“فداکاریهای سردار سلیمانی و المهندس زمینه سفر تاریخی پاپ به عراق را محقق کرد”
با ورود پاپ به عراق حشد شعبی از سفر این رهبر مسحیان جهان استقبال کرد و یک رهبر جنبش اسلامی میگوید، فداکاریهای سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس سفر تاریخی پاپ را محقق کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المیادین، حشد شعبی به محض ورود پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان به عراق در صفحه رسمی خود در توییتر نوشت: حشد شعبی برای باقی ماندن کلیسا فداکاری کرد همانطور که برای بقای مسجد فداکاری کرد. همراه این توییت هشتگ خوشآمدی پاپ فرانسیس را نیز ثبت کرد.
همچنین ائتلاف الفتح اعلام کرد، سفر پاپ به عراق تاریخی است و یک فرصتی ملیِ دست داده برای تاکید وحدت نوع انسانیت است که انبیا، مفکران و فداکاران و مصلحان در ادیان اسلامی و مسیحی به منظور هدایت انسانها تلاش کردهاند.
پاپ در روز اول سفرش تسبیح خود را به ریان الکلدانی، فرمانده جنبش بابلیون و یکی از رهبران حشد شعبی هدیه کرد.
در این راستا، حسین الاسدی از رهبران جنبش اسلامی به المیادین درباره اهمیت سفر پاپ فرانسیس به مناطقی که ارتش و حشد شعبی علیه داعش در آنجا جنگیدهاند، گفت، از زمان آغاز درگیریها در استانهای صلاح الدین و الانبار که حشد شعبی نقشی محوری در بیرون راندن داعش از هر یک از دو استان داشت و در نبرد موصل حشد شعبی در کنار نیروهای امنیتی عراق پیروزیهای میدانی را محقق کرد.
او خاطرنشان کرد، سفر پاپ به موصل پیامی دیگر به دولتها و ملتهاست مبنی بر اینکه تروریسم با همه انواع و اشکالش رد شده است و این اراضی عناوین کلیساها و مساجد را با هم حمل میکنند و اراضی مقدسی هستند که با خونهایی پاک آزاد شدهاند.
به گفته الاسدی، عقلا و کسانی که اهداف شخصی را دنبال نمیکنند و کسانی که وجدان بیدار دارند میدانند این اراضی که خونها در آنها جاری شده به دلیل تلاشهای اعضای مقاومت و آزادکنندگان اراضی اشغالی که مورد هدف تروریسم بودند، به وضعیت قبلشان بازگشته و تقدس این اراضی با خونهای شهدا و فرماندهان حفظ شده است.
او اشاره کرد، این فرماندهان شهید که زیباترین روایتها را در صفحات تاریخ انسانیت نوشتند به دین و نژاد و طایفه توجه نداشتند بلکه همه آنها تحت عنوان انسان و ملیگرایی تلاش کردند.
الاسدی اضافه کرد: امثال شهید ابومهدی المهندس و سردار قاسم سلیمانی زمینه قدم گذاشتن پاپ به سرزمین ابراهیم خلیل (ع) را فراهم کردند و اگر مقاومت و رهبری آنها نبود این سفر تاریخی انجام نمیشد و اگر وضعیت عراق به پیروزی یهود میانجامید نبرد واقعی بین مسیحیت و یهود شکل میگرفت، زیرا آنها به این سرزمین و به خصوص ذی قار که در برگیرنده سرزمین اور و داستان معروفش در کتابهای تاریخی اسلامی، مسیحیت و یهودیت است، اعتقادی ندارند.
به گفته الاسدی، به طور کلی سفر پاپ به استان نینوا که مرکز اقامت طایفه مسیحی در عراق به مرکزیت موصل است که داعش از آنجا دولت خودخوانده خود را در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد، حائز اهمیت است.
سفر پاپ به قرقوش نیز نه لحاظ تاریخی که با مسیحیت رابطه مستحکمی دارد بلکه به دلیل نابودی و ویرانگری توسط داعش اهمیت بسیار برخوردار است.
مسیحیان در ۳۱ اکتبر ۲۰۱۰ با انواع کشتارها روبهرو شدند زیرا داعش به کلیسای “سیده نجاة” در بغداد حمله کرد که ۵۸ کشته برجای گذاشت.
شایان ذکر است شهید سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس و حشد شعبی در کنار مسیحیان زمانی که آمریکا آنها را در ممانعت از پیشروی داعش در دشت نینوا تنها گذاشت به مقابله با تروریستها پرداختند و در آموزش و تجهیز تسلیحاتی مسیحیان عراق برای دفاع از خاک و منازلشان نقش داشتند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا