کتابخانه عمومی در روستای نگارخاتون فامنین احداث میشود
ایسنا/همدان مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان گفت: کتابخانههای عمومی در روستاها یک پایگاه اجتماعی و فرهنگی هستند و همواره موجب رشد اهالی روستا به ویژه کودکان و نوجوانان شده است. عاطفه زارعی با بیان اینکه روستای نگارخاتون یکی از روستاهای مولد استان همدان است، افزود: کتابخانه عمومی روستای نگارخاتون در زمینی به مساحت ۱۸۰ متر مربع
ایسنا/همدان مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان گفت: کتابخانههای عمومی در روستاها یک پایگاه اجتماعی و فرهنگی هستند و همواره موجب رشد اهالی روستا به ویژه کودکان و نوجوانان شده است.
عاطفه زارعی با بیان اینکه روستای نگارخاتون یکی از روستاهای مولد استان همدان است، افزود: کتابخانه عمومی روستای نگارخاتون در زمینی به مساحت ۱۸۰ متر مربع با زیربنا ۱۲۰ متر مربع در نظر گرفته شده که تا کنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از این پس اتمام و تکمیل آن را خیری از اهالی همان روستا بر عهده میگیرد.
وی تصریح کرد: خیرین همواره بازوی پرتوان کتابخانههای عمومی بودند و در بسیاری از نقاط استان اقدام به احداث کتابخانه کردند که همواره منشأ خیر و برکت بوده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی ادامه داد: کتابخانههای عمومی واقع در روستاها همواره به کشف استعدادها و رشد و نمو افراد کمک کردند و قطعاً این کتابخانه نیز سکوی پرتاب بسیاری از افراد به ویژه کودکان و نوجوانان مستعد این روستا خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان، صبح امروز قرارداد احداث کتابخانه عمومی در روستای نگارخاتون شهرستان فامنین با یک نیکوکار در اداره کل کتابخانههای عمومی استان منعقد شد.
مهدی ربانی، نیکوکار فامنینی نیز اظهار کرد: روستای نگارخاتون دارای مردمانی فرهیخته، علمی، صنعتی و اهل کتاب با حدود ۲۰۰۰ و ۱۰۰ نفر جمعیت است که به کتابخانه عمومی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه خدا را شاکرم که توفیقی به من عطا کرده که در راه تکمیل این کتابخانه گام بردارم، افزود: تقاضا کردم که این کتابخانه را به نام پدرم نامگذاری کنم تا قدردانی داشته باشم از اقدامات و خدمات وی که در راستای تحصیل بنده و برادرانم انجام داده است.
این خیر فامنینی تصریح کرد: امید است که این اقدام بابی شود که خیران دیگر در کارهای عمرانی عمومی فعال شوند و با زنده کردن نام پدر و مادر و خودشان جامعه را بهرهمند سازند.
ربانی با تأکید بر اینکه امیدوارم دانشآموزان و دانشجویان از این کتابخانه استفاده کافی و وافی ببرند، ادامه داد: در تلاش هستم که بتوانم به جز این کتابخانه، ۱۱ کتابخانه دیگر در شهرستان فامنین و استان همدان احداث کنم.
وی تصریح کرد: برای کمک به تجهیز این کتابخانه نیز از اهالی روستا که در ساوه و تهران کتابفروشی دارند، درخواست کمک کردم که آنها نیز موافقت کردند.
به گزارش ایسنا، روستای نگارخاتون در ۵۵ کیلومتری شهر همدان و از توابع شهرستان فامنین است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0