تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اکتبر 2021 - 17:41
کد خبر : 15668

نظارت بر عرضه مرغ در فارس تشدید شده است

نظارت بر عرضه مرغ در فارس تشدید شده است

ایسنا/فارس رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اعلام کرد که با هدف ارتقا کیفیت تولید و بهبود عرضه مرغ در بازار، نظارت در این بخش تشدید شده است. حمیدرضا ایزدی در جلسه ساماندهی، رصد و پایش مرغ که در محل کشتارگاه صنعتی دام و طیور شیراز برگزار شد، گفت: بیشترین تخلف‌های پایش شده در

نظارت بر عرضه مرغ در فارس تشدید شده است

ایسنا/فارس رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اعلام کرد که با هدف ارتقا کیفیت تولید و بهبود عرضه مرغ در بازار، نظارت در این بخش تشدید شده است.

حمیدرضا ایزدی در جلسه ساماندهی، رصد و پایش مرغ که در محل کشتارگاه صنعتی دام و طیور شیراز برگزار شد، گفت: بیشترین تخلف‌های پایش شده در این بخش مربوط به عرضه خارج از شبکه و گرانفروشی است.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان صمت فارس، ایزدی با بیان اینکه حجم ریالی تخلفات در پرونده‌های تشکیل شده به بیش از ۱۵۲ میلیارد ریال می‌رسد، گفت: با انجام نظارت دائم، در تلاش هستیم تا محصولی با کیفیت، سالم، بهداشتی و با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.

ایزدی با تکرار اینکه بازرسان سازمان صمت فارس، نظارت‌ها را تشدید کرده‌اند، گفت: حدود ۱۰۰ اکیپ بازرسی برای کمک به ایجاد و حفظ آرامش در بازار مرغ، مسائل را پایش می‌کنند.

رئیس سازمان صمت فارس تشکیل بیش از ۴۰۰ پرونده مربوط به واحدهای خرده فروشی و عرضه مرغ گرم طی ۲ ماه گذشته را شاهدی بر ادعای تشدید نظارت‌ها دانست.

ایزدی ساماندهی عاملین کشتار را از ضروریات اصلی دانست و گفت: برای نظارت هر چه بهتر بر بازار باید مولفه‌هایی نظیر کنترل قیمت مرغ زنده درب مرغداری و اصلاح شبکه و زنجیره تامین و توزیع مرغ (ازمرغداری تا واحد صنفی) مدیریت و رصد شود.

برپایه این گزارش، در جلسه مذکور که با حضور معاون اقتصادی استانداری و مدیران سازمان‌ها و نهادهای مختلف برگزار شد، نحوه استخراج آمار کشتار مرغ از کشتارگاه های استان، اصلاح نحوه خرید و فروش مرغ زنده درب مرغداری به جای درب کشتارگاه در کشتارگاه های طیور استان و مسائل و مشکلات کشتارگاه ها به خصوص افزایش هزینه ها نسبت به سال گذشته مطرح و در مورد این موارد تصمیم گیری شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها