دو فناوری پژوهشگاه اقیانوسشناسی حائز TRL ۸ شدند
از میان ۶ فناوری جدید ثبت شده پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در سامانه سافا، دو فناوری حائز رتبه سطح آمادگی فناوری (TRL) ۸ شدند.
به گزارش ایسنا، از سوی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار هفته پژوهش، ۶ فناوری در سامانه ارزیابی ایران (سافا) ارائه شد که بر اساس ارزیابیهای انجام شده در این سامانه، فناوریهای این پژوهشگاه سطح آمادگی ۲ تا ۸ را کسب کردند.
سامانه ارزیابی فناوری ایران که به اختصار “سافا” نامیده میشود، به منظور ارزیابی فناوریها و اختراعات با اعطای سطوح آمادگی TRL (آمادگی توانمندی فناوران) به فناوری راهاندازی شده است. در این سامانه فناوران میتوانند با ثبت فناوریها و اختراعات خود، مراحل دریافت TRL را طی کنند و سرمایهگذاران مناسب را در جهت توسعهی فناوری خود پیدا کنند و همچنین سرمایهگذاران با بررسی فناوریهای ثبت شده، میتوانند مناسبترین و ارزشمندترین فناوریها را پیدا کنند و بر روی آنها سرمایهگذاری کنند.
به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، آمادگی توانمندی فناورانه و یا همان TRL مجموعهای از معیارها جهت ارزیابی میزان بلوغ و آمادگی فناوری است که میزان مقایسه سازگاری بین انواع مختلف فناوری را در چارچوب محصولی خاص و در یک محیط عملیاتی و کاربردی میسر میکند.
فناوریهای ارائه شده از سوی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و همچنین TRL آنها به این شرح است:
پورتال متخصصین دریای خزر با سطح TRL ۸ از سوی مهندس ولیالله عمرانی
پورتال مرکز ملی دادههای اقیانوسی و دریایی با سطح TRL ۸ از سوی مهندس فرناز غیاثی و مهندس حمیدرضا زارع
آرایه شناختی دیجیتال دوجورپایان با سطح TRL ۵ از سوی دکتر فرزانه ممتازی
نرمافزار محاسبه راندمان حرکتی ماهیان با سطح ۵ TRL از سوی دکتر نجفی
تجهیز نمونهبرداری گاز متان با سطح TRL ۴ از سوی دکتر حمید علیزاده.
انتهای پیام