پرفسور لگنهاوزن عنوان کرد: وقتی ما میخواهیم زیارت کنیم، زیارت با قلب و حضور قلبی است و تا میتوانیم باید درست زیارت کنیم، در همین حال خادمها نیز باید بیایند و جارو کنند؛ کار فلسفه جاروی فکری کردن است که فکرهای کثیف و منحرفرا کنار گذاریم تا قلب ما توجه درست داشته باشد و بتوانیم به درستی زیارت کنیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، پرفسور حاج محمد لگنهاوزن ظهر امروز در آیین نکوداشتی که توسط قطب علمی فلسفه دین اسلامی پژوهشگاه قرهنگ و اندیشه اسلامی برای قدردانی از مقام علمی او، در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در قم برگزار شد، گفت: از وقتی به ایران آمم خیلی مورد لطف دوستان و اساتید و دانشجویان قرار گرفتهام.
وی افزود: مخصوصا از آیت الله مصباح که پیش از آمدنم به ایران در نیویورک برای اولینبار با او ملاقات کردم، تشکر ویژه میکنم زیرا از آن موقع تا کنون هیچ کس به اندازهی ایشان از من حمایت نکردهاست.
استاد موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: فکر میکردم مراسم امروز کاملا تشریفاتی باشد اما از اینکه عدهای مطالب علمی هم بیان کردند بسیار خوشحال و سپاس گذارم.
وی در خصوص ارتباط و نسبت فلسفه و دین از استعارهی زیبایی استفاده کرد و گفت: میتوان در باب این موضوع بحثهای فراوانی کرد اما به نظر من اصل مطلب این است که وقتی ما میخواهیم زیارت کنیم، زیارت با قلب و حضور قلبی است و تا میتوانیم باید درست زیارت کنیم، در همین حال خادمها نیز باید بیایند و جارو کنند؛ کار فلسفه جاروی فکری کردن است که فکرهای کثیف و منحرفرا کنار گذاریم تا قلب ما توجه درست داشته باشد و بتوانیم به درستی زیارت کنیم.
پرفسور لگنهاوزن ماه شعبان را ماه رسول الله خواند و ضمن تبریک پیشاپیش بابت فرارسیدن نیمهی شعبان، این ماه را سمبل امید زندگی ما دانست و عنوان کرد: میدانم که شایستگی این نکوداشترا ندارم و از همگی بابت برگزاری این همایش تشکر میکنم، به نظر من کسی مثل من باید از 3تا 3نقطهای پرهیز کند؛ “شهوت، ثروت، شهرت”، فلذا همواره ازین برنامهها پرهیز کردهام.