ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی، عملکرد سازمانهای مردمنهاد استان در حوادث و بحرانها را قابل قبول دانست و گفت: اقدامات سمنهای فعال در این حوزه باید سازماندهی شود که تشکیل شبکه هماهنگی سمنها گامی در این زمینه است.
بدر شکوهی در جلسه کارگروه تخصصی تشکلهای مردمی مدیریت بحران آذربایجان شرقی، گفت: ایران جزو ده کشور اول حادثهخیز در دنیاست و عدم برنامهریزی صحیح برای استفاده از ظرفیتهای سمنها و مردم میتواند عمق بحرانها را افزایش دهد.
وی افزود: آموزش، رکن اصلی در مدیریت بحران است و اگر دستگاههای متولی نسبت به برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی و مهارتهای لازم در مواجهه با بروز مخاطرات طبیعی برای سمنها اقدام کنند، در هنگام بروز بحران از بسیاری مسائل پیشگیری خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود لزوم راهاندازی خانههای هلال در مناطق حاشیهنشین تبریز را یادآور شد و گفت: همافزایی دفاتر تسهیلگری، سازمانهای مردمنهاد و افراد داوطلب در سکونتگاههای غیررسمی، می تواند در ارائه آموزش برای عموم مردم و ارتقای تابآوری نتایج مثبتی را به دنبال داشته باشد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی در پایان گفت: برگزاری رزمایشهای مختلف در محلات شهرها میتواند آگاهی شهروندان را تقویت کرده و فرهنگسازی لازم را برای مقابله با مدیریت بحران در شهروندان ایجاد کند.
انتهای پیام