تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 اکتبر 2021 - 1:23
کد خبر : 21433

بهترین راه توسعه استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

بهترین راه توسعه استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

ایسنا/خراسان رضوی ستاری در خصوص بودجه‌ حمایتی این معاونت از شهرستان‌های کوچک گفت: ما به ایجاد زیرساخت‌های استارت‌آپ‌ها کمک می‌کنیم. قاعدتا اگر این استارت‌آپ‌ها توسعه پیدا کند، از طریق صندوق استان می‌توانند تسهیلات دریافت کنند ولی بهترین راه برای توسعه شرکت‌ها، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است. سورنا ستاری ظهر امروز در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری کاشمر که به

بهترین راه توسعه استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

ایسنا/خراسان رضوی ستاری در خصوص بودجه‌ حمایتی این معاونت از شهرستان‌های کوچک گفت: ما به ایجاد زیرساخت‌های استارت‌آپ‌ها کمک می‌کنیم. قاعدتا اگر این استارت‌آپ‌ها توسعه پیدا کند، از طریق صندوق استان می‌توانند تسهیلات دریافت کنند ولی بهترین راه برای توسعه شرکت‌ها، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

سورنا ستاری ظهر امروز در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری کاشمر که به صورت ویدئو کنفرانس در کارخانه نوآوری مشهد با حضور محمدرضا کلائی، شهردار مشهد و جمعی از مسئولان شهری و استانی برگزار شد، در جمع خبرنگاران بیان کرد: خوشحالم که باری دیگر در کارخانه نوآوری هستم. همیشه گفته‌ام و دوباره هم تکرار می‌کنم که شهرداری مشهد اقداماتی انجام داده که بسیار جلوتر از سایر شهرداری‌ها در کشور است. مهم‌تر از همه اینکه شهرداری باید دنبال این باشد که نوآوری را وارد زندگی شهروندان کند. این اقدام واقعا قابل تقدیر است و بنده مجددا از آقای کلائی بابت داشتن چنین دیدگاه پیشرفته‌ای تشکر می‌کنم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: چنین موضوعاتی مسئولیت ما را برای کمک به شرکت‌ها و توسعه کارها در مشهد سنگین‌تر می‌کند. اکنون روی بسیاری از شهرستان‌های استان مانند گناباد، تربت و کاشمر سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. اگر در کارخانه نوآوری مشهد قدم بزنید، ایده‌ها و استارت آپ‌هایی که در شهر مشهد شکل گرفته را مشاهده می‌کنید که چه سرویس‌هایی را به مردم ارائه می‌دهد تا زندگی آنان راحت‌تر شود و بتوانند با صادرات خدمات خود آن را در دیگر شهرها پیاده‌سازی کنند.

وی افزود: کارخانه نوآوری مشهد نسبت به بازدید گذشته‌ای که داشتم توسعه بسیار زیادی پیدا کرده که اگر با این رشد توسعه پیدا کند، تعداد افراد حاضر در این مجموعه بیشتر می‌شود. در حال حاضر حدود ۲۵۰ نفر در این شرکت مستقر و مشغول به کار هستند.

در ادامه این بازدید مجید عاقل، مدیر مرکز نوآوری کاشمر، اظهار کرد: مرکز نوآوری کاشمر به عنوان پشتیبان علمی، ۶ شهر و شهرستان را در پوشش و حمایت خویش دارد. مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال ۹۸ فعالیت خود را شروع کرده است. چشم‌انداز ما توسعه کمی و کیفی مرکز نوآوری است. در حال حاضر ۱۲ هسته در مرکز نوآوری کاشمر مستقر هستند.

مرکز نوآوری مامنی برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان منطقه ترشیز است

هادی معماریان، رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر، نیز تصریح کرد: منطقه ترشیز واژه شناخته شده‌ای نیست. مجموعا چهار شهرستان کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ را به عنوان منطقه ترشیز کهن می‌شناسیم که جمعیت آن حدود ۳۵۰ هزار نفر است و حدود ۱۶ هزار فارغ‌التحصیل دارد. در حال حاضر حدود ۵۰۰۰ دانشجو در مراکز دانشگاهی اینجا مشغول به کار هستند که عمدتا جزو مردم بومی این منطقه هستند. منطقه کاشمر یکی از مناطقی است که مهاجرت نخبگان و نیروهای انسانی در آن زیاد است. شاید مرکز نوآوری بتواند به عنوان مامنی برای این افراد عمل کند.

وی در خصوص اهداف مرکز نوآوری کاشمر گفت: کمک به شکل‌گیری، پرورش و بقای فعالیت‌های خلاقانه و نوآورانه در منطقه، ایجاد زمینه کارآفرینی و اشتغال، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان منطقه جهت جلوگیری از خروج نخبگان و مهاجرت به شهرهای مجاور و مرکز استان، کمک به رونق اقتصاد محلی و منطقه‌ای مبتنی بر فناوری و با تاکید بر حوزه کشاورزی، حمایت از نمونه‌سازی ایده‌های نوآورانه جهت ورود به مراکز رشد و تجاری‌سازی استان، توسعه شبکه همکاری بین بخش‌های تحقیقاتی و دانشگاهی منطقه و محیط کسب‌وکار بومی‌سازی فعالیت‌های دانش‌بنیان، درآمدزایی دانشگاه از طریق تجاری‌سازی نتایج تحقیقات علمی(توسعه دانش مولد ثروت) در راستای حمایت از تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی از اهداف این مرکز نوآوری است.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر بیان کرد: حدود ۳۷۰۰ میلیون ریال صرف اعتبارات جهت بازسازی فضای فیزیکی و حدود ۲۰۰۰ میلیون ریال اعتبارات برای توانمندسازی هسته‌ها و برگزاری رویدادهای این مجموعه هزینه شده است.

وی افزود: در حوزه اشتغال‌زایی ۴۳ نفر در قالب ۱۲ تیم در مرکز نوآوری کاشمر فعال هستند. درواقع ۱۲ هسته و تیم‌های مستقر داریم که با محدودیت‌های فضایی امیدواریم بتوانیم با مکان جدیدی که اختیار کردیم، این هسته‌ها را تجهیز و تعداد هسته‌هایمان را بیشتر کنیم.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر ادامه داد: نهادهای توانمندساز مانند شتاب‌دهنده هاوش در مشهد به ما کمک می‌کنند. با صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی، فنی‌وحرفه‌ای و سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هم وارد فعالیت شده‌ایم و با آن‌ها کار می‌کنیم.

معماریان اظهار کرد: کاری که در حوزه توسعه مرکز نوآوری انجام می‌دهیم و امیدواریم که هیات امنای دانشگاه‌های خراسان رضوی در این زمینه به ما کمک کنند، موضوع تصویب چارت سازمانی مرکز نوآوری و شتابدهی کاشمر است که متاسفانه در مرحله اول دچار مشکل شدیم و هیات امنا با چارت سازمانی مرکز نوآوری و شتابدهی کاشمر مخالفت کرد.

وی گفت: با مجوز هیات امنا، ساختمانی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در مرکز شهر خریداری کردیم. برای این ساختمان اهدافی تعریف شده تا بتواند با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این اهداف را به تحقق برساند. توسعه فعالیت‌های آموزشی مرکز نوآوری و تجهیز زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و آزمایشگاهی موارد دیگری است که امیدواریم از طریق آن بتوانیم هسته‌های فراوان، به خصوص در حوزه کشاورزی را راه‌اندازی کنیم. راه‌اندازی بازار و نمایشگاه عرضه محصولات تیم‌های نوآور، تاسیس دفتر مشاوره تجاری‌سازی از اهداف این بخش است که حدود ۲۰۰۰ میلیون ریال برآورد اعتبار مورد نیاز برای این بخش است.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر بیان کرد: چشم‌اندازهای این مرکز نوآوری به عنوان پل ارتباطی بین ایده‌پردازان، سرمایه‌گذاران و جامعه دانشگاهی جهت انتقال فناوری است. یکی دیگر از چشم‌اندازها، ایجاد کسب و کارهای نوپا و اشتغال پایدار متناسب با زیست بوم منطقه ترشیز است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها