تاریخ انتشار : یکشنبه 3 اکتبر 2021 - 15:07
کد خبر : 70681

دانشمندان کشور در ساخت واکسن “برکت” کار ۶ ساله را در مدت کوتاهی به ثمر رساندند

دانشمندان کشور در ساخت واکسن “برکت” کار ۶ ساله را در مدت کوتاهی به ثمر رساندند

وزیر بهداشت گفت: علت موفقیت ساخت واکسن کووایران برکت، تلاش ها و مجاهدت های دانشمندان ارزشمند ایرانی بود آن هم در شرایطی که سلامت با سیاست گره خورده بود و امکانات زیادی در کشور نداشتیم اما دانشمندان مجاهد کاری که باید در ۵ تا ۶ سال انجام می شد را در مدت کوتاهی به ثمر

دانشمندان کشور در ساخت واکسن "برکت" کار ۶ ساله را در مدت کوتاهی به ثمر رساندند

وزیر بهداشت گفت: علت موفقیت ساخت واکسن کووایران برکت، تلاش ها و مجاهدت های دانشمندان ارزشمند ایرانی بود آن هم در شرایطی که سلامت با سیاست گره خورده بود و امکانات زیادی در کشور نداشتیم اما دانشمندان مجاهد کاری که باید در ۵ تا ۶ سال انجام می شد را در مدت کوتاهی به ثمر رساندند.

 بنابر اعلام وبدا، دکتر بهرام عین اللهی در آیین بهره برداری از ۵۰ طرح بیمارستانی، بهداشتی و درمانی برکت در سراسر کشور، اظهار داشت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یکی از برکات مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که با شعار تلاش با برکت برای رفع محرومیت و توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی در مناطق محروم، اقدامات ارزنده ای انجام داده و از اهداف این بنیاد، زدودن محرومیت از چهره ایران بزرگ و ارتقای سلامت مردم است.
وی افزود: در مجموعه ستاد اجرایی باید از مدیریت  ۱۴ ساله مدیر جهادی و انقلابی این ستاد یعنی دکتر مخبر تشکر کنیم که مدیریت بسیار خوبی داشت و امروز بخشی از تلاش های او در کشور به نتیجه رسیده است.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در حوزه ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی، مدارس، مساجد، مراکز فرهنگی، تولید دارو، پروژه های اشتغال زایی، رفع محرومیت و حمایت از گروه های جهادی، گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای بنیاد برکت، تولید واکسن کووایران برکت است که امروز همه مشتاق تزریق این واکسن هستند و این واکسن، یکی از موفق ترین واکسن های کشور و حتی دنیا است.
عین اللهی ادامه داد: علت موفقیت ساخت واکسن کووایران برکت، تلاش ها و مجاهدت های دانشمندان ارزشمند ایرانی بود آن هم در شرایطی که سلامت با سیاست گره خورده بود و امکانات زیادی در کشور نداشتیم اما دانشمندان مجاهد کاری که باید در ۵ تا ۶ سال انجام می شد را در مدت کوتاهی به ثمر رساندند که به عنوان وزیر بهداشت از آنها تشکر می کنم البته نجات بیماران، اجر الهی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سراسر کشور از ما واکسن کووایران برکت می خواهند و امیدواریم با راه اندازی خطوط جدید تولید واکسن، خواسته مردم مبنی بر تزریق این واکسن را اجابت کنیم. مردم قدردان تلاش های بنیاد برکت هستند. مردم در واکسیناسیون حرکت انقلابی کرده و به ما کمک های زیادی کردند. هر حرکت انقلابی و مردمی به نتیجه می رسد و واکسن کووایران برکت نیز یک حرکت جهادی، انقلابی و مردمی بوده که به عنوان خاطره ای خوش در تاریخ کشور، ماندگار می شود.
وزیر بهداشت یادآور شد: تلاش های بنیاد برکت برای رفع محرومیت در سراسر کشور، ارزنده بوده است. وزارت بهداشت نیز طرح های زیادی در کشور برای دسترسی عادلانه مردم به خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه در مناطق محروم دارد که نیازمند کمک های بنیاد برکت است.
عین اللهی عنوان کرد: امروز مساله جمعیت، یکی از مهمترین اولویت های کشور است که برای رشد جمعیت، نیاز به همکاری همه دستگاه ها و بنیاد برکت وجود دارد تا خطر سالمندی جمعیت را از کشور برطرف کنیم و با جمعیتی جوان و پویا به سمت توسعه و پیشرفت ایران اسلامی حرکت کنیم.
وی گفت: در حوزه دارو علیرغم تولید ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز کشور در داخل، نیازمند کمک بنیاد برکت هستیم.
عین اللهی در ادامه گفت: یکی از بحث های مهم، “ما می توانیم” است و این شعار و خودباوری، از جمله مهمترین شعارهای دولت سیزدهم است. تولید واکسن کووایران برکت نیز یکی از موارد تحقق این شعار بوده و در حالی که گام دوم انقلاب ابلاغ شده، با جوانات پرشور و دانشمند ایرانی با “ما می توانیم”، کارهای بزرگی قابل انجام است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در شرایطی اقدام به تولید ماسک در کشور کرد که ماسک به ایران نمی دادند و این بنیاد با تولید گسترده ماسک و دستگاه های اکسیژن ساز، نقش مهم و ویژه ای در کنترل بیماری و کمک به بیماران کووید۱۹ کرد. امروز نیاز است که در مناطق محروم کشور، هزینه های درمانی کاهش یابد و بنیاد برکت در این زمینه و همچنین ماندگاری نیروهای حوزه سلامت در مناطق محروم می تواند به ما کمک کند.
عین اللهی یادآور شد: بهره برداری امروز از ۵۰ طرح حوزه سلامت در سراسر کشور کمک می کند تا مردم با کمترین دغدغه به امکانات بهداشتی و درمانی دسترسی داشته باشند و عدالت در سلامت، محقق شود.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها