تاریخ انتشار : یکشنبه 31 اکتبر 2021 - 23:19
کد خبر : 37608

قول اسکان دائمی زلزله‌زدگان اندیکا تا ماه آینده / در تامین خوراک دام‌ منطقه تلاش بیشتری شود

قول اسکان دائمی زلزله‌زدگان اندیکا تا ماه آینده / در تامین خوراک دام‌ منطقه تلاش بیشتری شود

  رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: به ما قول داده شده تا حداکثر ظرف مدت یک ماه آینده کار اسکان دائمی مردم در مناطق زلزله زده به پایان برسد و مردم در خانه‌های خود مستقر شوند. محمدرضا رضایی کوچی امروز، ۹ آبان ماه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده اندیکا در جمع

قول اسکان دائمی زلزله‌زدگان اندیکا تا ماه آینده / در تامین خوراک دام‌ منطقه تلاش بیشتری شود

  رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: به ما قول داده شده تا حداکثر ظرف مدت یک ماه آینده کار اسکان دائمی مردم در مناطق زلزله زده به پایان برسد و مردم در خانه‌های خود مستقر شوند.

محمدرضا رضایی کوچی امروز، ۹ آبان ماه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده اندیکا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بر اساس دستور رئیس مجلس شورای اسلامی، تیمی از کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در مناطق زلزله زده اندیکا حضور پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دستگاه‌های امدادرسان از جمله هلال احمر و اورژانس خوشبختانه در دقایق اول زلزله در منطقه حضور پیدا کرده و نیاز مردم را برطرف کردند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث اسکان موقت مردم تصریح کرد: چادرهایی برای اسکان موقت در اختیار مردم این مناطق قرار داده شد اما چادرها کیفیت لازم را ندارند.

رضایی کوچی عنوان کرد: براساس توافقات انجام شده با رئیس جمهور و وزیر کشور قرار است تا به سرعت چادرها تعویض شوند و چادرهایی بزرگتر و با شرایط بهتر در اختیار مردم قرار داده شود.

وی ادامه داد: پس از این کار بحث اسکان دائم پیگیری خواهد شد و بنیاد مسکن متولی این کار است که اکنون در منطقه مستقر است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۲ اکیپ در منطقه کار آواربرداری را آغاز کرده‌اند، گفت: به ما قول داده شده تا حداکثر ظرف مدت یکماه آینده کار اسکان دائمی مردم در مناطق زلزله زده به پایان برسد و مردم در خانه‌های خود مستقر شوند.

رضایی کوچی بیان کرد: مسیر دسترسی به این روستاها بسیار سخت است و جاده دسترسی مناسبی وجود ندارد. در این زمینه علاوه بر بحث اسکان، باید بحث ساخت جاده مناسب در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: عمده امرار معاش مردم منطقه دامداری است و در این زمینه وزارت جهاد کشاورزی باید در بحث تامین خوراک برای دام‌های عشایر در مناطق زلزله زده تلاش بیشتری کند.

رضایی کوچی گفت: در این مناطق جمعیت زیادی تحت پوشش کمیته امداد هستند و با توجه به این مساله انتظار داریم کمیته امداد امام خمینی نیز حضوری پررنگتر در منطقه داشته باشد.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.