اخبار 46

مساله رسانه ها با ترامپ چیست؟

مساله رسانه ها با ترامپ چیست؟

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا از محاکمه استیضاح از سوی سنای آمریکا تبرئه شد. موضوعی که برای بسیاری از رسانه‌های جهان مساله‌ساز شده است.

آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، اخبار امروز (۲۶ بهمن ماه) به شرح زیر است:

_ «یو اس ای تودی» نوشته است: ترامپ تبرئه شد. سنا، رئیس‌جمهوری پیشین را گناهکار نشناخت. ۵۷ رای گناهکار به ۴۳ رای بی‌گناه؛ بدون دستیابی به دو سوم آرا. پس از محاکمه نقطه عطف تاریخ رئیس‌جمهوری آمریکا، ۵۰ دموکرات و ۷ جمهوریخواه،  علیه ترامپ رای دادند.

_ «واشنگتن تایمز» نوشته است: نه به استیضاح ترامپ برای اتهام تحریک شورش در حمله به بنای کنگره.

_ «نیویورک تایمز» نوشته است: هفت جمهوریخواه، از ترامپ بریدند و به استیضاح او تن دادند.

_ «لس آنجلس تایمز» گفته است: برای ترامپ این یک فرار بود، نه تبرئه. با وجود هفت رأی جمهوری‌خواهان در گناهکار شمردن ترامپ در حمله علیه بنای کنگره، ترامپ تبرئه شد.

_ «له رپوبلیکا»، نشریه ایتالیایی نوشته است: ماریو دراگی، نخست وزیر تازه ایتالیا کابینه‌اش را رونمایی کرد. نخست وزیر تازه باید به سرعت عمل کند و ایتالیا را از مشکلات ریشه‌ای آن نجات بدهد. او رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا بود. کابینه‌ای از راست تند تا چپ افراطی سیاستمدار و کارشناس.

_ ایتالیا پیست‌های اسکی را بازگشایی کرد. کوریه ره دلاسرا می‌گوید: خطر باز آغاز خواهد شد. نارنجی و قرمز در راهند.

_ «دی ولت»، نشریه آلمانی نوشته است: آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان می‌گوید: با دراگی، ایتالیا و آلمان یک اروپای قدرتمند می‌سازند.

_ «اکونومیست» گفته است: صحنه‌های وحشتناک حمله به کنگره نشان می‌دهد که ترامپ چگونه، حزبش را دگرگون کرد.

_ «یو اس ای تودی» نوشته است: به اعتقاد ما، ترامپ محکوم است و باید او را کنار گذاشت. چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا را باید از دموکراسی آمریکا، دور ساخت. به نظر می‌آید دومین محاکمه استیضاح، تنبیه ترامپ نباشد. بلکه ترفندی مهربانانه برای حفظ پدران آمریکایی. سنا، نشان داد که اتهام آشکار است و باید ترامپ را کنار گذاشت.

* از حاشیه خبرها:

_ «گاردین»، نشریه انگلیسی نوشته است: پژوهشگران می‌گویند در هر لحظه از زندگی انسان، مغز آدمی درون بدن را سازمان‌دهی می‌کند. از جمله اعضا، هورمون‌ها و سیستم دفاعی بدن و این برای زنده نگه داشتن آدمی است. جریان این امر مثل بودجه‌بندی و سازمان‌دهی مالی است. البته این جا در مغز انسان جای پول، آب، نمک، قند و دیگر منابع بدن را که به دست می‌آیند یا از دست می روند، سامان‌دهی می‌کند. البته آدمی، بی‌خبر از این جاری شدن‌ها در مغز و رگ‌های انسانی است. آنها کار خود را می کنند. اما مغز همچون رهبر یک ارکستر، همه چیز را سامان می‌دهد. احساس‌های ساده مثل خوش آمدن و نیامدن یا فعالیت و آرامش.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *