استان ها

شرکت شستا اراده‌ای برای اجرای طرح دامپروری در خانمیرزا ندارد

شرکت شستا اراده‌ای برای اجرای طرح دامپروری در خانمیرزا ندارد

 معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: اراضی مورد نیاز برای اجرای طرح دامپروری بابامنصور در خانمیرزا تامین و مشکلات اجرای این طرح در استان حل شد، اما به‌نظر می‌رسد شرکت شستا اراده‌ای برای اجرای این طرح دامپروری ندارد.

الله‌کرم نصیری ۲۳ مردادماه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری در خصوص اجرای طرح سرمایه‌گذاری دامپروری بابامنصور در خانمیزا، اظهار کرد: شرکت شستا برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده بود، برای اجرای این طرح در ابتدا موانعی وجود داشت که با پیگیری‌های متعدد این موانع برطرف شد.

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: زمین مورد نیاز برای اجرای طرح دامپروری در خانمیرزا تامین و مشکلات آن از جمله عبور لوله گاز پرفشار و واحدهای شن و ماسه مجاور حل شد، اما به‌نظر می‌رسد شرکت شستا اراده‌ای برای اجرای این طرح دامپروری در خانمیرزا ندارد.

وی تاکید کرد: این طرح باید هرچه سریعتر توسط سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تعیین تکلیف شود، اگر شرکت شرکت شستا تمایلی برای اجرای این طرح ندارد، سرمایه‌گذار جدید برای این طرح جذب شود.

نصیری در پایان گفت: اجرایی و عملیاتی شدن طرح‌های مصوب سفر معاونان و روسای شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به چهارمحال و بختیاری از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به‌صورت مستمر روند اجرایی آن‌ها مورد پیگیری قرار بگیرد.

رتبه ۲۹ چهارمحال و بختیاری در تولید ناخالص ملی در بین استان‌های کشور

در ادامه جلسه علی شهریارپور- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برنامه حمایتی از تولید استان به دستگاه‌های اجرایی ارسال شده است، اظهار کرد: پس از این باید مصوبات کارگروه اشتغال، سرمایه‌گذاری و اشتغال استان برای رصد و پیگیری به اتاق بازرگانی ارسال شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته در خصوص طرح‌های مربوط به حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید به تفکیک در جلسات کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان ارائه شود، عنوان کرد: اگر مانعی برای اجرای این طرح‌ها در استان وجود دارد، باید جلسات کارشناسی برای رفع موانع برگزار شود.

شهریارپور با اشاره به سهم چهارمحال و بختیاری از تولید ناخالص کشور، افزود: سهم تولید ناخالص استان از ۶۸ هزار و ۷۶۸ هزار میلیارد ریال در سال ۹۲ به ۲۱۲ هزار و ۷۳۳ هزار میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ باتوجه به قیمت‌های جاری رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: میزان تولید ناخالص استان از سال ۹۲ تا سال ۹۸ رشد ۲۰.۷۱ درصدی را نشان می‌دهد که این رقم در کشور حدود ۱۸.۹۸ درصد بوده و خوشبختانه سهم ارزش افزوده بخش اقتصادی استان نسبت به میانگین کشوری بهبود پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: متاسفانه تولیدات چهارمحال و بختیاری اثرگذاری چندانی در اقتصاد ملی ندارد، باید این شاخص‌ها بهبود پیدا کند.

شهریارپور گفت: چهارمحال و بختیاری رتبه ۲۹ در تولید ناخالص داخلی در بین استان‌های کشور را به خود اختصاص داده است، همچنین رتبه ۱۶ در فعالیت‌های اداری و خدمات پشتیبانی، رتبه ۲۲ در فعالیت‌های فنی و حرفه‌ای، علمی و فنی، رتبه ۲۴ کشاورزی، شکار، جنگلداری و ماهیگیری، ۲۴ آموزش، رتبه ۲۶ عمده فروشی و خرده‌فروشی و رتبه ۲۶ حمل و نقل، انبار داری و پست به این استان در مقایسه یا با سایر استان‌ها اختصاص  دارد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *