تاریخ انتشار : یکشنبه 5 دسامبر 2021 - 16:32
کد خبر : 145323

ضرورت دسترسی تمام دستگاه‌های مرتبط با بحران به داده‌های زلزله‌نگاری

ضرورت دسترسی تمام دستگاه‌های مرتبط با بحران به داده‌های زلزله‌نگاری

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد که باید امکان استفاده تمام دستگاه‌های دخیل در حوزه مدیریت بحران از داده‌های شتاب نگاری و لرزه‌نگاری فراهم شود. به گزارش ایسنا، رضا کرمی محمدی در نشست بررسی همکاری‌های دوجانبه با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: با توجه به ظرفیت هر دو مجموعه در

ضرورت دسترسی تمام دستگاه‌های مرتبط با بحران به داده‌های زلزله‌نگاری

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد که باید امکان استفاده تمام دستگاه‌های دخیل در حوزه مدیریت بحران از داده‌های شتاب نگاری و لرزه‌نگاری فراهم شود.

به گزارش ایسنا، رضا کرمی محمدی در نشست بررسی همکاری‌های دوجانبه با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: با توجه به ظرفیت هر دو مجموعه در زمینه زیرساخت‌ها و داده‌های مرتبط با حوزه مدیریت بحران زمینه همکاری های دو جانبه در قالب یک تفاهم نامه اجرا می‌شود و خوشبختانه در حال حاضر نیز جلسات مستمر و همکاری‌های خوبی در زمینه های مختلف میان ما برقرار است.

وی با اشاره به اجرای طرح بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان ها که از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران آماده شد، گفت: در اجرای این طرح بیشترین همکاری را با مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی داشتیم و امیدواریم با سازو کاری که در شهرداری اجرا و عملیاتی می شود مردم بتوانند با کسب مجوز بهسازی نسبی لرزه‌ای نسبت به بهسازی ساختمان خود اقدام کنند تا آسیب‌های احتمالی در زمان زلزله کاهش یابد.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اعلام آمادگی در خصوص تبادل داده ها و اطلاعات شتابنگارهای دو مجموعه گفت: اعتقاد ما این است که تبادل داده‌ها و اطلاعات بین سازمان های تخصصی باید آزاد باشد و همه دستگاه های دخیل در حوزه مدیریت بحران بتوانند داده های شتاب نگاری و لرزه نگاری را استفاده کنند و چنانچه پروتکل دقیق و سازو کار قانونی آن مشخص شود ما نیز از آن استقبال می کنیم و زیر ساخت های تبادل اطلاعات را فراهم خواهیم کرد.

کرمی محمدی همچنین از همکاری با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در زمینه های تبادل داده های لرزه نگاری، شتاب نگاری ، فرونشست زمین و اجرای طرح بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان ها خبر داد و گفت که این اقدامات به زودی اجرایی می‌شود.

محمد شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی نیز در این نشست گفت:  این مرکز به طور خاص در زمینه شتاب نگاری مسئولیت قانونی دارد و در مجموع داده های بسیار ارزشمندی در اختیار دارد که هم از بعد تحقیقاتی و هم عملیاتی بسیار موثر خواهد بود. از آنجا که این مرکز عملیاتی نیست در زمان زلزله داده ها را می تواند در اختیار سازمان های تخصصی و سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران قرار دهد.
او افزود: مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی 1200 دستگاه شتاب نگاری در اختیار دارد که در حال بروز رسانی و تقویت و برخط کردن آنها هستیم.

علی بیت الهی رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز در این نشست با بیان اینکه در دو حوزه شناسایی حریم گسل ها و مطالعات فرونشست زمین در تهران مدیون اقدامات ارزشمند سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هستیم گفت: ریشه اصلی این اقدامات در این سازمان بود و خوشبختانه ترویج این حرکت در کشور در حال نهادینه شدن است .
او افزود: در خصوص شناسایی پدیده فروریزش ها نیز جلسات مختلفی با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد و نتایج آن به شورای عالی شهرسازی و معماری ارائه شده است . در همین خصوص بهره گیری از  نقشه قنوات تهیه شده توسط سازمان مدیریت بحران شهر تهران بسیار کارگشا بود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.