تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 اکتبر 2021 - 16:03
کد خبر : 21961

بررسی واکسن ایرانی رازی در وبیناری دانشجویی

بررسی واکسن ایرانی رازی در وبیناری دانشجویی

شاخه دانشجویی انجمن بیوتکنولوژی ایران، وبینار واکسن رازی از سلسله وبینارهای واکسن‌های ایرانی کرونا را برگزار می کند.  این برنامه با حضور و ارائه دکتر سیدرضا بنی هاشمی ـ طراح و کاشف واکسن کرونای موسسه رازی و مدیر گروه بیوتکنولوژی و آزمایشگاه مرکزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، روز سه‌شنبه چهارم آبان، ساعت ۱۸:۳۰

بررسی واکسن ایرانی رازی در وبیناری دانشجویی

شاخه دانشجویی انجمن بیوتکنولوژی ایران، وبینار واکسن رازی از سلسله وبینارهای واکسن‌های ایرانی کرونا را برگزار می کند.

 این برنامه با حضور و ارائه دکتر سیدرضا بنی هاشمی ـ طراح و کاشف واکسن کرونای موسسه رازی و مدیر گروه بیوتکنولوژی و آزمایشگاه مرکزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، روز سه‌شنبه چهارم آبان، ساعت ۱۸:۳۰ الی۱۹:۳۰، به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی ـ استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت و سخت‌ترین پروتکل‌های داخلی درحال ساخت است.

موسسه رازی پلتفرم نوترکیب پروتئینی که از ایمن‌ترین واکسن‌ها است، برای تولید واکسن کرونا انتخاب کرده است. برای این امر از قطعه ژنوم ویروس استفاده می‌شود. ولی به جای اینکه به بدن تزریق شود، در داخل یک سلول پستاندار وارد می‌شود و بیوراکتور این پروتئین را می‌سازد و بعد از تولید این پروتئین استخراج و تصفیه می‌شود و در نهایت به بدن تزریق خواهد شد.

در این شیوه پروتئین شاخک ویروس به وسیله باکتری یا قارچ تکثیر و جمع‌آوری شده و سپس با خالص‌سازی به صورت واکسن تبدیل خواهد شد.

این واکسن در سه دوز تزریق می‌شود و دوز سوم به صورت استنشاقی است که برای حل مشکل انتقال ویروس توسط افراد واکسینه شده طراحی شده و در صورت موفقیت نخستین واکسن استنشاقی با پروتئین نوترکیب در جهان خواهد بود.

در واقع واکسن‌های نوترکیب بهترین شیوه واکسن‌سازی است که در کمترین زمان می‌توان به آن دست یافت.

واکسن رازی کووپارس ساخت این موسسه در تراز جهانی است و بیشترین شباهت را به واکسن شرکت نووکس آمریکا دارد.

بر اساس کارآزمایی‌های بالینی انجام شده این واکسن بر روی میمون ۸ تا ۹ ماه ایمنی ایجاد می‌کند. از این رو می‌توان اعلام کرد که در مرحله پیش بالینی حدود ۹ تا ۱۰ ماه ایمنی طولانی مدتی وجود داشته است. همچنین مرحله اول تست انسانی رازی کوو پارس با موفقیت به اتمام رسید.

مراحل نخست مطالعات بالینی در اسفند و خرداد گذشته انجام شد و در پایان مرحله دوم ۸۰ درصد ایمنی‌زایی واکسن رازی کوو پارس به اثبات رسیده است.

فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ آغاز شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شناسه stubiotech@ و برای ثبت نام به لینک https://b۲n.ir/k۴۸۱۲۷ مراجعه کنید.

منبع: ايسنا

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.