نخستین مشاهدهگر فرآیند “پراکندگی نور با نور” و از برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) گفت: از اعضای بنیاد مصطفی(ص) به خاطر روش مثال زدنی که در جهت ارتقاء تعالی علمی در جهان اسلام پیش گرفته است، صمیمانه تشکر می کنم.
پروفسور یحیی تیعلاتی، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی (ص) ۲۰۲۱ و پژوهشگر حوزه فیزیک تجربی فیزیک انرژی بالا و نخستین مشاهدهگر فرآیند “پراکندگی نور با نور” در مراسم اعطای چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص)، دریافت این جایزه را یک افتخار بزرگ و یک امتیاز بزرگ برای خود دانست و گفت: ابتدا میخواهم از اعضای بنیاد مصطفی(ص) به خاطر روش مثال زدنی که در جهت ارتقاء تعالی علمی در جهان اسلام پیش گرفته است، صمیمانه تشکر کنم.
وی اضافه کرد: این موفقیت چیزی نیست که من به تنهایی به دست آورده باشم و بسیاری دیگر شایسته سهیم شدن این جایزه هستند و میخواهم از همه همکاران در ATLAS ، ANTARES و KM3NeT تشکر کنم. تشکر ویژه از پروفسور Bengt Lund Jenssen، پروفسور Karl Jacob، پروفسور Andreas Hoecker از مؤسسه ATLAS و همچنین پروفسور Maarten de Jong، پروفسور Pascal Coyle و پروفسور Mauro Taiuti از ANTARES و KM3NeT دارم.
تیعلاتی خاطر نشان کرد: میخواهم از همه همکارانم در دانشگاه “محمد پنجم” واقع در رباط و در دانشگاه “محمد اول” واقع در وُجده تشکر کنم. تشکر ویژه از همکار و دوستم Pr. Rajaa cherckaoui El Moursli دارم و همچنین میخواهم از اساتید عبدالاسلام حمادا، جمالالدین درکاوی، محمد بغدادی به خاطر تلاشهای فراوانی که برای علم و فیزیک ذرات در کشور ما انجام دادهاند و برای تشویقها و حمایتهای آنها تشکر کنم.
وی اضافه کرد: همچنین از دوستان و همکارانم Pr. Abdelilah Moussa و Pr.Antoine Kouchner (که امروز اینجا با ما هستند) و الهام بخش همه چالشها بودند، تشکر میکنم.
این محقق حوزه فیزیک انرژی بالا یادآور شد: من از همه اساتیدم، همه دوستانم و همه دانشجویان دکتری خود سپاسگزارم، از خانواده و محبت و حمایت آنها، از همسرم و فرزندانم که همیشه از من حمایت میکنند تا ساعات زیادی را صرف تحقیقاتم کنم، تشکر میکنم و به آنها میبالم. کسانی که چالشهای من و زمانی را که برای تحقیق و سفر به خارج از کشور اختصاص میدهم درک میکنند، از صبر و حمایت آنها سپاسگزارم.
وی اضافه کرد: آخرین و مهمترین، سپاس فراوان از وزارت آموزش عالی و نوآوری ما، از CERN مدرسه بزرگ ما که در آن انسان و دانشمند پرورش میدهیم، از مرکز ICTP عبد السلام، از شورای تحقیقات سوئدی، از برنامه Fullbright ایالات متحده و صندوق عرب کویت برای حمایت مالی ارزشمند آنها. من به تلاشهای خود ادامه خواهم داد و امیدوارم به رسمیت شناختن کار من توسط بنیاد مصطفی(ص) بتواند الهام بخش بسیاری از افراد دیگر باشد.
منبع: ايسنا