تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اکتبر 2021 - 20:23
کد خبر : 18994

ماجرای قطع احتمالی گاز در دو منطقه تهران

ماجرای قطع احتمالی گاز در دو منطقه تهران

سخنگوی شرکت گاز استان تهران از قطع احتمالی ۴۸ ساعته گاز در دو منطقه تهران خبر داد و گفت: به دلیل انجام کارهای عملیاتی، احتمال قطع گاز بخشی از محدوه‌های مناطق ۱۶ و ۱۹ شهرداری تهران وجود دارد. امیرحسین جاودان با بیان اینکه عملیات از ساعت هفت صبح آغاز شده و در حال حاضر نیز

ماجرای قطع احتمالی گاز در دو منطقه تهران

سخنگوی شرکت گاز استان تهران از قطع احتمالی ۴۸ ساعته گاز در دو منطقه تهران خبر داد و گفت: به دلیل انجام کارهای عملیاتی، احتمال قطع گاز بخشی از محدوه‌های مناطق ۱۶ و ۱۹ شهرداری تهران وجود دارد.

امیرحسین جاودان با بیان اینکه عملیات از ساعت هفت صبح آغاز شده و در حال حاضر نیز با توجه به مدیریت انجام شده تاکنون قطع گازی صورت نگرفته است، اظهار کرد: احتمال دارد که به طور کلی هیچگونه قطع گازی نیز اتفاق نیفتد.

وی ادامه داد: عملیات تعویض دو عدد شیر خط فشاری قوی در این دو منطقه در حال انجام است و به همین دلیل احتمال دارد که جریان گاز بخش خانگی و تجاری، برای ساعاتی قطع شود.

سخنگوی شرکت گاز استان تهران اظهار کرد: تمام برنامه ریزی‌ها و هدف شرکت گاز استان تهران این است که هیچگونه قطع گازی رخ ندهد اما اگر این اتفاق نیز بیفتد، محدود خواهد بود و در کوتاه ترین زمان برطرف خواهد شد.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها