ثبت ۱۸۰۴ مسئله در طرح مهرواره محله همدل خراسان جنوبی
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از ثبت هزار و ۸۰۴ مسئله در طرح «مهرواره محله همدل» از تمام شهرستانهای استان خراسان جنوبی خبر داد.
حجت الاسلام احمد رضایی، امروز سه شنبه ۱ تیر در نشست خبری به مناسبت سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام راحل و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی اظهار کرد: در سال جاری سیاست سازمان تبلیغات اسلامی بر گفتمان سازی امید و باور به توان مردم، توجه ویژه به رسانه و تبلیغ نوین و گسترش مخاطبان و ارتباط اثربخش با تمرکز بر ظرفیت بانوان در سطح جامعه است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال جاری توجه به زیرساخت ها و شبکه سازی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: باید حلقه های میانی برای شکل گیری جبهه تبلیغ و اطلاع رسانی دینی تقویت شود.
رضایی با اشاره به تمرکز بر روی رصد و استقرار نظام تحلیل وضعیت فرهنگی در سال جاری، ادامه داد: اتاق وضعیت فرهنگی در همه شهرستانهای تشکیل میشود که تمام فعالیت ها و ظرفیت های فرهنگی رصد خواهد شد.
وی با بیان اینکه مهرواره محله همدل با رویکرد تقویت زنجیره تواصی، همبستگی و مشارکت اجتماعی در استان از ماه رمضان آغاز شده است، گفت: در این مهرواره هزار و ۸۰۴ مسئله در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی از محلات استان احصا شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از اسفند ماه سال ۹۹ ستاد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی تشکیل شده است، تصریح کرد: قرارگاه رسانه و فضای مجازی در تمام شهرستان ها نیز شکل گرفته است.
رضایی به گسترش شبکه امامت و تبلیغ با همکاری نهادهای مختلف در استان اشاره کرد و گفت: حرکت سازمان تبلیغات اسلامی به سمت فعالیت های کیفی و محتوایی است و لازمه این مهم تقویت شبکه امامت بود که در همین راستا سامانه مبشران راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح مسجد محله محور ، ادامه داد: خروجی این طرح حرکت به سمت مساجد در طراز اسلامی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از راه اندازی ستاد محرم در استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر هزار و ۹۸۳ مسجد، ۹۱ کانون فرهنگی تبلیغی، هزار و ۳۲۰ هیئت مذهبی در سطح استان فعالیت می کنند.
رضایی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ۹۸ روحانی در روستا مستقر هستند، افزود: همچنین هزار و ۵۷۰ مداح، ۳۰ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت، ۶۰ خانه قرآن شهری و ۱۷۰ خانه قرآن روستایی فعالیت می کنند.
وی با اشاره به احداث و تجهیز ۲۲۶ خانه عالم در سطح استان، یادآور شد: سالانه به ۱۴ هزار نفر قرآن آموز در زمینه های مختلف آموزش داده می شوند و پنج هزار گواهینامه آموزشی صادر می شود.
منبع:ايسنا