اخبار 54

یک استان پشت یک تیم

 یک استان پشت یک تیم

ایسنا/کرمانشاه راهیان تنها نیست، یک استان پشت این تیم ایستاده تا مبادا نوستالژی شیرین روزگاران نه چندان دور فوتبال دیار سینه ستبر ایران برای بار دوم قربانی تصمیمات برخی مسندنشینان این رشته شود.

شش سال از آن روزها که همین مسندنشینان فدراسیون فوتبال با یک تصمیم عجولانه و غیرکارشناسی زمینه سقوط تیم محبوب جوانان کرمانشاهی به لیگ دسته دوم را رقم زدند، می گذرد. در این شش سال دیگر چشمان جوانان این شهر و دیار از نزدیک مبهوت جادوی هیچ مستطیل سبزی نشد و صدای شادی و خروششان پس از هر گل گوش هیچ استادیومی را کر نکرد. شش سال می گذرد و حالا که قانون می گوید، راهیان قربانی یک تصمیم اشتباه شده، همه یکصدا شده‌اند که بازگشتش را مطالبه کنند.

وقتی استاندار کرمانشاه خطاب به وزیر ورزش می گوید “اهمیت بازگشت راهیان به لیگ دسته اول برای این استان به اندازه یک پروژه مهم عمرانی است” این یعنی بازگشت راهیان خواسته مردم این استان است. خواسته جوانان عاشق فوتبالی است که در این سالها حسرت استانهایی را خورده اند که یک تیم لیگی خوب دارند، جوانانی که مجبور شده اند به جای اینکه هیجاناتشان را با فریادها و تشویق های بی امان تیمشان روی سکوهای استادیوم خالی کنند، در وجودشان سرکوبش کنند. مطالبه مسئولین دلسوزی است که دلشان می خواهد جوانان این شهر و دیار به جای پرسه زدن در خیابان ها و پارک ها و در آخر گرفتار شدن در دام ممنوعه‌ها، راه تندرستی را پیش بگیرند.

و حالا حکم دیوان عالی برای بازگشت راهیان در دستان مردی است که شش سال برای احقاق این حق از دست رفته مردم کرمانشاه جنگید، اما صاحبان کرسی ها در فدراسیون که فکرش را نمی کردند روزی محکوم شوند، سنگ اندازی هایشان را شروع کرده اند تا نگذارند این تیم حضوری دوباره در لیگ دسته اول فوتبال داشته باشد.

مسئولین فدراسیون فوتبال این روزها در کنار تقابل با باشگاه راهیان، با عدم تکمین به حکم قضایی، به نوعی وارد یک جدال با دستگاه قضایی نیز شده اند.

مدیرعامل باشگاه راهیان نیز که برای تشریح آخرین وضعیت پیگیری ها برای بازگشت تیمش به رقابت های لیگ دسته اول فوتبال میهمان  ایسنا شده در این باره تاکید دارد که سرپرست فدراسیون موظف است حکم دیوان عالی را برای بازگشت تیم راهیان به لیگ دسته اول فوتبال اجرایی کند، در غیر اینصورت علاوه بر جریمه ای که فدراسیون بابت این تاخیر باید به باشگاه راهیان بپردازد، حتی دستگاه قضا می تواند حکم انفصال از خدمت سرپرست فدراسیون را نیز صادر کند.

سلمان کریمی اضافه کرد: بهاروند سرپرست فدراسیون و فدراسیون نشینان فوتبال راهی جز تسلیم شدن در برابر قانون ندارند و اگر به رای دیوان عالی مبنی بر برگشت تیم راهیان به وضع سابق تکمین نکنند، به ازاء هر فصل تاخیر باید 20 تا 30 میلیارد تومان به باشگاه راهیان خسارت پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: اگر سرپرست فدراسیون حکم دادگاه را قبول ندارد، چرا از همان زمان که پرونده در دادگاه بدوی در حال رسیدگی بود تا زمانی که به دادگاه عالی رفت، برای دفاع از تصمیم نابحق وکیل گرفت و از بیت المال هزینه های زیادی کرد تا در این پرونده راهیان را شکست دهد.

مدیرعامل باشگاه راهیان کرمانشاه  در ادامه به در پیش بودن انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال هم اشاره کرد و گفت: می خواهیم پیش از اینکه مجمع انتخابات فدراسیون برگزار شود، موضوع بازگشت تیم راهیان را تعیین تکلیف کنیم.

وی با تاکید براینکه تیم راهیان برای فصل آینده رقابت های لیگ دسته اول فوتبال باید حضور داشته باشد، اعلام کرد: همه مسئولین و رسانه های استان پای کار آمده اند و یکصدا شده اند تا راهیان دوباره به لیگ برگردد و ما نیز می خواهیم هرچه سریعتر این اتفاق بیفتد تا بتوانیم تیم را هرچه سریعتر برای حضور در رقابت ها ببندیم.

کریمی خاطرنشان کرد: سال 1386 برای یکی از تیم های لیگ برتری هم همین داستان سقوط تیم راهیان تکرار شد، اما آنها نیز با گرفتن حکم دیوان عالی اعاده به وضع سابق شدند، پس تکرار این ماجرا برای تیم راهیان هم امکانپذیر است.

وی در پاسخ به این سوال که دلیل اصلی مخالف فدراسیون فوتبال برای بازگشت تیم راهیان چیست، گفت: همانطور که استاندار کرمانشاه هم  چند روز پیش در سفر وزیر ورزش به استان گفت، ما هم درک نمی کنیم که چرا سرپرست فدراسیون با بازگشت تیم ما مخالفتی بی اساس و بی منطق دارد.

مدیرعامل باشگاه راهیان در ادامه به همدلی که این روزها در استان برای بازگشت تیم راهیان بوجود آمده هم اشاره کرد و گفت: رسانه های استان در این مدت برای بازگشت تیم شهرشان همدل و یکصدا شده اند که جا دارد از همه آنها قدردانی کنم و امیدوارم این همراهی و همدلی برای رسیدن این مطالبه به گوش مسئولین کشوری ادامه پیدا کندو نگذارند که حق جوانان این استان پایمال شود.

وی افزود: همچنین استاندار کرمانشاه، مجمع نمایندگان استان و دیگر مسئولین استانی نیز همه پای کار آمده اند تا مطالبه مردم کرمانشاه را به گوش مسئولین کشوری برسانند و نگذارند حق جوانان این استان از بین برود.

کریمی با تاکید براینکه تنها دغدغه اش برای بازگشت تیم راهیان به لیگ دسته اول فوتبال جوانان کرمانشاهی هستند، عنوان کرد: با جریمه ای که از فدراسیون گرفته ام و حتی با فروش امتیاز تیمم می توانم  یک زندگی راحت را داشته باشم و دردسرهای اینچنینی  را به جان نخرم، چراکه باحضور در رقابت های لیگ علاوه بر هزینه هایی بالایی که باید برای خرید بازیکن از خارج از استان بدهیم، برای هر بازی خارج از خانه هم بیش از 100 میلیون تومان باید هزینه کنیم، اما این تیم متعلق به مردم و جوانان کرمانشاهی است و برای آنها می خواهیم که همچنان بماند.

سازمان لیگ فوتبال در فصل 94 – 93 تصمیم به کاهش تعداد تیم‌های حاضر در لیگ‌های برتر، دسته اول، دسته دوم و دسته سوم کشور گرفت. با اجرایی شدن این تصمیم تیم راهیان(شیرین فراز سابق) کرمانشاه از جمله تیم‌هایی بود که از لیگ دسته اول به دسته دوم سقوط کرد.

مسئولان این باشگاه که سقوط این تیم را خلاف مقررات و باعث کم شدن ارزش تیمشان می‌دانستند، پیگیری‌های قضایی را برای شکایت از فدارسیون و سازمان لیگ آغاز کردند. شش سال پیگیری باشگاه راهیان سرانجام نتیجه داد و این باشگاه اخیرا توانسته حکم قطعی بازگشت تیم را به لیگ دسته اول فوتبال کشور را از دیوان عالی بگیرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *