توصیه می کنم امتحانات پایان ترم تشریحی باشد

رئیس دانشگاه فرهنگیان ضمن توصیه به برگزاری امتحانهای پایان ترم به صورت تشریحی و سنجش قدرت تجزیه و تحلیل به جای سوالات تستی، گفت: اساتید باید تلاش کنند تا نمرات بیشتر بر مبنای ارزشیابی مستمر در طول ترم و به همراه ارزشیابی پایانی الکترونیکی انجام شود. به گزارش ایسنا، دکتر حسین خنیفر در نشست هم اندیشی پیرامون برگزاری

رئیس دانشگاه فرهنگیان ضمن توصیه به برگزاری امتحانهای پایان ترم به صورت تشریحی و سنجش قدرت تجزیه و تحلیل به جای سوالات تستی، گفت: اساتید باید تلاش کنند تا نمرات بیشتر بر مبنای ارزشیابی مستمر در طول ترم و به همراه ارزشیابی پایانی الکترونیکی انجام شود.
به گزارش ایسنا، دکتر حسین خنیفر در نشست هم اندیشی پیرامون برگزاری امتحانات پایان نیمسال جاری و نیمسال آینده دانشگاه فرهنگیان، با دعوت از اساتید، دانشجو معلمان و پرسنل دانشگاه به مشارکت پرشور در انتخابات پیش رو، اظهار کرد: همگان با حضور پرشور و آنگونه که زیبنده میهن اسلامی، نام ایرانی اسلامی، امامین انقلاب و خانواده شهدا، ایثارگان و جانبازان است بار دیگر نشان دهند که نسبت به میهن، آینده کشور، فرزندان، آینده سازان و کیفی شدن اوضاع حساس هستند.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت برگزاری امتحانات به صورت دقیق، منظم و با رعایت پروتکل های بهداشتی، آن را بسیار حساس و تضمین اعتبار دانشگاه دانست.
دکتر خنیفر با اشاره بر لزوم آمادگی برای تمهید مقدمات فضای فیزیکی و مجازی و الزامات سخت افزاری، نرم افزاری متناسب امتحانات، حضور حداکثری پرسنل و اعضای هیات علمی دانشگاه به منظور کنترل شرایط، پاسخگویی، توجیه دانشجویان، و اطلاع رسانی جامع را ضروری برشمرد و گفت: حضور و در دسترس بودن مسئولان امتحانات ضمن پیشگیری از بروز چالش برای دانشجویان و پاسخگویی به ابهامات و سوالات آنان، در سلاست و سلامت برگزاری آزمون کمک کننده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، وی با بیان اهمیت درک شرایط دانشجو در عدم دسترسی به آموزش های الکترونیکی و یا اینترنت و همچنین برخی بهانه هایی در این خصوص، خاطر نشان کرد: باید بدانیم در عین دقت، صراحت و زمان بندی در برگزاری آزمون، دانشجو مداری هم داشته باشد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان همچنین حضور فعال مدیران گروه در پردیس ها و مراکز در زمان امتحان و نظارت بر آن، اطلاع رسانی پیش از شروع امتحانات به روش های متنوع ازجمله سایت خبری، گروه های مجازی، شورای صنفی، برگزاری جلسات توجیهی با عوامل اجرایی و اعضای هیات علمی در راستای برگزاری شایسته امتحانات را مهم برشمرد.
وی بر توجه به موارد غیر قابل پیش بینی ازجمله قطع برق، قطع اینترنت، عدم دسترسی به اینترنت اشاره و بر تمهیدات لازم در این خصوص و همچنین طراحی سازوکاری ویژه برای تجدید امتحان برای افراد بازمانده به منظور پشتیبانی و جبران تاکید کرد.
دکتر خنیفر همچنین آمادگی دانشگاه فرهنگیان برای برگزاری نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ از اکنون به صورت آموزش ترکیبی را مهم بشمار آورد و افزود: سال ۱۴۰۰-۱۴۰۱ گام بلندی است و باید برای ایجاد زیر ساخت و لوازم برای انجام آموزش ها به صورت ترکیبی تمهیدات لازم دیده شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0