ایسنا/لرستان پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان از صادرات ۴ میلیاردی پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان به عراق خبر داد.
سیده فاطمه حسینی امروز ۱۳ تیرماه، اظهار کرد: حدود ۱۵ سال پیش شرکت نگین درخشان جزیره را در حوزه البسه پزشکی، بهداشتی و صنعتی تاسیس شده و هم اکنون محصولات این شرکت به کشور عراق صادر میشود.
وی با اشاره به الگوی نوین مشاغل خانگی، تصریح کرد: در اجرای این طرح باید به گونهای فرهنگ سازی شود تا مردم بدین باور برسند که در خانه هم میشود شغل پایدار و درآمدزایی مناسب ایجاد کرد.
این کارآفرین در خصوص همکاری این مجموعه با جهاددانشگاهی، خاطرنشان کرد: همکاری این شرکت با جهاد دانشگاهی در قالب تفاهم نامه انجام میشود و درصدد هستیم تا تولیدات و مشاغل خانگی را به روز کرده و با ساماندهی هرچه بهتر زحمتکشان این عرصه، این صنعت را تقویت کرده و منجر به ایجاد اشتغال بیشتر شویم.
حسینی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح موجب ایجاد و تقویت فرهنگ اشتغال در خانواده خواهد شد، افزود: فرهنگسازی در اجرای این طرح ملی زمینه ایجاد تحولات اجتماعی در ساختار اشتغال جامعه را فراهم خواهد کرد از این رو طرح مذکور میتواند علاوه بر توسعه اشتغال پایدار خانگی موجب بهبود فرهنگ کسب و کار شود.
وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی تاکنون در زمینههای مختلفی ورود کرده و در انجام ماموریتهایی که به عهده این نهاد انقلابی واگذار شده موفقیت آمیز عمل کرده است. امیدواریم اجرای موفق این طرح ثمرات و برکات زیادی برای اقتصاد کشور داشته باشد.
پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان با بیان اینکه شرکت نگین درخشان جزیره در قالب مشاغل خانگی فعالیت خود را شروع کرده و ادامه می دهد، بیان کرد: در حال حاضر برای ۱۳۰ نفر بهصورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد کردهایم.
حسینی با اشاره به صادرات محصولات این شرکت، ادامه داد: به تازگی صادرات به کشور عراق را شروع کرده ایم و حجم این صادارات حدود ۲۰ هزار عدد البسه پزشکی معادل حدود چهار میلیارد ریال است.
وی اظهار کرد: تلاش داریم که صادرات خود را به بازار کشورهای افغانستان و پاکستان گسترش دهیم.
این کارآفرین لرستانی با اشاره به تاثیر کرونا بر کسب و کارش تصریح کرد: بروز این ویروس هم معایب وهم مزایایی برای ما به همراه داشت. از جهاتی کرونا باعث شد که نیروی انسانی شرکتمان کمتر تمایل به کارکردن نشان دهند و ترجیح دهند در ایام قرنطینه کاری انجام ندهند و از طرفی دیگر نیاز به البسه پزشکی باعث رونق گرفتن کسب و کار، فروش بیشتر و صادرات محصولات ما به کشورهای دیگر شد.
گفتنی است که شرکت نگین درخشان جزیره در جهاد دانشگاهی لرستان مستقر بوده و از تسهیلات طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان بهره مند شده است.
لازم به ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرحهای قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی و به تصویب رسید.
به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعهای، واسطهای و تسهیلگر مکلف به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهرهمندی از شبکههای افقی و عمودی شد.
ضمنا جهاد دانشگاهی با استفاده از شبکه کارشناسان، مشاوران و تسهیلگران خود در سراسر کشور در نظر دارد با بهرهمندی از ظرفیتهای تمامی سازمانهای دولتی و غیر دولتی بویژه بخش خصوصی، حلقههای مفقوده و خلا طرحهای مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه دهد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا