به گزارش ایلنا، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه توسعه ظرفیت حملونقل هوایی کشور میتواند فرصتآفرین باشد، مطرح کرد: ناوگان حملونقل هوایی ما در سالهای گذشته به دلیل کمتوجهیها و نبود سیاستهای مشخص دچار ضعفهای مختلفی است که با توسعه فرودگاهها و راهاندازی ترمینالهای هوایی در مناطق مختلف کشور، فرصتهای جدیدی را در سطح ملی و بینالمللی فراهم خواهد کرد.
محمدجواد عسکری با اشاره به روند اجرایی راهاندازی مجدد فرودگاه داراب در سال جاری، ادامه داد: ساخت و توسعه تجهیزات فرودگاهی و توسعه زیرساختهای این ناوگان در شهرستان داراب بر اساس برنامههای ملی و نیاز جامعه محلی هماکنون در حال اجرا است که با راهاندازی آن، زمینه لازم برای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف ایجاد خواهد شد.
عسکری از افتتاح فرودگاه داراب در چند ماه آتی خبر داد و افزود: با توجه به تامین اعتبار صورت گرفته و پیشرفت فیزیکی و هزینهای قابل توجه این پروژه و بر اساس برنامه زمانبندی تعیین شده در این پروژه پیشبینی میشود تا چند ماه آتی، فرودگاه داراب به شبکه حملونقل هوایی کشور متصل بشود و پروازهای مختلف نیز برقرار شود.
نماینده داراب و زریندشت در مجلس شورای اسلامی یکی از دلائل حضور مدیرعامل هواپیمائی ماهان را سرمایهگذاری در فرودگاه داراب عنوان کرد و گفت: با توجه به شروع عملیات توسعه باند و مراحل پایانی روند احداث فرودگاه شهدای داراب و همچنین ظرفیتهای ناوگان هواپیمایی ماهان، شرایط سرمایهگذاری این هلدینگ اقتصادی در زمینههای مختلف به ویژه بخش کشاورزی و صادرات محصولات داخلی مورد بررسی و تایید نظر قرار گرفت که پس از ارزیابیها و کارشناسی دقیق نیز امکان توسعه هدفمند شهرستان داراب فراهم خواهد شد.
عسکری در رابطه با اهداف راهاندازی این فرودگاه اشاره کرد و گفت: پروازها در این فرودگاه با دو منظور مسافربری و باربری انجام خواهد گرفت که این موضوع علاوه بر افزایش رفاه اجتماعی و کاهش هزینههای مربوط به حملونقل باعث خلق فرصتهای جدید اشتغالآفرینی در حوزههای مختلف میشود.
وی با تاکید بر اینکه فازهای توسعهای فرودگاه داراب متناسب با اعتبارات و ایجاد شرایط جدید در سالیان آتی در مسیر توسعه و تکمیل قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته با افتتاح این فرودگاه خطهای پروازی داراب به شیراز، تهران، مشهد و همچنین نجف اشرف نیز برقرار میشود که این رویه در آینده با طرحها و برنامههای توسعهای جدیدی همراه خواهد شد.
بازدید از ظرفیتهای بومی منطقه نظیر ایستگاه زراعی حسنآباد، تنگ رغز، مجموعههای تاریخی دارابگرد، مسجد جامع و مسجد سنگی از دیگر برنامههای بخش کشاورزی و صنعت گردشگری بود که توسط مسئولان در رابطه با ضرورت بکارگیری این فرصتها و قابلیتها در طرحهای توسعهای مدنظر به آن تاکید شد.
انتهای پیام/منبع:ایلنا