ایسنا/کردستان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: وظایف مراکز آموزش عالی و نهاد دانشگاه در پیشبرد اهداف این انقلاب، بسیار پررنگ و مهم بوده و امروز نیز باید در راستای دانش و آگاهی، مسئولیت اجتماعی ویژهای برای خود تعریف کنند.
غلامرضا غفاری در مراسم گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی که با حضور دانشگاهها و مراکز عالی استان کردستان به میزبانی دانشگاه کردستان به صورت وبینار در تالار مولوی برگزار شد اظهار کرد: از انقلاب اسلامی همواره تحت عنوان یک رخداد بزرگ تاریخی یاد میشود زیرا مردم بسیاری در این انقلاب سهیم و تاثیرگذار بودند.
وی افزود: چهار دهه از انقلاب اسلامی سپری شده و میبینیم که تاثیر آن فراتر از مرزها بوده و در معادلات جهانی و منطقهای چه تاثیرات بزرگ و مهمی را ایفا کرده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه تولیدات و نتایج انقلاب اسلامی بسیار است، تصریح کرد: از هر جنبه و مسیری به واقعه انقلاب اسلامی بنگریم، میبینیم که حاصل همزادپنداری و هم پیوندی عده کثیر و لایههای جمعیتی متعدد از اقوام و مذاهب بوده است.
به گفته غفاری، وظایف مراکز آموزش عالی و نهاد دانشگاهها در پیشبرد این انقلاب، بسیار پررنگ و مهم بوده و امروز نیز باید در راستای دانش و آگاهی، مسئولیت اجتماعی ویژهای برای خود تعریف کند.
این مسئول افزود: انقلاب اسلامی خود را با سه نقطه کانونی که اجماع همه مذاهب بوده تعریف میکند و باید در مسیر خود بر روی این سه نقطه قوت تاکید داشته و از این مسیر منحرف نشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: استقلال، آزادی و مفهوم مرکزی جمهوری اسلامی سه کلید واژه مهم در تعریف انقلاب اسلامی بوده که در صورت نبود هرکدام از اینها، مفهوم این انقلاب نیز تغییر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کردستان وی افزود: استقلال با کلمه آزادی معنا میشود و منظور از کلمه استقلال، قطع وابستگی به سایر کشورهاست و عدم دخالت در تصمیمات هر کشور است.
دکتر غفاری خاطرنشان کرد: از دیگر کلید واژه مهم در تعبیر انقلاب اسلامی آزادی بوده و آزادی یعنی همه افراد ملت حق تصمیمگیری، عمل کردن و اندیشیدن را دارند.
وی با اشاره به اهمیت کلید واژه جمهوری اسلامی در ماندگاری این انقلاب، تصریح کرد: جمهوری اسلامی نوع و روش رسیدن به استقلال و آزادی و مبانی انقلاب را بیان میکند و نشان میدهد که بین همه اقوام و مذاهب همدلی وجود دارد و کارنامه درخشان این ۴۰ سال در تمامی استانهای کشور گواه این همدلی و همراهی اقوام و مذاهب است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا