تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 دسامبر 2021 - 11:42
کد خبر : 168729

روال تردد مرزی در مرز سرخس ترکمنستان هنوز عادی نیست

روال تردد مرزی در مرز سرخس ترکمنستان هنوز عادی نیست

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: علی‌رغم پیگیری‌های متعدد و مستمر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور دولت ترکمنستان اقدامی در راستای عادی سازی روند تردد مرزی صورت نداده و در حال حاضر تردد مرزی صرفا به روش تحویل تریلر انجام می‌شود. ابراهیم نصری در گفت‌وگو با

روال تردد مرزی در مرز سرخس ترکمنستان هنوز عادی نیست

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: علی‌رغم پیگیری‌های متعدد و مستمر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور دولت ترکمنستان اقدامی در راستای عادی سازی روند تردد مرزی صورت نداده و در حال حاضر تردد مرزی صرفا به روش تحویل تریلر انجام می‌شود.

ابراهیم نصری در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: از ابتدای همه گیری بیماری کرونا کشور ترکمنستان بنا بر دستور صادر شده توسط مسئولان مربوطه و به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تمام مرزهای خود را بر روی تردد خودروها و مسافران کلیه کشورهای همسایه بست.

وی اظهار کرد: بر اساس همین دستورالعمل از تاریخ چهار اسفند ۱۳۹۸ تمام مرزهای زمینی از جمله مرز سرخس مسدود شد اما در ادامه و در راستای لزوم جریان ترانزیت کالا و حمل و نقل جاده‌ای و با پیگیری‌های صورت گرفته توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، مرز سرخس در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ و به روش تحویل تریلر بازگشایی شد و از این تاریخ تردد ناوگان حمل و نقل بین‌المللی بین ۲ کشور صرفا به این روش امکان‌پذیر بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود در هشت ماه نخست سال جاری تعداد ترددهای انجام شده به روش تحویل تریلر در مرز سرخس حدود ۴۲ هزار(مجموع ورود و خروج از کشور) وسیله بوده که این رقم معادل متوسط ماهانه حدود ۵۲۵۰ تردد است.

وی گفت: متوسط تردد روزانه ثبت شده برای آبان ماه در مرز سرخس ۲۱۷ مورد(مجموع ورود و خروج از کشور) را نشان می‌دهد از این تعداد ۱۱۳ تردد به صورت خروج از کشور و ۱۰۴ تردد ورودی به کشور بوده است.

نصری خاطرنشان کرد: در مرز سرخس به واسطه وجود پایانه ریلی قسمتی از بار توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران جا به جا می‌شود و در بخش جاده‌ای و با توجه به اطلاعات ثبت شده در نیمه نخست سال جاری، میزان ۷۰ ۱۸۰۰ تن بار صادراتی و ۲۵۰۰ تن واردات ثبت شده است. همچنین در این مدت ۱۹ هزار و ۴۰۰ تن ترانزیت خروجی و ۳۲ هزار و ۸۰۰ تن ترانزیت ورودی گزارش شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی در رابطه با مهمترین بارهای وارداتی و صادراتی در مرز سرخس گفت: کالاهای عمده ترانزیت خروجی کشور در مرز سرخس، شامل شکر، انواع البسه، انواع لاستیک، پارچه، اتومبیل سواری، ورق آهنی، انواع مبلمان، پلی‌اتیلن، قطعات اتومبیل و انواع دارو و ادویه‌جات است و کالاهای پنبه، گوگرد، ضایعات پنبه، مو، پوست گوسفند، آلومینیوم قراضه و روده، عمده ترانزیت ورودی کشور را شامل می‌شود.

وی گفت: کالاهای عمده صادراتی کشور شامل سیب زمینی، انواع کاشی، شیشه، انواع سنگ‌های ساختمانی، چسب صنعتی، شکر، انواع رنگ، سیب درختی، محصولات پلاستیکی و پسته است و کالاهای عمده وارداتی به کشور از این مرز نیز، ضایعات پنبه، انواع لوبیا، انواع پنبه، نخ پنبه، گوگرد، کنجد، لوله پلی‌اتیلن و انواع نخ و خرماست.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها