قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به انتقاد برخی از حذف نام امام راحل از بیانیه پایانی ۲۲ بهمن گفت: این ادعاها آنچنان طنزگونه و خندهدار است که هیچ فرد منصف و آگاه آن را باور نمیکند.
به گزارش ایسنا، نصرتالله لطفی با تبریک خلق حماسه پرشور یومالله ۲۲ بهمن و تشکر از مردم بابت حضور در راهپیمایی خودرویی و موتوری گفت: امت خداجو، فهیم و بصیر ایران اسلامی ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۹ را برای همیشه در تاریخ ثبت و برگ زرینی بر دیوان افتخارات و اعجابآفرینیهای نهضت استوار و محکم انقلاب اسلامی افزود. حضور شگفتانگیز و معجزهآسای میلیونها زن و مرد، پیر و جوان آگاه و دلداده به این شجرۀ طیبه در راهپیمایی عظیم یومالله ۲۲بهمن امسال که بهواسطه شیوع کرونا در شکلی نو و البته خیرهکننده و جذاب با خودروهای شخصی، موتورسیکلت و دوچرخه و حتی با تراکتور در روستاها با رعایت شیوهنامههای بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار گردید.
وی افزود :در خلق حماسه یومالله ۲۲بهمن سال جاری، این خیزش عظیم به غیر از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان نهاد عمومی غیر دولتی، بدون دعوت هیچ نهاد و ارگانی یا درخواست هیچ شخصیت و قوای سهگانه، بیانگر آن بود که کاملاً مردمی و خودجوش و به حسب احساس تکلیف و درک درست از زمان صورت گرفت. در این میان جریانی خاص که چندی است در پی ایجاد دوقطبیهای کاذب و حاشیهسازی توأم با فتنه روانی در میان امت با صلابت و بصیر هستند در حالی که هنوز شیرینی خلق این حماسه ماندگار به طور کامل در کام جان ننشسته، به عقدهگشایی سیاسی و ایجاد بدبینی و سیاهنمایی نسبت به نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پرداختند و سعی در جریانسازی کاذب دارند.
وی ادامه داد: برخی آقایان به جای شکرگزاری چنین حماسهای از طرف مردم ایران، شروع به جوسازی کردند و با شگرد ژورنالیستی و البته ناشیانه در نوع ادعاها، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را متهم به حذف نام مبارک امام خمینی (رحمتالله علیه) از بیانیه پایانی ۲۲ بهمن کردند.
لطفی با بیان این که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ابتدا بنا را بر سکوت قرار داد؛ چرا که این ادعاها آنچنان طنزگونه و خندهدار است که هیچ فرد منصف و آگاه آن را باور نمیکند، اظهار داشت: مخاطب ما آقایانی نیستند که این ادعاهای ژورنالیستی را مطرح میکنند؛ چرا که خودشان هم میدانند که این ادعاها صحت ندارد و با اهداف خاصی مطرح میشود بنابراین ارزش مخاطب قرار گرفتن برای پاسخ به مطالب مسموم خود را ندارند لکن برای تنویر افکار عمومی توضیحاتی مطرح میشود تا با عدم اطلاع افراد صدیق، از چرایی عصبانیت و کینهتوزی غوغاسالاران، تحت تأثیر القائات خلاف واقع آنها قرار نگیرند.
لطفی ادامه داد: در قطعنامه پایانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اولاً عبارت «بنیانگذار نستوه و مبارز این انقلاب استوار و شکوهمند اسلامی» قید شده است. آیا کسی پیدا میشود که نداند منظور از بنیانگذار انقلاب، وجود مبارک حضرت امام خمینی (رضوانالله تعالی علیه) است؟ آیا وقتی به جای نام شریف حضرت علی (علیهالسلام) از لفظ امیرالمؤمنین استفاده میکنیم، به معنای حذف و نادیدهگرفتن اسم مبارک آن حضرت است؟ یا این که وقتی گفته میشود پنج تن آل عبا یعنی حذف و نادیده گرفتن العیاذبالله اسامی نبی مکرم اسلام حضرت محمد ابن عبدالله (صلی الله علیه و آله و سلم)، حضرت علی (علیهالسلام)، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، حضرت امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) است و ثانیاً منویات حکیمانه و گهربار احیاگر اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) که از مبنایی و اساسیترین کلام آن عزیز سفرکرده میباشد، در متن قطعنامه پایانی یوم الله ۲۲ بهمن استفاده شده است که عبارتند از :
۱- جملۀ: ۲۲ بهمن سرآغاز حکومت الله بر جهان (صحیفه امام ج۱۷ ص ۲۹۸)
۲- جملۀ: انقلاب اسلامی جلوهای از نهضت پر عظمت حضرت محمد رسول الله (صحیفه امام جلد ۱۲ ص۱۳۶)
۳- جملۀ: انقلاب مردم ایران نقطه شروع اسلام به پرچمداری حضرت حجت ارواحنافداه (صحیفه امام جلد ۱۷ ص۲۹۸)
۴-جملۀ: ۲۲بهمن سرآغاز برچیدهشدن دستگاه ستمگری طاغوتیان است (صحیفه امام جلد ۲۱ ص۳۲۸)
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به طرح این ادعا که تصاویر حضرت امام در راهپیمایی کمرنگ بوده است، اظهار داشت: بر این باور بوده و هستیم که عزت و کرامت امروز همه ما برگرفته از عظمت و تجسم اراده امام بزرگوار است. در نتیجه هر اقدام و عملی در تکریم و بزرگداشت بنیانگذار نظام مقدس اسلامی، بسیار ناچیز است امّا با افتخار و بر حسب وظیفه حداقلی خود باید بگوییم که در یومالله ۲۲ بهمن حداقل ۵۰۰ هزار قطعه پوستر تمثال امام در بین مردم توزیع و همچنین هزاران بنر در سطح شهرها نصب شده است و هیچ جایگاه مراسمی در کل کشور وجود نداشت که مزین به تمثال مبارک امامین انقلاب نباشد.
لطفی ادامه داد: جالب اینجاست آنهایی که مدعی اندکبودن تصاویر حضرت امام (رحمت الله علیه) در راهپیمایی هستند، آنچنان ناشیانه عمل کردهاند و در حال اتهامپراکنی هستند که در کنار مطلب و ادعای کذب خود، تصویری را نشان دادهاند که راهپیماییکنندگان عزیز پوسترهای چاپشده تصاویر تمثال مبارک امامین انقلاب با آرم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را در دست دارند؛ به طوری که آقایان نتوانستهاند تصاویری تهیه و آن را منتشر کنند که با ادعای خودشان مبنی بر اندکبودن تصاویر حضرت امام (رحمتالله علیه) در راهپیمایی ۲۲ بهمن همخوانی داشته باشد و مهمتر از اینها ادعاهای واهی حذف است که گویا مدعیان، معنای لغوی حذف را هم نمیدانند. مگر غیر از این است که ابتدا باید متن، عنوان و پاراگرافی بوده باشد و بر فرض سهو یا عمد، فردی آن را حذف نماید. به عنوان نمونه حذف درس «رهبران کوچک» از کتاب درسی دانشآموزان بعد از سالها چاپ و تدریس، موضوع شهید ۱۳ ساله، شهید فهمیدهای که امام راحل عظیمالشأن از آن شهید عزیز به عنوان رهبر ما نام بردند یا آنچه اخیراً رسانهای شد، مبنی بر حذف بخشی از زیارت عاشورا توسط یکی از ناشرین، بنابراین چگونه با هدف تحریک دیگران به خودشان اجازه میدهند، در متنی که قبلاً موجود نبوده و اخیراً تحریر شده است ادعای کذب حذف را بیان نمایند و «وا اماما» و «وا اسلاما» سردهند؟
وی با بیان این که متأسفانه در بیانیۀ آقایان ادعا شده که گروهی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی جمع شدهاند که به امام و انقلاب کمتوجه هستند، اظهار داشت: آیا کارنامه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، العیاذبالله کمتوجهی به امام راحل را نشان میدهد؟ این شورا افتخار میکند که مولود حضرت امام خمینی (قدس الله نفسه الزکیه) است. از طرفی، شورای هماهنگی که یک نفر و دو نفر نیست، بلکه ۲۵ نهاد کشور این شورا را تشکیل میدهد، از وزارتخانههای کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش گرفته تا صداوسیما و سایر ارگانها، با این وجود، آقایان چطور به خودشان اجازه میدهند که بگویند جمعی در شورای هماهنگی جمع شدهاند که به امام (رحمت الله علیه) کمتوجه هستند؟
لطفی با بیان این که «ما افتخار میکنیم که فدایی امامین انقلاب هستیم»، اظهار داشت: چنانچه غوغاسالاران و کجفهمان نگران ذکرنشدن نام مبارک امام هستند و در ادعای خود صادق هستند، چرا بیانیه تشکر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور مردم در راهپیمایی را که در آن به صراحت از واژه معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) یاد شده است را در سایت خود منتشر نکردند؟
وی ادامه داد: سوال ما از آقایان این است که کدام برنامه، جلسه و مصاحبه ما بدون ذکر نام حضرت امام (رحمت الله علیه) آغاز شده است؟ حتی چند دقیقهای که به بیان خاطرات دوران انقلاب در محوریترین مراسم کشور در میدان آزادی اختصاص داده شد عبارت به نام خدا و به یاد احیاگر اسلام ناب محمّدی حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) بود که به استماع همگان رسید.
لطفی ادامه داد: در حالی که امسال همه مراسمات حتی بزرگداشت امام راحل در آستان مقدس آن امام عزیز به خاطر شیوع کرونا تعطیل شده بود، شورای هماهنگی اعلام کرد که ما از ۱۴ خرداد و مراسم بزرگداشت حضرت امام نمیگذریم. از این رو، در تمامی شهرهای کشور حتی در روستاها مراسم ارتحال حضرت امام (رحمت الله علیه) با حفظ شیوهنامههای بهداشتی و در برخی استانها حتی باشکوه تر از سالهای قبل برگزار شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به برگزاری هر ساله مراسم ارتحال حضرت امام (رحمت الله علیه) توسط این شورا گفت: با این حال، آقایان ما را متهم به حذف نام حضرت امام میکنند.
وی با اشاره به جلسات مقدماتی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برنامهریزی دهه فجر ۴۲ گفت: جلسه نهایی برزگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را با حضور حدود یکصد نفر با هماهنگی آقایانی که این ادعاها را مطرح میکنند در حرم امام راحل عظیم الشأن برگزار کردیم و اولین آیین دست اندرکاران مراسم دهه فجر، حضور در جوار مضجع شریف، نثارگل و ادای احترام به روح ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی بود.
لطفی ادامه داد: بزرگداشت انقلاب چیزی جز زنده نگه داشتن یاد امام راحل نیست؛ چرا که به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) «این انقلاب بی نام خمینی در هیچ جای جهان شناخته شده نیست» و ما بیش از ۴۲ هزار برنامه در سراسر کشور تدارک دیدیم. که اولین مراسم سراسری برگزار شده از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بزرگداشت یوم الله ۱۲ بهمن باشکوه مثال زدنی در آستان مقدس امام، محل جلوس امام راحل عظیم الشأن در بهشت زهرا (سلام الله علیها)، بیت امام (رحمت الله علیه) در قم، بیت امام (رحمت الله علیه) در خمین و در تمام استان ها بود. البته ما هماهنگکنندهای بیش نیستیم و همه این برنامهها با عنایت الهی و حضور مردم برگزار میشود.
لطفی با اشاره به نامگذاری ایامالله دهه فجر گفت: ما اولین روز دهه فجر را با عنوان «انقلاب اسلامی، امام خمینی (رحمت الله علیه) عبد صالح خدا و احیاگر اسلام ناب محمّدی (صلی الله علیه و آله وسلم)» نامگذاری کردیم. با این حال معلوم نیست آقایان چطور به خود اجازه میدهند که ما را به کمرنگ کردن نام امام راحل متهم کنند.
وی ادامه داد: کسانی که به ظاهر نگران این هستند که چرا شورای هماهنگی به استفاده از لقب پرمغز بنیانگذار انقلاب اکتفا کرده است، چرا خودشان در مراسم اختصاصی بزرگداشت معمار کبیر انقلاب اسلامی در آستان مقدس آن عزیز سفر کرده که هر ساله از جمله یوم الله ۱۲ بهمن سال جاری از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد شرکت نکردند؟ آیا بزرگداشت امام راحل عظیم الشأن مفهومی غیر از به گوش همگان رساندن نام و شخصیت برجسته و عظمت امام است؟
لطفی افزود: این در حالی است که حتی ما معمولاً قبل از دعوت از سخنران برنامه حرم امام راحل، هماهنگیهای لازم را با آقایان انجام میدهیم تا هیچگونه نگرانی بابت سخنران نداشته باشند کما این که در مراسم امسال شخصیت بسیار عزیز با سابقه درخشان سال ها خدمت در محضر امام را که قرار بود در حرم امام(رحمت الله علیه) سخنرانی کند، به دلیل عدم موافقت آقایان با تدبیر خاص و بدون این که از چرایی تغییر مطلع شود، در مراسم دیگری از ایشان استفاده کردیم.
وی گفت: یکی از افتخارات این شورا، فرمایشات رهبر معظّم انقلاب اسلامی است که عملکرد این شورا را حرکت در صراط مستقیم و لحظهشناسی دانستهاند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: ما به مسائل جناحی ورود نداشته و نخواهیم داشت و به افرادی هم که به دنبال مسائل جناحی هستند باج نخواهیم داد و با تأکید بر حفظ آرمان و خط مشی انسانساز ترسیم شده از سوی مجدد اسلام در قرن حاضر، حضرت آیت الله العظمی امام خمینی (قدس الله نفسه الزکیه) و تبعیت محض تا پای جان از منویات و اوامر ولی امر مسلمین، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (ادام الله ظله الوارف) اعلام می نماییم بر میثاق خویش استوار و از صراط مستقیم امامین انقلاب اسلامی سر سوزنی عدول نخواهیم کرد و صرف نظر از جنجالآفرینی و جوسازی به قصد اضرار به غیر غوغاسالاران با اهداف خاص جناحی که البته ادعاهای بی اساس آنها هیچگونه ارزشی ندارد و مخاطب شفاف سازی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نبوده و نیستند.
وی گفت: در اثبات بیصداقتی و ابزاری بودن ادعای غوغاسالاران همین بس که چنانچه لحاظ نشدن نام شریف امام در کتابت قطعنامه را کاستی و نقص میدانستند، میبایست با رعایت اخلاق و آداب اسلامی، به نهاد متولی که پرونده قطور درخشانی در تکریم امام و بزرگداشت سنواتی آن عزیز سفرکرده دارد، یادآوری،و همافزایی برای جبران را پیشه میکردند، نه این که با اقدام ژورنالیستی در بستر پایگاه اطلاع رسانی و اتهامات نابخشودنی و واهی از قبیل جمعشدن گروهی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که به امام انقلاب کم توجه هستند؟؟!! و از پیچیدن نام خمینی در گوش ایران و جهان واهمه دارند؟؟!! و سهوی نبودن نوع کتابت را نسبت دهند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: به راستی؛ آیا سینهچاکان نگران از شیوۀ تحریر قطعنامهای با محتوای انقلابی که از جمله دلایل عصبانیت آنهاست، همانهایی نیستند که زمانی در مقابل آتش زدن تمثال مبارک امام عظیم الشأن توسط فتنه گران سکوت اختیار کردند و حالا از کم شدن تعداد عکس های امام در مراسم و شهرها نگران هستند.
وی افزود: آیا کم بودن به زعم آنها (البته به غلط) تعداد عکسها، شایسته اعتراض از منظر جوسازان است یا بیحرمتی، اهانت و آتشزدن آن؟ آنها را چه شده است؟ «فَأَیْنَ تَذْهَبُونَ»؟ و آیا سایت مد نظر و موسسهای که به آن وابسته است و هر دو از نحوه کتابت متن قطعنامه برآشفتهاند و با تلاش حداکثری و استفاده از هر فرصتی درصدد یارگیری از افراد باتفکر خاص هستند، همانهایی نیستند که در موارد عدیدهای با بیتوجهی به بیانیههای مطالبهگری دانشجویی و خانوادههای معظم شهدا در قبال توهین و تحریف یا اتهام اشرافیت به امام سکوت کردند؟ و آیا غیر از این است که مرجع عالیقدر دینی و بنیانگذار نظام مقدس اسلامی حضرت امام خمینی (قدس الله نفسه الزکیه)، علی رغم این که به صراحت حفظ جمهوری اسلامی ایران را یک واجب عینی که اهمیتش از نماز هم بیشتر است اعلام فرمودهاند، ولایت فقیه را همان ولایت رسولالله بیان فرمودهاند؟ وقتی این دو میراث گرانبهای امام به عنوان روح و هویت انقلاب اسلامی مورد هتک قرار گرفت، آیا برای دفاع از آثار امام احساس تکلیف کردند و بیانیه صادر نمودند؟ یا سکوت را شیوه خود ساختند؟ مردم آگاه و آزاده دم خروس را باور کنند یا قسم حضرت عباس را؟
لطفی در پایان گفت: و به راستی، جمع بین جیغ و داد ساکتین در برابر اهانت، جسارت و تحریف شخص امام، سیره و مکتب امام با اختلاف سلیقه در نحوۀ تحریر و کتابت قطعنامه ای آن هم با محتوای اساسی برگرفته از منویات رهبر کبیر انقلاب اسلامی چگونه امکان پذیر و قابل توجیه است؟ و آیا این مصداق بارز «نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ» نیست؟»
منبع:ایسنا