اخبار 16

خدمات جداسازی بیماران کرونا در سیستان و بلوچستان با راه اندازی 700 تخت نقاهتگاهی

خدمات جداسازی بیماران کرونا در سیستان و بلوچستان با راه اندازی 700 تخت نقاهتگاهی

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تجهیز 700 تخت نقاهتگاهی به منظور ارائه خدمات جداسازی به بیماران کرونایی ترخیص شده از بیمارستانها در سراسر استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

دکتر سید محمد هاشمی شهری با اشاره به این مطلب که ترجیحا نقاهتگاههای استان در جوار بیمارستانها تجهیز گردیده است خاطر نشان کرد: علاوه بر 700 تخت نقاهتگاهی پیش بینی کرده ایم در صورت استمرار بحران این تعداد را به میزان 1 هزار تخت افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اذعان کرد: در حال حاضر 3هزار و 300 تخت در بیمارستان های دانشگاهی استان داریم که از این تعداد 170 تخت مراقبت های ویژه هستند.

وی افزود: پیش بینی کرده ایم تا در صورت تشدید بحران و افزایش تعداد بیماران بیمارستان 200 تختخوابی ایرانمهر سراوان را با همین وضعیت فعلی و در کوتاهترین زمان ممکن به عنوان نقاهتگاه بعد از بیمارستان آماده بهره برداری نمائیم.

به گفته دکتر هاشمی شهری از اوایل بهمن ماه سال گذشته ستاد بحران کورونا در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سپس ستاد استانی مدیریت کرونا به ریاست استاندار تشکیل شد و اقدامات پیشگیرانه و آموزشی در سطح وسیعی با همدلی و همگرایی همه بخش های استان شکل گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدن با تقدیر از حمایت های نماینده ولی فقیه در استان، استاندار سیستان و بلوچستان و سایر مسئولان استانی از پیشنهادات نظام بهداشت و درمان در اجرای برنامه های پیشگیرانه گفت: در پی طغیان کرونا نمازجمعه ها، بازار روزها تعطیل گردید و اجرای این برنامه ها بود که باعث شده ست تا درحال حاضر شاهد وضعیت فوق بحران در زمینه شیوع کورونا نباشیم.

وی گفت: از همان ابتدا بیمارستان بوعلی زاهدان بعنوان بیمارستان مرجع ارائه خدمات درمانی به بیماران تنفسی معرفی شد و امکان تریاژ عفونی و بستری بیماران در سایر بیمارستان های استان نیز فراهم شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اقدامات بهداشت محیطی و گند زدایی محیطی با همکاری ارگانهای نظامی، دانشگاه و هلال احمر را از دیگر اقدامات پیشگیرانه عنوان کرد و افزود: گند زدایی محیطی در حال حاضر در قالب رزمایش سالم سازی محیط و به یاد شهدای عرصه سلامت استمرار دارد که از همه این عزیزان تشکر می کنیم.

وی ادامه داد:راه اندازی 2 آزمایشگاه کرونا در استان سیستان و بلوچستان با ظرفیت پاسخگویی روزانه به بیش از 100 نمونه آزمایشگاهی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت بوده است و در حال حاضر در مراکز جامع سلامت نیز امکان نمونه گیری از بیماران مشکوک فراهم شده است.

رئیس دانشگاه افزود: مراکز جامع سلامت سید الشهداء (ع) و امیر المومنین(ع) زاهدان بعنوان مراکز غربالگری و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت در شهرستانها حجم انبوهی از مراجعه کنندگان غیر ضروری به بیمارستانها را کاهش داده است.

دکتر هاشمی ادامه داد: یکی از نگرانی های ما در همه گیری کورونا حوزه شمال استان با ورود بیش از 100 هزار مسافر از سایر استانها است که در حال حاضر به عنوان کانون خطر انتشار کرونا تبدیل شده است و با ورود این مسافرین که اصالتا سیستانی و بلوچستانی و ساکن سایر استانها هستند روند این بیماری افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه گفت: از ابتدای طغیان کورونا 800 مورد نمونه آزمایشگاهی از بیماران مشکوک در استان گرفته شده است که 160 مورد آن مثبت و تعداد موارد فوتی ما 11 مورد بوده است.

وی اضافه کرد:در طی این دو ماه 1 هزار و 100 بیمار تنفسی نیز به بیمارستانهای استان مراجعه کردند که 80 نفر از آنان فوت شده اند.

وی با اشاره به اینکه: بیش از 4 هزار نفر از پرسنل بهداشتی ودرمانی بصورت شبانه روزی از سلامت مردم مراقبت می کننن و تمام سعی ما ارائه خدمات مطلوب به مردم است از همه مراجع قضایی و مسئولین قضایی خواست: با کسانی که مسئولیت پذیری اجتاماعی ندارند و با ترددهای غیر ضروری برای مردم بحران ایجاد می کنند برخورد کنند.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *