ایسنا/همدان در سالروز شهادت سرلشکرعلیرضا حاجی بابایی اعضای هیئت زینبیون(فعالان رسانهای استان همدان) با خانواده شهیدان حاجی بابایی دیدار کردند.
بهگزارش ایسنا، رئیس هیئت زینبیون در این دیدار ضمن تأکید بر مقام شامخ شهدا، گفت: شهدا الگو و اسوه زندگی ما هستند، و نگهداشتن یاد آنها و ترویج فرهنگ ایثار بر هریک از ما به ویژه در فضای رسانه وظیفه است.
غلامرضا فریدونی تصریح کرد: در سالروز شهادت علیرضا حاجی بابایی به دیدار خانواده شهید شاخص سال رسیدیم تا از برکت وجود آنها بهرهمند شویم و قدمی در راستای تبیین شخصیت این شهید والامقام که از نوابغ و نخبگان جنگ بودند برداریم.
دکتر حمیدرضا حاجی بابایی برادر شهیدان حاجی بابایی نیز با اشاره به شهادت دو برادر و جانبازی پدر و برادر دیگرش، اظهار کرد: داستان زندگی ما در دوران جنگ از ۲۹ شهریور ۱۳۵۹ از همین خانه شروع شد، پایگاه نوژه مورد حمله واقع شده بود و علیرضا همان ایام به جنگ رفت اما از آنجا که معلم بود سپاه از محل آموزش وی درخواست نامه کرده بودند و او به میل و اشتیاق فراوان شرایط عزیمت و حضور خود در جبهه را فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: شهید علیرضا با شهید شاه حسینی و یار محمدی همراه بودند، وقتی شهید بهمنی شهید شد علیرضا به مدت ۱۴ ماه فرمانده سرپل ذهاب شد و شهید مظاهری در تمام این مدت، جانشین او بود.
برادر شهیدان حاجی بابایی ادامه داد: روزهای سختی بود و منافقین اقدامات خرابکارانه متعددی در کشور انجام داده بودند بنابراین قرار شد بعد از شهادت شهید بهشتی و شهید رجایی عملیاتی انجام شود که روحیه مردم بازیابی شود و ظرفیت استان همدان برای انجام این عملیات در نظر گرفته شد.
وی تصریح کرد: در آن زمان شهید شهبازی فرمانده سپاه همدان بود و از سه محور تدارک این عملیات را دید که محور اصلی عملیات در تنگه قراویز به فرماندهی علیرضا حاجی بابایی واگذار شد.
وی با بیان اینکه کیفیترین نیروهای همدان در این عملیات با کارشکنی نفوذیها به شهادت رسیدند، گفت: مدتی بعد در 17 رمضان ۱۳۶۱ به همدان آمدیم و ۱۹ رمضان با فرماندهی علیرضا چهار گردان برای کمک به عملیات رمضان در جبهه جنوب رفتند.
برادر شهیدان حاجی بابایی اظهارکرد: شهید سلیمانی و شهید حاجی بابایی در اهواز هماهنگ شدند و نیروهای همدان موفق شدند حصار را بشکنند اما ۷۰۰ شهید و جانباز از آن عملیات بر جای ماند و در شب بیست و سوم ماه رمضان علیرضا در عملیات رمضان به شهادت رسید.
وی به این سخن شهید سلیمانی که “نزدیکترین عملیاتها به عملیات کربلا، عملیات رمضان بوده است”اشاره و تصریح کرد: صدام برای تلافی این عملیات که توسط نیروهای استان همدان صورت گرفته بود برای نخستین بار، نماز جمعه همدان را بمباران کرد.
مدیرکل بنیاد شهید استان همدان نیز با بیان اینکه این خانواده شهید از ارکان ترویج فرهنگ ایثار هستند ، گفت: به بیان زبانی آسان است که از شهادت شهید بگوییم اما دلتنگی و رنجی که خانواده شهدا تحمل میکنند وصف ناشدنی است.
صفدریان با اشاره به اینکه ۵ تیرماه سالروز بمباران نماز جمعه است، افزود: همه جامعه ما مدیون شهدا و خانوادههای آنان هستیم امید است صادقانه خدمت کنیم و در مسیری که مسیر تعالی این شهیدان بوده گام برداریم.
قوامی رئیس بسیج استان نیز در این دیدار به مظلومیت شهیدان حاجیبابایی در معرفی و شناخت اشاره کرد و گفت: این شهیدان افتخارات متعددی برای کشور و استان آفریدند و ما امید داریم روح امام و شهیدان شاد باشد و ما ادامه دهنده راه آنها باشیم.
وی افزود: عملیات رمضان و افتخاری که سخنرانی شهید سلیمانی در خصوص این عملیات در همدان داشتند ماندگار شد و ما هم امیدوار هستیم سفیر خوبی برای این شهیدان در رسانه باشیم و به سبب خون این شهیدان ما هم آبرودار دنیا و آخرت باشیم.
بهگزارش ایسنا، در ابتدای این دیدار پدر شهیدان حاجی بابایی که خود جانباز عملیات بیتالمقدس بوده به بیان خاطراتی از جنگ و تبیین شاخصهای رفتاری فرزندان شهیدش پرداخت و در پایان لوح و هدایی به رسم یادبود از سوی هیئت زینبیون (فعالان رسانه ای استان همدان) و بسیج رسانه استان به پدر و مادر شهیدان اهدا شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا