تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اکتبر 2021 - 19:28
کد خبر : 15931

از راه‌اندازی صنفی برای ناشران کرمانشاه حمایت می‌کنیم

از راه‌اندازی صنفی برای ناشران کرمانشاه حمایت می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم راه اندازی صنف ناشرانِ استان، گفت: برای راه اندازی این صنف هرچه در توانمان باشد، کوتاهی نخواهیم کرد.  بهرام فاضلی امروز(پنجم خرداد) در آیین تجلیل از ناشران و خادمان نشر کرمانشاه با اشاره به ضروری بودن راه اندازی صنفی برای ناشران استان، گفت: اگرچه به

از راه‌اندازی صنفی برای ناشران کرمانشاه حمایت می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم راه اندازی صنف ناشرانِ استان، گفت: برای راه اندازی این صنف هرچه در توانمان باشد، کوتاهی نخواهیم کرد.

 بهرام فاضلی امروز(پنجم خرداد) در آیین تجلیل از ناشران و خادمان نشر کرمانشاه با اشاره به ضروری بودن راه اندازی صنفی برای ناشران استان، گفت: اگرچه به لحاظ مالی دست و بالمان تنگ است، اما باز هم از هر چه در توان داریم برای ایجاد این صنف مضایقه نمی کنیم.

وی از ناشران به عنوان حاملان و انتقال دهندگان فرهنگ یاد کرد و افزود: اگر ناشران نباشند، اندیشه نویسندگان نشر پیدا نخواهد کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه اشاره ای هم به صاحب سبقه بودن فعالین حوزه نشر کتاب در استان داشت و گفت: با برگزاری نشست های انتقادی می توان به ارتقا صنعت نشر کتاب در استان امیدوار بود.

به دنبال ایجاد شورای بررسی کتاب‌های محلی و کردی هستیم 

وی در ادامه با بیان اینکه به دنبال ایجاد شورای بررسی کتاب‌های محلی و کردی هستیم، گفت: با ایجاد این شورا از این پس مجوز چاپ کتاب های محلی و کردی در استان صادر خواهد شد و امیدواریم این موضوع پایه ای برای اخذ مجوز نشر در داخل استان همچون استانهای اصفهان، تبریز، قم و … باشد.

وی با تاکید بر اینکه دریافت مجوز چاپ کتاب باید به عنوان یک مطالبه از سوی استان مطرح شود، ادامه داد: چرا باید استانی مثل کرمانشاه با این همه ظرفیت و پتانسیل علمی کتاب های خود را برای اخذ مجوز چاپ به تهران بفرستد. استان هم توان و هم شناخت کافی برای صدور مجوز چاپ کتاب حتی در سطح غرب کشور را دارد و نباید چنین ظرفیتی را از دست بدهیم.

وی ادامه داد: زمانی که قرار بود سریال پرطرفدار”نون.خ ” ساخته شود با حضور نویسنده، کارگردان و عوامل این سریال نشستی با کارشناسان استانی برای مشاوره دادن محلی به سازندگان سریال برگزار شد که دستاورد آن نزدیکی سریال به فرهنگ و آداب و رسوم محلی منطقه بود.

فاضلی اشاره ای هم به در دست پیگیری بودن راه اندازی دانشکده هنر در دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان یکی از مطالبات استان داشت و گفت: با مطالبه گری اهالی فرهنگ و رسانه هم اکنون دانشگاه رازی کرمانشاه یکی از اعضای هیئت علمی خود را مامور راه‌اندازی رشته های هنری در دانشگاه رازی کرده که مایه خرسندی است.

وی سپس هزینه‌کردن در حوزه فرهنگ را نه هزینه بلکه سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ باعث تقلیل هزینه ها در دیگر عرصه ها می شود، به عنوان مثال اگر با فرهنگ سازی فرهنگ رانندگی را بالا ببریم، تصادفات و مرگ و میر کمتر و نهایتا هزینه ها هم کمتر خواهد شد.

فاضلی با تاکید بر اهمیت پای کار بودن دیگر نهادها در حوزه فرهنگ سازی گفت: باید دیگر نهادها، رسانه ها، فرهنگیان و سایر اقشار جامعه برای ارتقای فرهنگ جامعه ورود و سرمایه گذاری کنند.

سمیرا عظیمی مرام مدیر مسئول انتشارات ماهتاب غرب هم در این مراسم از افت تیراژ کتاب به عنوان یکی از مشکلات پیش روی صنعت چاپ کتاب در استان یاد کرد و افزود: باید کاری کنیم تا کتاب های چاپ شده از حیث محتوایی ارتقا یابند.

عدنان مرادی مدیر انتشارات آرو شهرستان پاوه نیز پیشنهاد چاپ کتاب های فاخر با جلدهای درخور محتوای کتاب را جهت معرفی بهتر کتاب های خوب چاپ شده مطرح کرد و افزود: چاپ کتاب های فاخر با جلدهای معمولی باعث می شود کتاب های خوب فرصت مطرح شدن پیدا نکنند.

در این نشست فعالان حوزه نشر کتاب در استان به بیان دیدگاه ها و نکته نظرات خود برای ارتقای صنعت نشر استان پرداختند و در پایان هم تعدادی از ناشران و خادمان نشر فعال استان تجلیل شدند.

همچنین در این نشست موضوع چاپ نشدن کتاب “هووی آن زن” نوشته “جعفر کازرونی” در استان مطرح شد که مدیر مسئول انتشارات ماهتاب غرب برای چاپ این کتاب در استان قول مساعد داد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها