دارد، اما با توجه به ظرفیت بالای مپنا و شرکت واگن پارس قطعا سرعت کار بالا خواهد بود.
بیاتیان افزود: شهرداری اراک و شرکت واگن پارس نیز پروژه ساخت ۲ سوله ورزشی و مشارکت در مباحث عمرانی و شهرسازی را از گذشته در دستور کار داشته اند که به زودی آماده می شود و قطعا با تایید نمونه کاری بازسازی اتوبوس ها، می توان تفاهم نامه همکاری بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اراک توسط واگن پارس را به امضا رساند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا