تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 دسامبر 2021 - 17:26
کد خبر : 169730

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن: حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن: حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم

مجتبی فریدونی گفت: مجتبی حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم و می‌دانستیم که همه موافق او هستند و توانایی کنترل این شرایط ذوب‌آهن را دارد. مجتبی فریدونی، مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت تیم بعد از انتخاب سرمربی جدید تیم اظهار کرد: مجتبی حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن: حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم

مجتبی فریدونی گفت: مجتبی حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم و می‌دانستیم که همه موافق او هستند و توانایی کنترل این شرایط ذوب‌آهن را دارد.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت تیم بعد از انتخاب سرمربی جدید تیم اظهار کرد: مجتبی حسینی را با شناخت قبلی انتخاب کردیم چون او سال‌ها در ذوب‌آهن بازی می‌کرد و هم مربی و هم سرمربی این تیم بود. می‌دانستیم که همه موافق او هستند و توانایی کنترل شرایط ذوب‌آهن را دارد. اکنون هم تمرینات تیم ما خیلی جدی پیگیری می‌شود.

او درباره تغییراتی که در تیم ذوب‌آهن ایجاد خواهد شد گفت: قطعا تغییرات در تیم به وجود خواهد آمد اما هنوز چیزی قطعی نشده است. حسینی به ما گفته ابتدا باید از تیم شناخت پیدا کند و بعد به ما لیست ورودی و خروجی‌اش را اعلام خواهد کرد.

مدیرعامل ذوب‌آهن در رابطه با اخباری مبنی بر خروج بازیکنانی از جمله میلاد جهانی و علی دشتی گفت: برای هیچکدام از بازیکنانمان در خواست رسمی نیامده اما فقط علی دشتی خودش ساز رفتن را کوک کرده که آن هم شرط و شروطی دارد که اگر ما موافق کردیم می‌رود و اگر موفقت نکردیم در تیم خواهد ماند. در کل هیچکدام از بازیکنان‌مان یک طرفه نمی‌توانند فسخ کنند.

او در رابطه با پیش بینی اش از عملکرد تیم ذوب‌آهن در نیم فصل دوم گفت: قطعا دوست داریم تیم به رتبه‌های بالاتری برود و به همین دلیل هم این تغییرات به وجود آمده است. تا آنجا که بتوانیم دست مجتبی حسینی را هم برای کار کردن باز خواهیم گذاشت. در هر صورت ان‌شاءالله نتایج خوبی کسب می‌کنیم اما نمی‌توانیم پیش بینی کنیم که چه اتفاقی خواهد افتاد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها