اخبار 14

پلمب 164 مرکز عرضه “مواد غذایی” در کرمانشاه به دلیل تخلفات کرونایی

پلمب 164 مرکز عرضه "مواد غذایی" در کرمانشاه به دلیل تخلفات کرونایی

ایسنا/کرمانشاه کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از پلمب 164 مرکز عرضه مواد غذایی به دلیل تخلفات بهداشتی مربوط به کرونا در کرمانشاه خبر داد.

بهمن خدادادیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در نوروز امسال، گفت: با توجه به بحث شیوع کرونا نظارت‌های بهداشتی از ابتدای اسفندماه و همزمان با شیوع این بیماری در کشور تشدید شده است.

وی افزود: هم اکنون حدود 100 بازرس بهداشت محیط در سطح شهرستان کرمانشاه فعال بوده و طی شیفت‌های کاری مختلف، کار بازرسی از اماکن عمومی و به ویژه اماکن عرضه مواد غذایی را انجام می‌دهند.

خدادادیان با اشاره به آموزش‌ها و هشدارهای بهداشتی به صنوف مختلف، از همکاری اصناف کرمانشاه قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه اصناف کرمانشاه همکاری بسیار خوبی با نیروهای بهداشتی داشتند و بیشتر آنها ترجیح دادند در روزهای شیوع این بیماری کسب و کار غیرضروری خود را تعطیل کنند.

وی افزود: با آموزش‌های بهداشتی صورت گرفته، بسیاری صنوف عرضه مواد خوراکی بویژه نانوایی ها، قنادی ها و قصابی ها نکات بهداشتی را رعایت کرده و همکاری موثری در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری داشتند.

خدادادیان با اشاره به وجود 1100 نانوایی در سطح شهر کرمانشاه، گفت: با بازرسی های صورت گرفته تنها 62 نانوایی رعایت اصول بهداشتی را نداشتند که بعد از اخطارهای بهداشتی پلمب شدند.

وی افزود: در کنار پلمب این تعداد نانوایی، 50 قصابی غیرمجاز، 40 مغازه عرضه مرغ زنده و 12 مرکز عرضه غذای بیرون بَر نیز طی این مدت به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی پلمب شدند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها 80 قلیانسرا و 12 باشگاه ورزشی نیز که بصورت چراغ خاموش فعالیت می کردند طی این مدت شناسایی شده و با ارجاع به اداره کل ورزش و اماکن نیروی انتظامی پلمب شدند.

خدادادیان با اشاره به تعطیلی هتل ها در این روزها، گفت: در بحث رستوران‌ها نیز اصراری بر تعطیلی آنها نداریم و تنها نظارت‌های بهداشتی بر کار آنها تشدید شده است.

وی خاطرنشان کرد: عمده رستوران‌ها به دلیل نبود مشتری و برای پیشگیری از شیوع بیماری، بصورت داوطلبانه کسب و کار را تعطیل کرده‌اند و مابقی مدیران رستوران‌ها نیز همکاری موثری داشته و اجازه شلوغ شدن محیط رستوران را نمی دهند و برگزاری هرگونه مراسم را هم در رستوران خود لغو کرده‌اند.

خدادادیان با بیان اینکه همه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا است، گفت: با این اقدامات زمانی به نتیجه دلخواه می‌رسیم که مردم همکاری موثری داشته و در خانه بمانند و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این کارشناس بهداشت محیط از مردم خواست تا هنگام خرید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 190 یا با تماس با شماره 37277973-083 تماس گرفته و تخلفات را گزارش دهند.

وی افزود: همچنین مردم در صورت مشاهده ذبح غیرمجاز دام باید با شماره 512 دامپزشکی و در صورت مشاهده سد معبر توسط دستفروشان با سامانه 137 شهرداری تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *