کارشناسان و متخصصان آیتی در سازمانها و دستگاههای دارای زیرساخت حیاتی، با اعمال بر ۲۰۰ ترمیم امنیتی، راه نفوذ مهاجمان سایبری را به شبکههای سازمانی مسدود میکنند.
بهگزارش ایسنا، از آنجا که در سالهای اخیر موارد متعددی از سوءاستفاده هکرهای مستقل و مهاجمان با پشتوانه دولتی از آسیبپذیریهای بخصوص VMware برای یافتن دسترسی به شبکههای سازمانی دیده شده است، کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا، همه متخصصان و کارشناسان IT سازمانها و دستگاههای دارای زیر ساخت حیاتی را توصیه اکید میکنند تا در کمترین زمان ممکن و با اولویت، وصلههای مربوط به ۱۱ شرکت فناورانه معروف جهان، را در سیستمها و شبکههای خود اعمال کنند.
بهروزرسانیها و توصیهنامههای امنیتی برای برخی محصولات ۱۱ شرکت بزرگ فناوری در جهان است که محصولات آنان در داخل کشور ما نیز در حال استفاده است. این شرکتها شامل مایکروسافت، سیسکو، ویاِموِیر، بیتدیفندر، سونیکوال، جونیپر نتورکز، اسآپ، سامبا، وردپرس، دروپال و اگزیم هستند که بهروزرسانیها و توصیهنامههای امنیتی را در اردیبهشت ماه۱۴۰۰، برای برخی محصولات خود ارائه کردهاند.
این شرکتهای بزرگ فناوری تولیدکننده محصولات فناورانه، سختافزارهای شبکه، تجهیزات مخابراتی، نرمافزارهای رایانهای، مجازیسازی و سازمانی، امنیت شبکه، محافظت از داده، سیستم مدیریت محتوا، خدمات بانکداری و صندوقهای سرمایهگذاری هستند. وصلههای امنیتی اعلامشده این ۱۱ شرکت، قادر است آسیبپذیریهای بحرانی، مهم و با درجه حساسیت میانه را ترمیم کند.
مهاجمان سایبری توانستهاند قبل از اعمال این ترمیمها، با نفوذ به شبکههای سازمانی در بسیاری از کشورها، کد از راه دور روی سرورهای آسیبپذیر اجرا، کد Exploit در برخی وبسایت تزریق و کاربران را به آنها هدایت، کنترل دستگاهها، سیستمهای آسیبپذیر و سایتهای تحت مدیریت سامانههای قربانی شده را در اختیار گرفته و دسترسی شبکهای پیدا کنند.
اطلاعات فنی این آسیب پذیریها، گزارشهای هریک از ۱۱ شرکت فناوری، جزئیات وصلههای امنیتی توصیهشده، شیوههای ارتقای محصولات و ضدویروسها و لینکهای دسترسی یه اطلاعیههای امنیتی شرکتهای یادشده در پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا منتشر شده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا